BladeDancer !!!!

Zaczęty przez Darch Haligen, Luty 20, 2007, 10:58:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darch Haligen

Ostatnio na dragu jest mozliwosc zrobienia suba z innej rasy z laczynymi skillami wiec jaki teraz bylby najlepszy sub dla bd ??

Daab

Cytat: Darch Haligen w Luty 20, 2007, 10:58:01 PM
Ostatnio na dragu jest mozliwosc zrobienia suba z innej rasy z laczynymi skillami wiec jaki teraz bylby najlepszy sub dla bd ??
ee serio ??? jak tka możliwości jest kilkanaście -.- ja bym pomyślał nad czymś z orków Tyrant lub destro :) ( z tańcami ^^ mniam ) Stanowczo odradzałbym buferów... czemu ?? Bo BD z fulbufem w pvp i tak nie błyśniesz, ze względu na skromną ilość skili do ataku :) no chyba że chcesz być super party supportem :D

btw: jesteś pewien że jest opcja takich subów ??? 0_x
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Argus

boze, do czego dochodzi na DN ;/
jesli mozesz laczyc to bierz Glada

Thorns

sadze ze koledze sie raczej pomyliło  :P  nie mozna robic subek łaczonych z innej rasy.. a jedynie subke retailowa, zobaczył pewnie np. krasnoluda walacego czarami sps ^^  tez mi sie zdarzyło ale wiadomo ze to retail  8)

POZRO

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Darch Haligen

Naszczescie mi sie nie pomylilo (tak mi sie zdaje) widzialem bd pyszczajacego buffy i dance wiec to nie mzoe byc retail   

A taka subke mozna tylko zrobic poprzez tego questa (z tego co ostatnio slyszalem to tylko bug ale nei wiem)

Erquis

Zostanie to lub juz zostalo usuniete wiec niema sie czym podniecac

Zorgo90

Rozchodzi się o to, że np. tak jak jest w tym konkretnym przypadku, ktoś gra mrocznym elfem i robi sobie retail suba na np. pp. Teraz do tego pp dodaje dn suba, który może być wybrany tylko z rasowych klas, więc tutaj bierzemy bd i w ten sposób mam pp/bd lub bd/pp, jak kto woli  :P  ale prawdopodobnie drake usunie takie subki  :D oby, bo niektóre suby w ten sposób mogą być przegięte  :wink:

Daab

Cytat: Zorgo90 w Luty 21, 2007, 03:30:55 PM
Rozchodzi się o to, że np. tak jak jest w tym konkretnym przypadku, ktoś gra mrocznym elfem i robi sobie retail suba na np. pp. Teraz do tego pp dodaje dn suba, który może być wybrany tylko z rasowych klas, więc tutaj bierzemy bd i w ten sposób mam pp/bd lub bd/pp, jak kto woli  :P  ale prawdopodobnie drake usunie takie subki  :D oby, bo niektóre suby w ten sposób mogą być przegięte  :wink:
Widziałem na SS kiedyś Necro/BD :) sic!
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Hodiel

nekro/sk pfffffff, 2 paralize, tp, w cholere dubuffow, ud, skille na tarcze itd - n/c
faktycznie, mozliwosc robienia takich subow JUZ na dn istnieje tyle ze ludzie w koncu zauwazyli ze jest cos nie tak i tak byc nie moze. na forum dn ktos ankiete zrobil na ten temat i chyba ze 95% jak nie wiecej ludzie glosowalo za tym zeby te subklasy zniknely. w takim wypadku drake powinien usunac mozliwosc zrobienia takich subklas, ale znajac go moze mu sie po prostu nie chciec:P pozyjemy zobaczymy 
infinite........................

spooknienty

hehehhe niestety drake nie usunie tych sub za szybko;p
a nawet jesli to odda horny wiec warto nawet na jakis czas;p
jak masz bd to polecam SE...
masz kozackiego suporta i w pvp tez sie niezle sprawuje;p
zeby zrobic suba z innej klasy (nie retail) musisz zrobic questa jak na retaila i bedzie mozliwosc dodania klasy z innej rasy;p
mozesz kombinowac np wc, albo ol;p
ten drugi na statch maga moze byc niezly;p (zawsze masz full buf z emp (ol 3cia profka) i dance^^)
do tego zaj p def i m def;p full debuff (i hex itp) no i rowniez -_-'isty support dla klanu^^
nie oplaca sie isc w daggera, lucznika, tanka czy maga bo to masz w obrebie wlasnej rasy...
co do Glada... to nie jest taka dobra subka... dostaniesz same skile (a nic z pasywow)
mysle ze bd/ol to najlepsza opcja, w lajcie jakims, albo robe z bluntem + acu i dualkami do dance^^
zaraz po niej bd/se nie wymagajacy cross suba (bo tak to sie nazywa)
crossy sa ok wg mnie;] zwykla suba np tyr/destro jest przegienta, wiec czemu nie moglbym zrobic tyr/lucznik
ktory by tez byl mega^^
btw ja mam tyr/ol i jestem zadowolony^^ (z luku tez kozystam intensywnie^^)

