Maszyna do zabijania potworów...

Zaczęty przez Vicol, Luty 27, 2007, 06:20:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Degorran

A ja myśle ze glad :P z dualami sieje postrach wsród wrogów czy to moby czy zywi gracze :P

THE BEST kabaret Ani Mru Mru!!!

fedur

paladyn  i warsmith summon... i nie kłocić sie

NetSuuN

Na tym filmiku:

1) WL expił w party - które mu pomagało [hydro etc]
2) był cały czas leczony [heal etc]
3) buff [przywracanie zycia etc]

Gdybyśmy zostawili samego WL na pastwe tych mobków, to krótko by pożył.

Shen

mik0s

Co do tego filmiku...

Fullbuffed i dziwne skoki many[mana potki]. Na retailu na takie cuda nie ma co liczyć.

A co do postaci... PS i hip hop don't stop.
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

Marc1n

HATE ME MOAR!

Supersharp

Destro też jest niezły w te klocki, z destro chodzilismy do loa zeby nas expil, inna sprawa ze tak sie zlozylo ze byly super buffy do dyspozycji (cov + vr + pp i możliwe ze dance), po 50 karików i nie pogadasz... chociaz WL faktycznie mógłby być jeszcze lepszy.

Marc1n

Dragon Network w twojej sygnaturce mówi wszystko...50 Karików...L2 C7 Star Wars from DN :?:
HATE ME MOAR!

Supersharp

Nie ja nie gram na tym serwerze gdzie ludzie biegają z bronią +20 i więcej :D tylko na x5
...gosc używał lance B grade nie overenchantowanej :] nie wiem jak dziala VR na oficjalu ale u nas oddaje hp jak się bije moba, jak się bije 50 mobów to oddawało więcej... może i w tym czasie VR było zbugowane ale nie pamiętam.

w koncu znalazlem filmik : http://www.youtube.com/watch?v=m2bQ-P4JBQo

w ogóle nie wiem ludzie co narzekacie na DN, tam poprostu jest bardziej zbalansowane i jedna kronika do tylu wzgledem ofi, nie żaden x3000 walki mutantów :]

coshoo

Cytat: Supersharp w Marzec 17, 2007, 09:15:59 PM
w koncu znalazlem filmik : http://www.youtube.com/watch?v=m2bQ-P4JBQo

Na retailu te AOE padło by po 15-20 sek. GL w biciu stunujących mobów lvl 70, walących z magii z hp x5 w B grade sprzęcie.

Cytat: Supersharp w Marzec 17, 2007, 09:15:59 PMw ogóle nie wiem ludzie co narzekacie na DN, tam poprostu jest bardziej zbalansowane
Mieszanie klas niby ma być większym balansem?
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Marc1n

HATE ME MOAR!

Supersharp

rzeczywiście odkąd moby stunują/paraliżują to już takie trainy nie przechodzą :) - to stary filmik

CytatMieszanie klas niby ma być większym balansem?
Właśnie że tak, większy balans, oto dlaczego :

Ile jest klas i która jest najlepsza a ile jest kombinacji -po 2 klasy z jednej rasy... można mieć jedną taką subke. Kombinacji klas są setki i tak do końca trudno powiedzieć która jest najlepsza.

Marc1n

Weź nie gadaj głupot. Destro+OL/Necro na subie łączonej. Nagle masz 30k+ HP i jesteś nie do zabicia. Jaki to balans, jak ta gra TEGO CZEGOŚ MIEĆ NIE POWINNA. Tak samo Duale Daggerów - no bez jaj panowie, bez jaj.
HATE ME MOAR!

Supersharp

Cytat: Marc1n w Marzec 18, 2007, 10:07:00 PM
Weź nie gadaj głupot. Destro+OL/Necro na subie łączonej. Nagle masz 30k+ HP i jesteś nie do zabicia. Jaki to balans, jak ta gra TEGO CZEGOŚ MIEĆ NIE POWINNA. Tak samo Duale Daggerów - no bez jaj panowie, bez jaj.

