Lecz gra tankiem chyba nie polega na filozofii "ja mam dużo hp, dużo p.defa, tarcze i lecę na pałę".
Przed slowem można próbować się wybronić niekoniecznie przez "a bo może nie wejdzie", skryć się za czymś, wymusić zbliżenie się nuka. Dla większości nukerów tank to nie jest wyzwanie przez co są zbyt pewni siebie.
Z spsem to już
w ogóle kiszka na cancela i ice vorta nie ma bata. Pomoże tutaj jakiś set?

Dlatego wspomniałem dużo biegam ale w drugą stronę...ocena terenu,ewentualnej strategii itp.
Heh, a może draconic z focusem na spsa?
Nie raz nie dwa wygrywałem z SK,TK w różnych setach. U nas część myśli że jak już masz forgottena + IC set to już "koool, trendy" i w ogóle.Wychodzi na to, że lepiej zostawić postać "nijaką" bez dye.Ok część może tak myśleć dobrze by było żeby takiego tanka potrafili prowadzić w takim buildzie jaki zbudowali lecz...
...Ryltar próbowałem różnych setów A...czy to DC,NM, próbowałem w IC.
Różnych setów dye...znalazłem te, najbardziej pasują do mojej filozofii walki. Na solo tallum, na większe z góry zaplanowane potyczki biorę IC.
Gdyby ten set był tak cienki jak mówisz to zmieniłbym go dawno. Lecz to jest SK...nie szata czy tautaże go zdobią lecz to jak go prowadzisz. Lecz przecież Tobie o tym przypominać nie trzeba co nie?