LOL tygodnia

Zaczęty przez Saladin, Luty 06, 2007, 08:42:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kostek(...)

Tyr

No to... Sajonara! xD

On MA potencjał! xD
Lineage 2 Classic EU

bula

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Reina

Bula got pwned, what a noob
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

System

To trzeba być naprawdę lolem tygodnia...dostałem ostrzeżenie na forum white eagle , Reason ? :
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

bula

Cytat: Hermit w Czerwiec 03, 2008, 04:52:51 PM
Cytat: bula w Czerwiec 03, 2008, 04:12:14 PM

Q_Q ... i got pwnd :<

Ironia?
to nie byla ironia ;)

Cytat: System w Czerwiec 03, 2008, 07:58:16 PM
To trzeba być naprawdę lolem tygodnia...dostałem ostrzeżenie na forum white eagle , Reason ? :

hahahaha ROTFL!

System

bula

CytatWprowadzam absolutny zakaz krytykowania pisowni innych uczestników forum.
Ortografia jest jak matematyka jedni ja umieją inni nie co nie znaczy ze ktoś jest lepszy. To nie jest forum językowe tylko l2. Jak czujecie potrzebę dowartościowania sie bo piszecie lepiej od innych poszukajcie innego forum bo u nas nie ma to znaczenia. Jak sie wydaje opinie na jakiś temat wypadałoby najpierw poczytać i coś o tym wiedzieć wiec wklejam wam linka:

http://www.bpp.com.pl/?left=dysleksja&right=definicje

A oto sławni dyslektycy: T.A. Edison, A. Einstein, W. Churchill, A. Christie
Jakoś nikt nie spalił ich na stosie mimo ze nie potrafili pisać poprawnie.
Czy ktoś z was może sie z nimi równać?

Od Rixet'a: Dodam od siebie tylko tyle żebyśmy siebie wzajemnie szanowali i nie wytykali sobie nawzajem błędów (nie tylko ortograficznych).

W][E Team
hahahahahha LOL

CytatA oto sławni dyslektycy: T.A. Edison, A. Einstein, W. Churchill, A. Christie
Jakoś nikt nie spalił ich na stosie mimo ze nie potrafili pisać poprawnie.
Czy ktoś z was może sie z nimi równać?
bullsh1t ... dyslektycy, to moze wszyscy piszacy na forach tak ze nikt nie umie tego przeczytac to tez dyslektycy? gratulacje dla teamu W][E zaslaniania ludzi choroba kiedy tak naprawde nie sa chorzy ...

W][E team = zal

Mati_888

Abyss x3 :

Matiks - BH

System

Za to dostałem warn'a:
http://www.white-eagle.com.pl/whitepl/viewtopic.php?f=22&t=33&start=10

btw:

http://www.white-eagle.com.pl/whitepl/viewtopic.php?f=21&t=546

i wiadomości:

MOD: 

CytatOtrzymałeś ostrzeżenie od moderatora lub administratora tego forum. Powód przyznania ostrzeżenia:
Cytat
Poprawianie ortografii innych użytkowników forum.

JA:

CytatUczę poprawnej polszczyzny...

MOD:

CytatTy nie jesteś tutaj od uczenia. Chcesz uczyć to zostań nauczycielem w szkole. Każdy ma swoją ortografię i nie musi pisać poprawnie, byle by można było go zrozumieć..

JA:

CytatNo, można się uśmieć po pachy!

nie wiem jak ty ale to jest trohe pszesadzone , poniewarz tótaj nie ma dyslektykuw, młodziesz wszechpolska wieku 12-15 lat gra w gry, gdzie ta gra go demoralizóje i piszom te błendy z własnej głópoty, jak teraz ja! A nie żadna dysleksja...

zapewne dostane niedługo bana na forum, pfff

Hermit

Banda idiotów.
System wygrałeś talon na skrzynkę browarów.

Reklamujmy ten serwer, co wy na to ? Każdy sprawdzi, ludzie inteligentni uciekną, a analfabeci zostaną. Tak, to jest bardzo dobry pomysł.

