Mam pytanie. gram na Ru offie.mam wc i wilka 30 (wiem mały)Na którym lvlu moge go zamienić w snow. i czy jest to na tyle opłacalne żeby zapłacić za przyjęcie do klanu po tą zmianę (zapłące 1kk ruską za inv na 10 minut )
Jak już szukamy winnych to może boty są efektem tego że w domu nie wpojono podstawowych zasad moralnych ? Chcecie winić rodziców ? ncsoft ? większość że uznała to za normę i kogo jeszcze? Weź odpowiedzialność za własne czyny i bez ściemy.
Na gracji final jaki pet dla Speelhowera pod pvp?
pet dla Speelhowera pod pvp
ok dzięki jeszcze 1 pytanie czy ekwipunek dla wilka moge ulepszaćna razie ledwo uzbieram an ten za 2kk. moge to potem ulepszać czy musze kupować od nowa. no i co sie bardziej opłaca
Cytujpet dla Speelhowera pod pvppod pvp żaden pet, do expa kokabura
Jak kupujesz od nowa to wspierasz wlasciciela zamku XD lepiej unowoczesniać
Cytat: Solar w Czerwiec 01, 2009, 07:56:15 Jak kupujesz od nowa to wspierasz wlasciciela zamku XD lepiej unowoczesniaćTia... tylko policz sobie ile takie unowocześnienie kosztuje. Jak ostatnio liczyłem dla wilka, to mi wychodziło x1,2 sklepowej ceny armoru. Więc najtaniej jest kupić od razu docelowy sprzęt.Pozdrawiam
wiem że sie opłaca, ale fizycznie nie jestem w stanie takiej kasy zarobic na razie na 50 lvlu
bts btb są 20min buffami u improved petówszkoda tyklo że na 70 lvl kooka nie ma dodatkowych buffów, ale recharge się polepsza
Gdybym zaczął levelować z Baby Petem od 25 lvlu (on też ma 25), to levele skakałyby nam mniej więcej równo/mi szybciej/petowi szybciej?
Te wszystkie bajery są od której konkretnie kroniki? Chodzi mi konkretnie czy na IL kookabura ma empa i recharguje tak jak jest to opisane?