Kilka pytań!

Zaczęty przez Gaalan, Styczeń 29, 2007, 03:59:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gaalan

Tutaj zadaję pytania do doświadczonych graczy. Kogo wybrać Overlorda czy Warcrayera? Jestem doświadczony graczem! I jeszce jedno co rozwijać u Orc Shamana? -Light, -heavy armor mastery czy robe mastery?

em

Jak masz klan to rob Overlorda, postac swietna na pvp, ale przy expie jest minus, bardzo ciezko sie ja expi jak nie masz z kim grac. WC dobrze radzi sobie solo, ogolem ta postac jest samowystarczalna ;) Po pierwszej profesji lepiej nos robe i jakiegos staffa, wtedy debufujesz mooba i wykanczasz go drainem ;)
em powrócił na forum ;D

Shiver

jak jestes doswiadczonym graczem to pewnie wiesz jaka jest rola WC a jak OLa, jakie maja skille i jak sie nimi expi/ co mogtea pokazac na pvp. Jesli nie jestes, to polecam przeczytac troche postow w przyklejonych topikach. Co do armora:

solo xp :heavy
pvp : robe
allround : light

Gaalan

Sry,że nie napisałem chodzi mi głownie o pvp, a co do expienia do mam kumpli. Tyrant i buffer.

em

czyli jesli chodzi o pvp to rob OLa, do pvp jest stworzony ;) i wtedy tez nastawiaj sie na robe + staff i w takim party to sobie bedziesz bardzo dobrze rzdzil ;)
em powrócił na forum ;D

Gaalan

em

nie bo cast speed ci sie przyda a w manticoze bedziesz mial go mniej
em powrócił na forum ;D

Gaalan

To devation set? Ale przecież manticora ma 77 defa i pelny set daje 92 MP!

em

no tak ma wiecej p.defa ale ty stosujac sie do moich zalecen to do mooba nie podchodzisz;) robisz cos takiedo: sleep + chili flame (poczekaj az hp spadnie) + drain i po moobie ;) wiec do tego ci sie bardziej jakis robe przyda wiecej MP i bonus do cast speeda ;) a OL nigdy nie wyciagnie w lighcie tyle cast speeda co w robe.
em powrócił na forum ;D

Padz0nk

PvP OL = Robe, a to z bardoz prostej przyczyny:
1. Mana !!! "Wanna own ur mana bar ? Pick OL"
2. Casting speed
3. Jak najwiecej M.atk (Robe z -Int odpadaja )

Ad 1. Przy koszcie wiekszosci bufow 200+ MP i seali na wyzszym poziomie ~100 MP z light, heavy armorem duzo nie porzucasz :)
Ad 2. Wiadomo WC,OL maja najwiekszy bazowy cast speed, wiec kazde +% do casting speed jest twoim przyjaceilem.
Ad 3. M.atk = drain power i jak czesto wchodza seale, czyli najwieksza sila OLa.

izo

Cytat: Gaalan w Styczeń 29, 2007, 04:09:18 PM
Sry,że nie napisałem chodzi mi głownie o pvp, a co do expienia do mam kumpli. Tyrant i buffer.
OL nie daje buff na kolegow - tylko na wlasny clan i Ally (no chyba, ze koledzy do jednej z tych rzeczy naleza)