Gdzie expić i pytania o Krasia

Zaczęty przez Tezuh, Lipiec 04, 2006, 03:45:15 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tezuh

Prosze o pomoc:
1.Gdzie expić na rata: 10 krasnoludmem na lvl 12?
2.Jakie eq?
3.Jaką wybrać najlatwiejsza rase!!!?
4.Jak robi się BSSD,SSD i D grade bronie (np. broad sword)
5.Czy dwarf jest trudną profesją?
6.Czy naprawdę jezeli ktosjest w kryzysie pienieznym (tak jak ja) i nie ma na innej postaci Kasy a potrzebuej jej to mozna jakos dwarfem ja wziąć?

Prosze mni nie mowic szukaj bo nie zalezy mi na szukaniu a na uzyskaniu odpowiedzi!

Xili

1. Expic przed jakaś (lub w jakiejś) kopalni na wysepce (moze byc AcM)
2. Są dwie szkoły (a raczej 3) 1 to light armor+pole 2 to heavy armor+shield+blunt a 3 to heavy armor+ duale
3. Prosze o jaśniejsze sformulowanie pytania (jeśli chodzi ci o to co myśle to bierz orka)
4. Musisz posiadać przepisy i odpowiednie komponenty (czyli powzechnie znane matsy), SSD z tego co pamiętem zrobisz mając 1 d crys i 3 soul crystal a bssd 3 d crys  7 spirit crystal
5. Scavenager czy Artisan? Scavenager nie bo ma tone kasy i Artisan nie bo ma golema. Artisan lepszy w pvp. Pamiętaj DWARF jest profesją stworzoną do tworzenia kasy jest to taki chodzący bank. Ma maly atak i duuużą obrone.
6. Prosze o jaśniejsze sformulowanie pytania. (jeśli chodzi o to co myśle to musisz kase wydropić/wyrzebrać/pożyczyć)
I siedziało ich tam troje. Niegdyś mężni woje, teraz tak bezbronni. To była ich pierwsza porażka. Wiedzą że "Raj" został stracony na zawsze. Nie nacieszyli się SPSem Na subie, nie nacieszyli się wreszcie pełnym klanem, nie nacieszyli się Legendarnym Hell Knightem. Pogrążeni w rozpaczy :cry: pokonani przez podrzędne FBI!!! Lecz teraz nie na Raj czekają, jak tylko mogą na maxie pykają i nie o piekielnych rycerzach marzą. Dualistą być chcą.
Jak by ktoś nie wiedział o czym pisze to: FBI mówimy NIE!

Tezuh

Thx a z czego wypadajate D spitishoty potrzebne do srobienieSSD BSSD?

Xili

Te Soul Crystale i Spirit Crystale można kupić w sklepie soul kosztuje 300a a spirit 400a ale jest jedna rada te kryształki kupuj w girian oren lub aden (prosta sprawa najtańsze tam sa w gludio to potrafią zedrzec z człowieka skore chyba 400a kosztują Soule :() Kupujemy w Magic shopie (ewentualnie w grocery) Wygląd: Soule są takie bialutkie takie jak powiedzmy d cryse tylko białe a spirit mają kolor szary to taki mały odłamek skalny. I przepraszam za bład zamiast spirit crystale miało by spirit ore a zamiast soul crystale mialo byc soul ore. sorki  :oops:
I siedziało ich tam troje. Niegdyś mężni woje, teraz tak bezbronni. To była ich pierwsza porażka. Wiedzą że "Raj" został stracony na zawsze. Nie nacieszyli się SPSem Na subie, nie nacieszyli się wreszcie pełnym klanem, nie nacieszyli się Legendarnym Hell Knightem. Pogrążeni w rozpaczy :cry: pokonani przez podrzędne FBI!!! Lecz teraz nie na Raj czekają, jak tylko mogą na maxie pykają i nie o piekielnych rycerzach marzą. Dualistą być chcą.
Jak by ktoś nie wiedział o czym pisze to: FBI mówimy NIE!

Myszon

Kulas

ok good jak ktos by byl jesszcze pelni sil xD to niech napisze gdzie expic od 25 lvla az po 40

Caleb

Ja siedzę obok Dion, szczególnie dobrze idzie na hobogoblinach czy bugbearach.
Gie Gie 1443034

pyro7

Ja rowniez mam pytanie. poniewaz jestem calkowicie poczatkujacym chcialbym sie dowiedziec jak w ogóle rozpoczac craftowanie czegokolwiek!? Jak w ogóle włączyć produkowanie jakiegos itemu? i w ktorym miejscu sie to zalancza? Do tej pory nic jeszcze nie stworzylem!

Zyth

Musisz zdobyc recepte, ktora rejestrujesz w ksiazce klikajac na nia 2 razy, pozniej uruchamiasz dwarfen crafta tam, gdzie masz skile (jak go wykupiles u npc, na 5 lvl jest). Kazda recepta ma okeslony poziom jaki musisz miec dwarfen crafta do stworzenia, na takiej recepcie masz napisane co trzeba miec, aby dany przedmiot stworzyc.