Kulika

Z tym, że na reatila NIE MOŻNA robić subki na ol i ws ^^. Tylko tyle. Więc, można zapomnieć o bd/ol. :D

Elvin

Nie rob se/bd bo to nie jest jakis super char (ale super na rb/party/support)

a bd/ol da sie zrobic... ale to malo Ciekawy sub.

spooknienty

elvinku;p czemu mało ciekawy^^???
bigasz z dualami na statsach olka...
ktory z dance i selfbuff (full dla maga emp+zerk+acu zadna ina postac sama sobie tego wszytskiego nie da)
bedzie naprawde dobry^^ na mobki rewelka!!!
w pvp??? lol niczego sobie w mj robe masz takiego powera ze bajka!
debuffy wchodza, cast spd b duzy (jak na orca, a trzeba pamietac ze dobremu ol wystarczy ten cast co ma^^ zeby pojechac b wiele postaci) m atack tez... ol jest jednym z najciekawszych crosow!!! szczegolnie dla magow!!!
taki necro/ol to naprawde wymiatacz!!!
tp, sumon, soulguard, full buff (rowniez dla sumona czego brakuje necrusowi), cp regen, 2 drainy oO ludzie czemu nie probujecie nowych mozliwosci oO ciagle te same zjechane suby oO ruscie glowa, nie tylko th/da i nie tylko tyr/destro moga byc mega!!!
dla warriorow polecam cross sub na tyra!!! szczegolnie dla lucznikow!!! mega atack spd, od 50% hp mniejszy atack spd ale 500 critic!!! do tego mozliwosc walki wrecz bardzo skutecznej!!! polecam
co do bd.... sam zaluje ze nie wpadlem na to czesniej...;[ necro/ol juz robie bo to moj pomysl i moja koncepcja!!! jeden kolo ktoremu powiedzialem juz to ma!!! jest nieziemski!!!

Elvin

Cytat: spooknienty w Maj 08, 2007, 01:17:44 PM
elvinku;p czemu mało ciekawy^^???
bigasz z dualami na statsach olka...
ktory z dance i selfbuff (full dla maga emp+zerk+acu zadna ina postac sama sobie tego wszytskiego nie da)
bedzie naprawde dobry^^ na mobki rewelka!!!
w pvp??? lol niczego sobie w mj robe masz takiego powera ze bajka!
debuffy wchodza, cast spd b duzy (jak na orca, a trzeba pamietac ze dobremu ol wystarczy ten cast co ma^^ zeby pojechac b wiele postaci) m atack tez...
ol/bd nastatach ol... omg i co z tegomasz? OLa na tancach z dodatkowym drainem @___@
ni to wojownik, ni to mag... jak cos jest do wszystkiego to jest do dupy. Chyba zeby grac czysto "po magowemu" to moze by cos z tego bylo. Ale generalnie /delete

Cytat: Spooknienty
taki necro/ol to naprawde wymiatacz!!!
tp, sumon, soulguard, full buff (rowniez dla sumona czego brakuje necrusowi), cp regen, 2 drainy oO ludzie czemu nie probujecie nowych mozliwosci oO ciagle te same zjechane suby oO ruscie glowa, nie tylko th/da i nie tylko tyr/destro moga byc mega!!!
ale ze necro/ol to wymiatacz wiedza wszyscy.

Cytat: Spooknientydla warriorow polecam cross sub na tyra!!! szczegolnie dla lucznikow!!! mega atack spd, od 50% hp mniejszy atack spd ale 500 critic!!! do tego mozliwosc walki wrecz bardzo skutecznej!!! polecam
LoLoL to biedna suba bo w C5 totemy nie dzialaja z innymi broniami jak fisty... wiec sobie z luku gowno postrzelasz na totemach.

co do bd.... sam zaluje ze nie wpadlem na to czesniej...;[ necro/ol juz robie bo to moj pomysl i moja koncepcja!!! jeden kolo ktoremu powiedzialem juz to ma!!! jest nieziemski!!!

