Ancient Legion - Low - Kamael - PL

Zaczęty przez Haqim, Luty 27, 2007, 08:27:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hyanda

Witam, jestem QM-em na naszym wspaniałym serwerze, i staram się kilka razy w tygodniu robić przygody (eventy). Czasem jest to coś krótkiego typu "pojedynek na zagadki", a czasem bardziej epicka przygoda rozciągnięta na cały tydzień i obejmująca większość graczy. A jeśli sam masz jakieś pomysły co do przygód to nie krępuj się, wyślij swój pomysł, a obiecuję, że postaram się coś wymyślić w tym kierunku.
Pozdrawiam.
Prawdziwa przygoda zaczyna się za drzwiami twojego domu.

Samryn AL

Cytat: Express w Styczeń 23, 2008, 12:09:54 PM
Jak do tej pory to czekam na PM.
Więc będę miał mniej czasu na szukanie tego miejsca w świecie, no ale x1 Gravelandu nadal migocze gdzieś w oddali. :wink:

Cytat: MardilBardzo proszę osoby, które czekają na konta o uzbrojenie się w cierpliwość. Mamy małą awarię i staramy się z nią uporać.
Przepraszamy i prosimy o wyrozumiałość. Jeśli będą jakieś zmiany poinformuję w tym temacie.
Dziękuję.
Mardil.

to pewnie dlatego.. ale uwierz, warto czekać :)

Express

No to wszystko jasne.
Ale nie pali się. :wink:
Siła i wrogowie albo strach i przyjaciele.

Qxa

Bardzo miły i przyjazny serwer!
Poznałem tam dużo miłych i ciekawych ludzi.
Gram tam już od prawie roku i nigdy sie nie nudzę w świecie.
Wspaniałe przygody i możliwość stworzenia własnej postaci fantasy, a nie dopakowanego SH czy innego koxa :P
Bardzo polecam i zapraszam do wspólnej zabawy.

Mardil

Proszę wszystkich o cierpliwość jeszcze raz, jak tylko uporamy się z problemem to od razu zakładam wszystkie konta  :) no i zapraszamy serdecznie do naszego światka  :)
Dobroć jest czymś bardzo prostym, być zawsze do dyspozycji drugich, nigdy nie szukać samego siebie.

Harlen

Tak, odwiedziłem wiele serwerów, ale muszę przyznać że nigdzie nie znalazłem takiego klimatu jak na AL :-)

Mardil

Na dzień dzisiejszy już sporo problemów zostało rozwiązanych  :) i  problem z zakładaniem kont również
Dziś wszystkie podania zostaną rozpatrzone, a konta założone.
Pozdrawiam.
Dobroć jest czymś bardzo prostym, być zawsze do dyspozycji drugich, nigdy nie szukać samego siebie.

Harlen

Generalnie chyba wreszcie stabilizuje się sytuacja po wprowadzeniu Kamael, swoją drogą przez ten wątek właśnie wróciłem do lineagea i na AL, zapraszam innych naprawdę warto ( poza tym dobrze się zaczyna kiedy jest wiele młodych postaci ;-))

Samryn AL

hehe, a w szczegolnosci kamaelek <nawet nie zauważa, jak po jego brodzie spływa strużka śliny)

Roxis

Ano cala rasa kamael nawet moze  byc myslalem ze bedzie to gorzej wygladac :)

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Hyanda

No muszę oddać, że na ostatniej przygodzie dla młodych postaci było mnóstwo ludzi, tak więc przyjemna sytuacja. Aż chętniej się przygody(eventy) robi.
Prawdziwa przygoda zaczyna się za drzwiami twojego domu.

Roxis

To milo ze coraz wiecej ludzi do nas zaglada, oby tam zostali na dluzej :)

L2 EU Vinuz !
L2RU

Roxis

"Oda" do przyszłości

Był Teligniew, chwała Hordy,
że aż wrogom zieleniały mordy.
Istosadei przemknął bokiem,
kryjąc się przed obcym okiem.
Vedric planów miał bez liku,
plan ostatni - brak Vedric'ów.
Eru buty gubić lubił,
i sam chłopak się zagubił.
Aż Sargasa moc opadła,
gdy nie było nic do jadła.

Ot i była stara zgraja,
co to zawsze miała jaja,
co Imperium w nosie miała,
i na nosie im zagrała.

Był Czarokruk, mocny taki,
wszędzie zawsze szukał draki.
Vanti gadać mógł, cóż z tego,
jak on Kruka był kolegą?
Była masa ich, bez liku,
od magusów po mieczników.

