Z tego co pamiętam to właśnie Ty Lepmaprtus powiedziałeś " Tworzymy tymczasowe ally w 3 klany, dogadaliśmy się miedzy sobą, ally jest po to żeby się dotrzeć potem zrobimy jeden klan", to były Twoje słowa kłamałeś wtedy?Ja nie wyciągałem tego pomysłu z kosmosu tylko to był wasz pomysł. Mnie osobiście jest bez różnicy kto do kogo przejdzie, jeśli chodzi o Zomo to brak mi słów.... Co do Tau i Oc zgadza się u nas nie dochodzą nowi ludzi z prostej przyczyny, bo są sami wysoko lvlowi gracze ja tez nad tym boleje...Co do tego kto by miał przejść do kogo, powstaje pytanie co Oc zyskuje po przejściu do Tau? a co Tau do OC? Kto ma wyższy lvl klanu,więcej skili i CRP? tau potrzebuje więcej ludzi i rekrutów by się rozwijać bo fakt stoimy w miejscu, dla Oc lepiej mieć w szeregach wysoko lvlowe party w S80 niż go nie mieć. Ludzie w Tau boja sie stracić " renome" nazwijmy to tak umownie, jako dłużsi stażem maja spokój na HB ze strony Aegisow, nikt im nie przeszkadza jak tam chodzą , co się stanie po zmianie kresta? Wątpliwości jest i nie wiadomych dużo, ale póki co można usłyszeć " nie bo nie i ch.uj" bez sensownego rozumowania...