Najlepsza klasa do pvp:D

Zaczęty przez myha, Luty 15, 2007, 09:27:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fenrirus

glad jest bardzo silny i ma szanse wygrac z kazdym, ale nie robcie z niego niepokonanego herosa ktory moze zmiesc wszystko i wszystkich. Ja gram sh od c1 i tez mogie powiedziec ze sh ma szanse wygrac z kazdym, wedlug blah 3 najlepsze klasy na olimpiadzie
1. pp(nie dziwcie sie)
2. sumoner
3. glad
na olimpiadzie nie mozna uzywac bsps, stad brak magow

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Shiver

glad ladnie zamiata, ale przypuszczam ze kazda klasa z odpowiednim sprzetem, buffami czy ze statusem hero jest w stanie wymiatac, do tego jesli za kompem siedzi doswiadczony gracz to tym lepiej. Filmiki zrobily na mnie wrazenie, ale nadal uwazam ze glad jest jedna z najgorszych klas do pvp jesli wezmiemy pod uwage lvle mniejsze niz 75+ i podobny sprzet... Swoja droga, ciekawe dlaczego tak malo osob pokazuje swoje porazki na filmach, lub robia to bardzo rzadko i tylko po to aby pozniej wrocic i tym razem pokonac wszystkich...

Siena

Każdy gracz który miał siłę dotrwać do Hero musi być dobry. Ale bez przesady. Koleś nagrał filmiki jak wygrywał... weźcie(wy wszyscy co sie nim tak podniecacie ^^) napiszcie do niego w grze żeby powiedział ile walk najpierw przegrał żeby te kilka wygrać? Oo Trudno chyba, żeby miał dawać filmy jak przegrywa. A jestem pewien że nie jedną przegrał nawet w C5 jak glada wzmocnili.
Tak samo jakby koleś na 70lvlu ubbał no grade, stanął bez buffów, zrobił screena... i kto by to oglądał? Nikt... dlatego się tego nie pokazuje
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Zychu

Widziałeś jego licznik pvp/pk?? :P To sobie zobacz, bo na drugim filmiku jest ^_^ Jest to dokładnie 2622/6 :P

Shiver

jak bedzie darmowy trial to uruchomie walkera i nabije 10k pvp :] Stan licznika o niczym nie swiadczy. O filmikach sie juz wypowiadalem :)

Siena

Zychu, można być noobem z dużym lvlem i pvp. Mnie kolega (7x sps) z serwa x15 mówił jak to świetnie nabija się pvp w cruma Oo
Są ludzie i taborety...

szwagier

Cytat: Zychu w Luty 18, 2007, 11:15:42 AM
Widziałeś jego licznik pvp/pk?? :P To sobie zobacz, bo na drugim filmiku jest ^_^ Jest to dokładnie 2622/6 :P
HERO HELL KNIGKT (TANK!!!) z Erica też ma ponad 2k PvP, dobry łucznik średnio 3k+ a widziałem też takich co mieli po 5k PvP.

Ryltar

CytatSwoja droga, ciekawe dlaczego tak malo osob pokazuje swoje porazki na filmach, lub robia to bardzo rzadko i tylko po to aby pozniej wrocic i tym razem pokonac wszystkich...

Slicer poklazuje jak pada i dlatego uwazam ze robi dobrze przynajmniej inni moga zobaczyc ze konkretna klasa nie jest do powalenia.

Siena

Cytat: Ryltar w Luty 18, 2007, 08:54:16 PM
CytatSwoja droga, ciekawe dlaczego tak malo osob pokazuje swoje porazki na filmach, lub robia to bardzo rzadko i tylko po to aby pozniej wrocic i tym razem pokonac wszystkich...

Slicer poklazuje jak pada i dlatego uwazam ze robi dobrze przynajmniej inni moga zobaczyc ze konkretna klasa nie jest do powalenia.

Zdecydowanie łatwiej jest paść niż wygrać pvp. Takie jest moje zdanie, choć może się mylę xD

Ryltar

No dobra ale chodzi mi o to ze wole filmy jak ktos pokaze ze padnie a nie jest pr0 i kazdego ownuje.Potem taki Duelist nagra filmik zobacza go inne typy i maja zdanie ze ta postac nigdy nie zdycha.Co innego dojsc do hero i nobless.

coshoo

Zapraszam wszystkich na retaila i pokażecie jak nabijacie te powiedzmy 1000 pvp.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Shiver

Cytat: coshoo w Luty 19, 2007, 11:42:20 PM
Zapraszam wszystkich na retaila i pokażecie jak nabijacie te powiedzmy 1000 pvp.

walker ftw :) Odpala sie kilka postaci do bicia i jedna nabijajaca pvp i w noc ma sie spokojnie 1k pvp. Nabic podczas clan war czy normalnych mass pvp to juz inna bajka, na prywatnych serwerach z niskim rate takze.

Siena

Cytat: Shiver w Luty 19, 2007, 11:56:02 PM
Cytat: coshoo w Luty 19, 2007, 11:42:20 PM

walker ftw :) Odpala sie kilka postaci do bicia i jedna nabijajaca pvp i w noc ma sie spokojnie 1k pvp. Nabic podczas clan war czy normalnych mass pvp to juz inna bajka, na prywatnych serwerach z niskim rate takze.

Wszystko przede wszystkim zależy od postaci jaką się gra...

Mokeli

Cytat: Derneth w Luty 16, 2007, 05:23:10 PM
Cytat: Koni w Luty 16, 2007, 09:26:17 AM
Daj noobkowi hero
hehe to jest akurat nei mozliwe
A jednak jest są serwery na których możesz dostać to za dotacje :P (np. były eXtreme)
Daj Dominatorowi boss jewlery i na Self bufkach :P pojechał by tego glada (na pojechanie party zabrakło by MP :P )

szwagier

Titan Hero i "Grand Kebab" :P z Boss Jew. i statusem hero powinni sobie z takim poradzić. Sądzę że duże szanse miałby Hell Knight oraz Shiellen Templar (LS FTW :D ) Oczywiście mówię  o doświadczonych graczach spamujących CP' poty nie gorzej od tego gladka.

Ryltar

CytatSądzę że duże szanse miałby Hell Knight oraz Shiellen Templar (LS FTW Very Happy ) Oczywiście mówię  o doświadczonych graczach spamujących CP' poty nie gorzej od tego gladka.

Walki moim SK na Abyss x300:

Drainy,FS,LSy i LL i F4(GHP) i ciagle chodzi przycisk F3(CP pot) a po 15 sekundach znowu F4:P

Walki w C4 i C5 ograniczaja sie do tego kto ma wiecej potionow i kto szybciej i lepiej nimi spamuje.Ale sztuka jest walczyc i jednoczesnie myslec a nie glupio wciskac jak u mnie F3 i F4 i walic nukami.Tylko co ja poradze ze na Alt i F10 mam toggle skoro albo walcze z magami ktorzy mnie wala od 500-1000+ dmg?

Z Devem bylismy zgankowani przes Sorca to bylo GG :P Ja jeszcze w doomie to dostalem sleepa,surrender i slowa a deva zanukowal a potem mnie ^^

Fenrirus

a ja dodam cos od siebie, zeby pokazac mozliwosci mojej ulubionej klasy
http://www.geocities.com/ayanrac/stormscream.html
podziwiejcie sh w akcji a raczej strom sreamera, to dla tych co beda brali glada bo jest "niepokonany":D kazda klasa moze byc "niepokonana"

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.