Ot i wojen było pełno,
morderstw, oszustw, wszystko jedno.
Tak czas płynął sobie z wolna,
jedna wojna, druga wojna.
Raz to było na polanie,
tam Krukowi dali lanie,
raz wśród luster w środku lasu,
Kruk się czaił bez hałasu.
Jeden drugich nienawidził,
czasem sobie coś wyszydził,
lecz historia dalej trwała,
a zwycięzcom była chwała.

I co z tego się ostało?
Mnóstwo chłopców, mężów... mało!

By Istosadei

L2 EU Vinuz !
L2RU

uzurkai

A ja gorąco zapraszam do naszego świata, wbrew pozorom wiele się dzieje i nie można narzekać na brak nudy  :_delf_5_4:
i zapraszam do obejrzenia filmów nagranych w świecie przez graczy.
http://pl.youtube.com/watch?v=H8dhpzW2PS0&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=kn5Ge8BPSjk
http://pl.youtube.com/watch?v=oV6ANHMZ0O4&feature=relate
Zapraszamy!!
,,Głupcy, którzy ważycie się stawać mi na drodze. Naprawdę myślicie, że wasze wątłe ciała i nędzne pancerzyki wytrzymają mój atak?"

Roxis

L2 EU Vinuz !
L2RU

Proteus

Uzurkai...skoro nie mozna narzekac na brak nudy to znaczy ze jest tam zamula xD
.

Samryn AL

Hehe, tak się mu powiedziało, stuna mocnego przyjął to i pomylić się moze:)

Karnagier

Tejak'arr Pa'agrio

Powiem Wam co mnie zachęciło do pozostania na AL, a jestem tu już pół roku choć wcześniej zmieniałem serwery jak przysłowiowe rękawiczki (chociaż o kant tyłka to porównanie bo ja rękawiczek akurat nie zmieniam hyhy). Przekonał mnie poziom grania w Roleplaying, czyli innymi słowy także poziom graczy na tym serwerze. Bo co do rpgowania na tak zwanych MMORPG to szczerze mówiąc nie udawało mi się przez wiele (hrhr juz 5?) lat znaleźć żadnego dobrego świata czy serwera...

Aż do zeszłego roku kiedy odkryłem Ancient Legion serwer RPG. Jest to najbardziej klimatyczny i faktycznie roleplayowy świat MMO w jakim byłem. Serdecznie polecam tym, którym zależy na dobrej zabawie w gronie ludzi z wyobraźnią (chociaż wciąż przybywają nowi gracze i u niektórych wyobraźnia się dopiero kształtuje ;) ).

A co do 3go filmiku, który zamieścił powyżej Uzurkai

http://pl.youtube.com/watch?v=oV6ANHMZ0O4

Jest to filmik Teligniewa z HORDY (jej założyciela i niegdysiejszego wodza) - która kiedyś potężna potem umarła, ale teraz na nowo ożyła. Nie chwaląc się trochę żem się do tego przyczynił wspierając dniem i nocą wodza Kalbura Rzeźnika, który wskrzesił ten klan.

Tak więc serdecznie wszystkich zapraszam do AL, a zwłaszcza Tych z Was, którzy chcą grać orkami i wspomagać siostry i braci z Hordy w odbudowie potęgi zielonoskórej rasy.

Jeśli zechcecie grać orkami i współtworzyć dzieje odrodzonej Hordy szukajcie mnie (Karnagier to także mój nick w grze), brata Teligniewa, albo wodza Kalbura, lub jego lepszą połówkę dzielną mniszkę - wojowniczkę Kassie. Ostatecznie jednak, tak czy siak wasza kandydatura będzie musiała zostać zatwierdzona przez Kalbura Rzeźnika. Horda przyjmuje też khazadów, jakby co, ale jest ich zdecydowana mniejszość w Klanie.

Pozdrawiam i zachęcam

Dekay'arr
Fire walk with Me

Roxis

L2 EU Vinuz !
L2RU

Karnagier

No nie ma co "owijać w bawełnę", trzeba mówić jasno o co chodzi. Mi zależy przede wszystkim aby na Ancient Legion orkowie odzyskali swoje dawne Imperium. 2000 lat temu, wedle historii świata L2 dokonało się coś co nigdy nie powinno mieć miejsca - koalicja elfów i ludzi zepchnęła Orok Hai na tereny ich starożytnych siedzib, do Immortal Plateau. Ale kto opowiedział, że tak ma być cały czas?

