Ankieta

Która subklasa najlepsza dla PhantomSummonera ??

Spellhowler
0 (0%)
ShillienKnight
5 (38.5%)
BladeDancer
6 (46.2%)
AbyssWalker
0 (0%)
PhantomRanger
2 (15.4%)

Głosów w sumie: 13

Autor Wątek: SubKlasa  (Przeczytany 326 razy)

Offline rapi1357

• *
  • Reputacja: +0/-0
SubKlasa
« dnia: Marzec 07, 2010, 01:54:44 »
Sorry że tworze nowy temat ale mam konkretne pytanie a nie a nie słowne przepychanki o to która klasa lepsza  :?

A więc tak jak w temacie, gram summonerem i czy jak wezmę subklase np  Spellhowler to czy mogę naraz używać magii Spellhowlera i summonów ??

A i jeszcze czy jak bede gral subklasa to czy level mi rośnie dla obu klas czy każda klasa ma swój level ??

Proszę o szybką i fachową odpowiedź  :afro:

Offline Alice

• TroubleMaker
Odp: SubKlasa
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 07, 2010, 02:14:34 »
Nie możesz. Jeśli będziesz na subklasie to nie możesz używać skili swojego maina (w tym wypadku summonera). Tak samo będzie w sytuacji odwrotnej. Każda ma swój osobny level. To trochę jakbyś miał dwie różne postacie tylko w jednym ciele.
W życiu nie ma nic niemożliwego. Są jedynie wydarzenia w najwyższym stopniu nieprawdopodobne.

Offline rapi1357

• *
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 07, 2010, 02:19:42 »
Troche to glupie ale czy jakos staty zyskaja ??
 np.
     jesli wezne maga dark elfów i porownam maga dark efow ale maina to czy jakos ja bede mial lepiej ??

Offline Solar

• Instalne se kiedy FireFoxa, coby mi błendy poprawiau
  • Reputacja: +0/-2
  • BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 08, 2010, 05:27:52 »
Zyskasz skille z subclassy na głównej klasie było wile razy i wiele lat wałkowane........ Nie chce nic mówić ale jak byś kupil sobie pudełkowe l2 to byś dostał taką fajną instrukcje w której opisane są podstawy z podstaw po Polsku..... ba a przy znajomości angielskieg mógłbyś o tym przeczytać w podpowiedziach dla gracza które każdy dostaje w grze na 1 lvlu. A jedyne przydatne dla psa sub classy to buffer, tank i warrior

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 79lvl PS|75 lvl WC |DA 4x

http://przy-_-'ek.mybrute.com/
Jak już szukamy winnych to może boty są efektem tego że w domu nie wpojono podstawowych zasad moralnych ? Chcecie winić rodziców ? ncsoft ? większość że uznała to za normę i kogo jeszcze??? Weź odpowiedzialność za własne czyny i bez ściemy.