wynajęcie

Zaczęty przez ognistakrew, Styczeń 31, 2007, 12:37:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ognistakrew

czesc, czy wie ktos jak wynajac clan house u aukcjonera bo mi to nie bardzo wychodzi lub po prostu nie wiem o co w tym chodzi. sa jakies bidy ktore wymagaja wplacenia min 20kk, wplacam np 30kk naciskam enter i nic nie pojawia sie, o co chodzi i jak dlugo trezba czekac na clann hose bo tam jest jeszce jakis czas nawet ujemny czasem

pomozcie prosze

BladeMaster

Nie rozumiem dokładnie o co Ci chodzi. Chcesz włożyć kase do Clan Warehouse, tak ? Otóż możesz tam coś wrzucić jedynie jeśli jesteś w klanie od 1lvlu w górę. Ale jeśli tam coś wrzucisz, a nie jesteś Clan Liderem lub nie masz przywilejów, nie wyjmiesz tego już sam.
I've given up
I'm sick of living
Is there nothing You can say
Take this all away
I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong with me

ognistakrew

:D to wiem jednak nie o depo mi chodzilo, chodzilo mi raczej o wynajecie kryjowki dla klanu. trezba to zrobic poprzez NPC ktorzy sie zwiaz aukcjonerzy a ja nie bardzo wiem jak mam to zrobic, nie wiem czy godziny tam wyznaczone to trezba czekac na decyzje jak z banku na pozyczke czy moze ten czas to czas jaki mozna w tej kryjowce siedziec no i dokaldnie to nie wiem jak kupic taki domek bedac liderem klanu

Tyr

Bo musisz dac to 20kk ...
Lineage 2 Classic EU

ognistakrew

okej, dalem i sobie czekam, ale czy po tym czekaniu dostane to clan house czy nie? czy znowu bede mial placic i czekac czy cos? bo placic i czekac to w ogole nie wiadomo o co chodzi to raczejk powinno byc mieszkaj i plac

Tyr

To jest aukcja chyba :P No i musisz mieć kase na utrzymanie w cwh, np na większe lvl bufków większy rech MP...
Lineage 2 Classic EU