Na Ancient Legion gracze mają realny wpływ na historię świata. Już czyny pojedynczych bohaterów kształtują rzeczywistość gry, a co dopiero silny i dążący do jasno wyznaczonego celu Klan. Będąc w Hordzie widzę, że mogę uczestniczyć w zmienianiu losów Elmoreden, mogę roleplayować jako orkowy wojownik ale także uczestniczyć w większej polityczno - strategicznej rozgrywce. I to jest kolejny level grania w L2  :ork_5_2:

Są oczywiście insze równie świetnie rozwijające się klany oraz takie które są na tyle potężne, że niewiele wydaje im się, na dzień dzisiejszy zagrażać, ale przecież nie będę podsyłał ludzi konkurencji ;P
Fire walk with Me

uzurkai

Cytat: Roxis w Marzec 01, 2008, 02:45:12 PM
Widze ze juz ruszaja reklamy klanowe :D
No to ja zamieszczę małą reklamę klanu a raczej wycinek historii... :P
Cytat
Klan Pogrzebacze

Lider: Thahard
Zastępca: Yarghard
Rada Klanu: Harinde, Uzurkai, Zotreth, Avernis
6Lvl Klanu

Data powstania: Bodajże 17 kwietnia 2006 ale nie jetem sam pewny do końca

Krótka historia klanu:

Klan został założony przez 2 graczy Thahard'a i Yarghard'a, kolejnymi klanowiczami był Uzurkai i Harinde i klan systematycznie aż do dziś w niezmienionej formie się rozwija, pod przywództwem tych 4 osób. Początki były trudne jak dla klanu jak i dla świata al. Do szczególnych osiągnięć można zaliczyć:

-Klan Pogrzebacze jako jedyny nie opuścił świata Al w podczas wielkiego kryzysu i w komplecie cały czas przebywał choć dusz brakowało.
-Jako pierwszy Klan samowystarczalny pokonał Baium'a bez pomocy bogów i innych klanów
-Jako pierwszy przypuścił atak na Atharas'a zadając mu dotkliwe obrażenia lecz ulegając bestii.
-Jako jeden z nielicznych Klanów które nie zmieniły swojej polityki, jak i w niezmienionej formie cały czas istnieje w świecie AL współpracując z innymi klanami pod względem handlowym jak i militarnym.
-Współtwórca sojuszu Virtes wraz z Klanem Czarna Kompania i Bractwem Triarii
-Zdobywca w sumie 3 zamków w świecie Al

Klan Pogrzebacze znajdował się w w różnych sojuszach, ale tak naprawdę najwytrwalszym naszym sojusznikiem, i oddanym bratem jest Klan Czarna Kompania, z którą obecnie współtworzymy sojusz Virtes jak i razem z nami Bractwo Triarii.
Przez nasze szeregi przewinęło się wielu doskonałych wojowników, którzy przeminęli jak powiew wiatru lub są do dziś wśród nas. Klan ma obecnie już dwuletnią tradycję, i nigdy nie był przekształcany lub wchłaniany przez innych. Tak samo w naszych szeregach powstała "Kohorta Gladius" zrzeszająca byłych wojowników byłego Imperium a ich dowódcą jest Centurion Uzurkai.
Klan toczył wiele bitew, jedne chwalebne i wielkie, inne mniej znane. A emblemat klanu jest znany w całym świecie jak i społeczeństwie ANCIENT LEGION, różnie postrzegany, ale będący cząstką tej wielkiej historii.
Ale jak powiadają:
"Nie ważne są słowa lecz czyny, które zapiszą się w księgach tego świata"
,,Głupcy, którzy ważycie się stawać mi na drodze. Naprawdę myślicie, że wasze wątłe ciała i nędzne pancerzyki wytrzymają mój atak?"

Roxis

Dzisiaj na serwerze zawitala nowa wersja Lineage 2 CT1 Hellbound

Zapraszamy do gry :)

L2 EU Vinuz !
L2RU

Ahura

Ale wersja, która ułatwia młodym graczom dołączenie to nie jedyny plus serwera...
Ostatnio wzmocniona została ekipa QM, co za tym idzie rośnie liczba eventów, co w znaczącym stopniu podbudowuje klimat.
Polecam ten serwer każdemu kto ceni sobie prawdziwe RPG, i lubi chodz na chwile byc kims innym.. kims lepszym?

Gruthar

Witam :D  zastanawiam się na dołączeniem do tego serwera :) jednak mam kilka pytań
- jak działa 7 signs?? chodzi mi czy działa tak jak na offie??
- jak jest ilość graczy / mniej więcej/
- czy jest jakaś profesja rządząca?

senji

jest na stronce aktualnie  58 osob online ,pewnie sklepy rozstawione w sklepie bo wszystkie dzieci juz spią, aha nie graj na polskich serverach bo to zal jest,aha i zobacz kiedy byl ostatni post hehe