A teraz podsumowujac caly twoj post.
CROSS-RACE SMIERDZI
I nie robcie tego bo drake i tak to usunie, szkoda tylko horna (na shadow juz napewno tego nie bedzie).

spooknienty

nie do konca smierdzi;p
2 drainy to duzo^^
ol na dance nie jest taki slaby mam ol wiec wiem;p wcale nie jest do niczego;p
jak usuna crossa to oddadza horna wiec nie szkoda;p
a co do c5 to bedziemy gadac jak bedzie c5!
na razie jest c4 i gramy na c4 i jeszcze dluugo pogramy;p
nie starajcie sie szukac zlego w czyms ale dobre strony^^
he/ty bierze maga na hita;] i moze tych magow ubic wielu^^
ol/bd juz pisalem mega suport dla party magow i dla samego siebie!
w pvp tez niczego sobie! ma b duzy m def!
dla elvina jednyna suba sluszna to sps/ee;p
tylko co to za suba hehehhehh

Elvin

Cytat: spooknienty w Maj 08, 2007, 09:44:01 PM
2 drainy to duzo^^
To gowno bo nie wiem czy wiesz ale drain ma to do siebie ze przy duzym m.defie drainowanego, potrafi byc sukcesywny tylko w polowie xD, a to juz bieda straszna.
Poza tym drugi drain jest taki sobie... mam se/bd wiec wiem jak to wypada na pvp (a ja se/bd bije duzo mocniej i szybciej tym drainem, wiec ork musi miec z nim zal.pl)

ol na dance nie jest taki slaby mam ol wiec wiem;p wcale nie jest do niczego;p
jak usuna crossa to oddadza horna wiec nie szkoda;p
Lolz, jak myslisz ze drake odda horny przy subwipe subek miedzy rasowych to lol..

Cytat: Spooknientya co do c5 to bedziemy gadac jak bedzie c5!
na razie jest c4 i gramy na c4 i jeszcze dluugo pogramy;p
bys sie zdziwil..
Poza tym nie kazdy jest takim nolife zeby ciagle expic nowa postac jak mu nerfna poprzednia. Ja mam pw/es ktory juz nie raz byl nerfowany a mimo to umiem nim wygrac pvp, albo poradzic sobie na mass pvp. I nie musialem robic sobie innych postaci lolz..

Cytat: Spooknientynie starajcie sie szukac zlego w czyms ale dobre strony^^
A czego tu sie doszukiwac, ol/bd ssie

Cytat: Spooknientyhe/ty bierze maga na hita;] i moze tych magow ubic wielu^^
A czemu nie zapomniales ze wymaga on do tego kazdego mozliwego buffera
A czemu zapomniales powiedziec ze he/tt nie ma w ogole m.defa? I ze po cancelu mag go jedzie jak zwykla szmate bez suby... taaa ownage. Do tego wchodzi mu kazdy debuff.. nara

Cytat: Spooknientyol/bd juz pisalem mega suport dla party magow i dla samego siebie!
w pvp tez niczego sobie! ma b duzy m def!
dla elvina jednyna suba sluszna to sps/ee;p
tylko co to za suba hehehhehh
wiesz ja za taki support podziekuje, wole se/bd
duzy m.def... heh
sam OL w tallumie robe moze miec te 1,3k m.defa bez zerka... ze skillami bd bedzie 1,4k, dodaj zerk 1,150, dodaj tatoo 1050, dodaj dye to masz z 1k.. heh fakt ogromny m.def, ja pw/es moge wyciagnac 1,6k

i na podstawie czego mowisz ze dla mnie jedyna sluszna suba to sps/ee? ta subka jest silna bardzo czy tego chcesz czy nie lol dla mnie najlepszy mag.
i ostatecznie sps/ee > ol/bd lol

Galion

Hodiel

tyrant/lucznik to wcale nie takie dobre cus jak by sie zdawalo na pierwszy rzut oka. zapytaj geniusza o jego sr/tyranta to ci dokladnie opowie o koncu many po 2 sekundach bicia, o zerowym m.defie, niewielkiej ilosci hp, niewielkim accuracy. moze atk.spd ma niezly, ale to tyle co ta postac ma do zaoferowania. chyba ze wybiezesz inny styl walki np. idac tylko w p.atk czy w def. tyrantem mozna grac roznie, zalezy jak sie komu tam podoba
apropo cross subow to moim numerem jeden jest nadal necro/sk ^^ za nim sk/destro i sps/wc
infinite........................