=

PeBe

Cytat: Hermit w Czerwiec 03, 2008, 11:29:30 PM
Banda idiotów.

Reklamujmy ten serwer, co wy na to ? Każdy sprawdzi, ludzie inteligentni uciekną, a analfabeci zostaną. Tak, to jest bardzo dobry pomysł.

Może robimy raida na to forum - wbijamy, i albo poprawiamy bledy, albo wbijamy i piszemy "PoPrAffNąm PoLshczYsNOm :))))) ::DD :** xDxD)"?

System

Reklamujmy ten serwer,

Jeżeli uważasz ,że to jest reklamowanie to pogratulować....a zresztą...czym się tu przejmować? Niech i analfabeci zdominują inteligentnych  i się skończy kariera WE, bo to co robią z serverem to szkoda gadać, po prostu drugi DRAKE z Dragon Network.

bula

Cytat: PeBe w Czerwiec 04, 2008, 12:12:27 AM
Banda idiotów.

Może robimy raida na to forum - wbijamy, i albo poprawiamy bledy, albo wbijamy i piszemy "PoPrAffNąm PoLshczYsNOm :))))) ::DD :** xDxD)"?
1st

rados

Przez takich forumowych ortograficzno-stylistycznych noobków zaczynam mieć problemy z ortografią, gdy piszę coś odręcznie, a styl też nie pozostaje bez zmian :/. Może czas zacząć czytać więcej dobrych książek?

Mati_888

Ja bardzo dużo swego czasu czytałem (teraz mniej) i powiem ci, że na większości wypracowań mam mało błędów albo wcale ;) A nie znam ani jednej regułki do ortografii i interpunkcji :P Ogólnie czytanie bardzo się przydaje ^^
Abyss x3 :

Matiks - BH

rados

Cytat: Mati_888 w Czerwiec 04, 2008, 10:14:26 PM
Ja bardzo dużo swego czasu czytałem (teraz mniej) i powiem ci, że na większości wypracowań mam mało błędów albo wcale ;) A nie znam ani jednej regułki do ortografii i interpunkcji :P Ogólnie czytanie bardzo się przydaje ^^
Szkoda, że w twoich wypowiedziach na forum interpunkcje zastępują uśmieszki ;p.

Dev

I co z tego ze niekturzy robia durzo błenduw ?
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Hermit

Cytat: rados w Czerwiec 04, 2008, 10:11:30 PM
Przez takich forumowych ortograficzno-stylistycznych noobków zaczynam mieć problemy z ortografią, gdy piszę coś odręcznie, a styl też nie pozostaje bez zmian :/. Może czas zacząć czytać więcej dobrych książek?

Mam dokładnie tak samo i boję się, że sam zacznę tak pisać. A później jacyś idioci wypadają, że każdy piszę jak chce i co mi do tego. Dlatego też grając w jakieś gry internetowe panuje jedna zasada, a mianowicie "od polskich serwerów 10 m".

=

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

TruTherion

A co myślisz, że jak ktoś po angielsku pisze to nie robi byków? Nie my ich po prostu mniej widzimy, nawet jak wiemy jak coś ma być napisane...

Hermit

Cytat: TruTherion w Czerwiec 05, 2008, 05:30:43 PM
A co myślisz, że jak ktoś po angielsku pisze to nie robi byków? Nie my ich po prostu mniej widzimy, nawet jak wiemy jak coś ma być napisane...

Wiem o tym i mi to nie przeszkadza.

=

Xyber

Imo blenTy bendom zafsze i nitk teko nie zmiejni. niektUzy poprostu nie majom czasu zeby otwozyc slownik czy terz sciongnonc mozille któr sama poprafia blendy.

wersja PL:

Imo blędy będą zawsze i nikt tego nie zmieni. Niektórzy po prostu nie mają czasu, żeby otworzyć słownik czy też ściągnąć Mozille, która sama poprawia błędy.

I co, które łatwiej przeczytać ? ^^

Dobra Zaharias najlepszym się zdarza, jak byś tak pisał "FfajnyM" pismem to też byś później byki walił xD
Edit by Me :)