Podziele sie własnymi doświadczeniami jesli chodzi o L2walker w C6.
1. Jest troche zachodu zeby go uruchomic, ale jest stronka gdzie pieknie jest opisane jak to zrobic. Wystarczy troche posznupać w necie, o bakeice.
2. Ja osobiscie mialem uruchomione max 7 kont naraz ktore dla mnie expily. Dostałem 2 razy bana forever, gdzie zablokowano mi w sumie 11 postaci, ale chwila zeby zrobic nowe chary i je wyposarzyc. Polecam zrobic tyr/destro i nim expic oraz healer i buffer do niego, odpowiednio ustawiony ma mobki na2 hity. Tak naszybciej idzie, trzeba tylko pokombinowac z jego skilami.
Po tych banach mam teraz takie miescowki ze sie to nie powtrórzy:)
3. Jesli ktos ma slabego kompa to najlepiej sobie zrobic suba ktory ma self buffy, najlepiej jakiegos maga i postawic gdzies kolesia z mana i shotami i jechac ile wlezie, najepiej bd jako magazyn potek oraz buff maga:).
4. Dobrze tez wyczaic jesli macie mozliwość kiedy jest GM, tak zeby wiedziec kiedy bota postawic.
5. Miejscówki najlepsze to takie gdzie nie ma teleportu lub ciezko tam dojsc, wtedy male szanse ze ktos cie nakabluje lub dorwie GM.
Bana najczesciej mozna dostac na Varce, wiec uwazajcie tam.
6. Walker jest dobry, bo gdy on expi mozna robic inne rzeczy, natomiast jak sie je skonczy to wraca sie do gry, tyle ze ma sie o wiele wiecej matsow i kasy:).