aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wolę sobie anime niż "boy"a wstawiać w podpis, sorki za urażenie "innych"
Czy zostanie podjęty jakiś krok do zmienienia tych cytatów? Chodzi o zmianę kolorów cytatu, bo teraz nie wygląda to zbytnio przejrzyście:Cytat: Sebal w Luty 06, 2010, 11:58:26 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEdit: Albo zostało zmienione teraz, albo ja jestem ślepy. Bo teraz wygląda to dobrze^^
Co zfailowałem na graciafina.ru ? w grze nie bylem wiecej niz 24h, top 12 pvp jak odchodzilem, wiec czego szczekasz cipo ? PolaczkiPL are everywhere. Skoncz gimbusowo wtedy pisz k ?
Jedna rzecz mi się właśnie nie podoba, wcześniej były jakoś te posty przejrzyście oddzielone od siebie, te podklejone, cytaty etc. Teraz trochę gorzej... ale pewnie się przyzwyczaimy ^^
18:22 - xevz o7: -_-'a byl typ mierzyc wymiary do rolet18:22 - xevz o7: akurat mialem l2 odpalone18:23 - xevz o7: i mowi do mnie18:23 - xevz o7: o widze tehaczem grasz18:23 - xevz o7: a koels 30 lat okolo
na 1680x1050 wyglada jak kupa, w ogole ten motyw debilny
Jak już szukamy winnych to może boty są efektem tego że w domu nie wpojono podstawowych zasad moralnych ? Chcecie winić rodziców ? ncsoft ? większość że uznała to za normę i kogo jeszcze? Weź odpowiedzialność za własne czyny i bez ściemy.
zobaczczcie czy w profilu macie dobrze ustawione prywatne wiadomości ja mailem ustawienia takie ze tylko od adminów moglem dostawać
i bardzo mi brakuje przenoszenia do ostatniego postu w temacie. ta opcja była najlepsza