Co waszym zdaniem w l2 powinno byc "inaczej"

Zaczęty przez Bled, Luty 07, 2007, 07:50:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TruTherion

Ja bym zrobił taką rewolucję, żeby na mass nie tylko łucznicy i magowie byli :P. Bo tak normlanie w fantasy to ich jest stosunkowo mało w porównaniu do innej piechoty.

eXtreme

xxx

RycezSzilen12PL

rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

bylyforumowicz

generalnie od wtedy kiedy uzywa sie troche bardziej zaawansowanych buffow niz acu, shield, ww, dance of conc, mystic i empower3.

Valor tez mial swoj duzy wklad w boost magow.

Zarean

Może ograniczenie co do ilości klas postaci na serwerze? Np. tak, że może na serwerze być max 200 łuczników? Choć w sumie zaczęłaby się walka o łuczników i magów.

TruTherion

Zarean

No, ale byłby spodziewany efekt obniżenia liczby magów i łuczników w grze jak i w mass pvp.
Ryzyko osłabienia łuczników i magów i dopicowania reszty klas jest jak próba wyszukania miny chodząc po polu minowym, czyli NCSoft na 100% by to spaprał.

TruTherion

Oj mylisz się, nic to by nie jeśli chodzi o magów itp. Pierwsze klany by robiły właśnie ich, a reszta miałaby niezły problem. No chyba, że może być max xxx zalogowanych x klas, ale ktoś może mieć problem jak nie będzie mógł przez to do gry wejść.

Zracjonalizowanie pvp pod względem fantasy to w L2 tylko marzenie <cry>.

Zarean

Matim

Mi w L2 wszystko pasuje...no najwzyej ''drobne'' poprawki a tak to wszystko jest Ok!  :D

Hermit

Pvp zrobić tak jak koledzy mówią i wywalić teleporty. Do tego dodać więcej animacji możliwość latania i skakania.

PW z grafiką l2 to by było ... hmm..
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

DIO

ja bym dodal takie cos zeby wszystkie skile dzialaly w pvp nie tylko czesc (czyli np zeby madness pwoodowal ze postac zaczyna np walic w pierwszy lepszy cel np huraganami itp :D destro an frenzy leci do pierwszego gracza ktory mu sie nawinie nawet sojusznik itp) wtedy gra bylaby ciekawsza i sporo byloby planowania :D, czasem niektorzy by sie zastanowili czy na takie party warcryerow+madness oplaca sie wziac pelny buff bo by sie okazalo ze samemu sie mozna powybijac ;>. to sie tez tyczy innych skili jak takich co np "odbieraja wole walki" i tak dalej, gra bylaby znacznie ciekawsza niz tylko surender,vortex,slug gf :p

Ryltar

Szewa

Cytat: Ryltar w Kwiecień 03, 2008, 02:58:56 PM
Przydaloby sie ograniczenie wiekowe...

nom tak 15+
bo tak to lataja niekiedy dzieci neo, ktore maja postac na 78+ lvl bo im brat zrobil i dal eq

Hermit

=

Soulern

Cytat: Ryltar w Kwiecień 03, 2008, 02:58:56 PM
Przydaloby sie ograniczenie wiekowe...
Lineage II jest oznaczony jako 12+ przez PEGI...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Zarean

Eeee tam, i tak co wam by to dało. Może powinni dawać jakieś pytania z poszczególnych dziedzin przed logowaniem co?

Ryltar

CytatLineage II jest oznaczony jako 12+ przez PEGI...

O ta i napewno wszyscy to przestrzegaja zapomnialem...

Soulern

Cytat: Ryltar w Kwiecień 05, 2008, 12:10:46 AM
CytatLineage II jest oznaczony jako 12+ przez PEGI...

O ta i napewno wszyscy to przestrzegaja zapomnialem...
A myślisz, że ktokolwiek by przestrzegał ograniczenia takiego jak 18+ ..?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Hermit

=

Cubu$

A kto to sprawdza. Ograniczenia ograniczeniami a życie życiem. Kto nie grał w GTA mając <18

Hermit

Ja nie grałem. Czekam właśnie do października, aby w to pograć.

btw GTA jest 16+
=

Cubu$

No dobra mój błąd. Ale nie wierzę że czekasz na 16 urodziny by pograć.?