Oba chybione... jak spróbujesz przeczytać uważnie to napisałem że SUBY SĄ W OBRĘBIE JEDNEJ RASY,

A odnośnie dual daggera - też pudło - to nie jest DUAL tylko sztylet jako broń do parowania ZAMIAST TARCZY, działa w ten sposób w stosunku do tarczy że nie ma minusa do evasion, ma znacznie słabszy pdef. od tarczy ale większą szanse na blokowanie.. no i co ważne fajnie wygląda :] wyobrażasz sobie sztyleciaża/zabójce z tarczą ??? bo ja nie  :D

Dev

wg mnie TH nie expi tak zle, co jaks czas mozesz blowa walnac i masz szanse na szybsze sciagniecie moba. No ale ssy traci niemilosiernie :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

Supersharp - Wysłałem wiadomośc kolegom z klanu co mam na gadu. Normalnie popadali - dzięki za dawkę humoru: "Dual sztylety klimatyczne" ahahaha n/c
OL+Destro to jedna rasa.
HATE ME MOAR!

Dev

jakby z dual daggerami daloby rady robic blowy to ja juz widze jakby szyleciarze zamiatali :D

Reina

Cytat: Marc1n w Marzec 19, 2007, 10:31:44 PM
Supersharp - Wysłałem wiadomośc kolegom z klanu co mam na gadu. Normalnie popadali - dzięki za dawkę humoru: "Dual sztylety klimatyczne" ahahaha n/c
OL+Destro to jedna rasa.
to nie dual sztylety a tarcza... widze ze nie czytasz

OL+destro to jedna klasa,  ale necro juz nie
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Reina

Cytat: Marc1n w Marzec 19, 2007, 10:31:44 PM
OL+Destro to jedna rasa.
to nie dual sztylety a tarcza... widze ze nie czytasz

OL+destro to jedna klasa,  ale necro juz nie
nie wiem tez skad pomysl na 30k hp, nie grales na dn widze, wiec nic o tym servie nie mow
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Fenrirus

oj tam dn, ten pirat przynajmniej nie udaje offa tylko poszedl swoja droga za to plus dla nich, czasem mysle jak to by bylo pograc takim destro+tyrant. Jak przestane grac na off to wlasnie chyba tam pojde zeby zaspokoic swoja ciekawosc:D ale poki co c6 juz niedlugo a mojemu sh do 80 jeszcze brakuje:D

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Marc1n

Z Retaila na DN... musiałeś dzisiaj ostro pić chłopie :D
HATE ME MOAR!

Morgul

Coś mnie zaciekawiło. Ktoś wspomniał że z dual daggerów nie da się blowa walnąć. Czy to prawda? Pytam bo gdzieś tam na jakimś serwerze strasznie mnie rajcowało zbieranie na to narzędzie śmierci lecz jakoś tam już nie gram z tym że sytuacja może się powtórzyć i chyba wtopę bym zrobił (bo daggerem grałem). To jak to jest?
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

Dev

JEzel ito jest offhand (czyi tarcza) to mozeszu zywac blowow. Na niektorych servach daggery sa jako dual swordy i takimi ie mozesz uzywac blowow (za to glad potrafi TSS ;))

Morgul

Aha, dzięki. Zabiłeś mnie tym TSS. Kurcze to musi być rzeźnickie połączenie dla glada. Skille w sumie przecież u niego są główną siłą a tu jeszcze att speed by mu doszedł. Hmmm choć z drugiej strony nie miałby pasive mastery do daggerów a to już pewnie strata za duża. No nic, dzięki za info.  :)
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

Dev

mam gdzies filmik jak gralem jeszcze na takim serwie ;) Moge tu dać ale podkreślam to nie było l2 no i wtedy nie umialem grac :D