+24 trzymajcie sie kmioty barowe, mozecie sobie wypisywac o waszych erotycznych mazeniach jak rowniez o waszych chorych zboczeniach .Koniec lamerskiego mosthatedshit i bardzo sie z tego ciesze a wy sobie piszcie co chcecie .Dopielem swego , zniszczylem was
Pozdrowienia dla wszystkich lamerow zwiazanych i broniacych mosthated , jestescie takimi samymi cieniasami jak ten pedalski klan;) wiec cokolowiek napiszecie i tak nie ma znaczenia ;)A juz niedlugo Metzger nie bedzie mial opcji utrzymania tego forum wiec i to lamerskie forum padnie .
Pozdrawiam Metzger usmialem sie do lez czytajac co te lamy tu wypisuja 
Tak panie bielak , ja mam prostacie wypowiedzi , a ty jesteś analfabetą . No cóż .
Tak tak , "Dopiełeś" swego , wyimaginowanym PKowaniem nas , którego było tak bardzo dużo... o ile dobrze pamiętam mnie zabiłeś na afku z 2 razy , i masz 100% racji , właśnie z tego powodu zmieniam server , chyba każdy postąpił by podobnie na moim miejscu .
Prawie każdy czytający ten wątek (nie licząc odrodzenia) śmieje się z Ciebie , mówi że jesteś hipokrytą i to nie tylko ludzie z MH czy HOD , a Ty tego nie zauważasz , hmm może kolejna choroba, tym razem coś podchodzące pod kategorię psychoz endogennych, hmmm, schizofrenia ? Twoja sprawa, Ty potrafisz tylko "pocisnąć innym" swoją łamaną ? (To chyba zbyt wielkie słowo ale... polszczyzną) Nie zważając na to co piszą inni o Tobie . Wyciągnąłbyś z tego wnioski i się zamknął albo trochę ogarnął .