GameGuard error

Zaczęty przez Pirres, Marzec 06, 2007, 07:45:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pirres

Robilem wszystko wylaczylem firewalla, antyvirusa, reinstalowalem gre i nic ciagle wyskakuje mi THERE IS A GAMEGUARD INITIALIZATION ERROR. PLEASE TRY RUNNING IT ANGIN AFTER REBOOTING a za jakis czas wykoczy mi THERE A PROBLEM WHEN GAMEGUARD. plx help ://

Pirres

Moze ktos pomoc??? prosze :((

matcet

Mam ten sam problem, jeszcze przed logowanie mwyskakuje okienko i jest napisane...

there is gameguard intilizations(...) (dalsza czesc jest ale nei pamietam :p i okienko zamienia sie na

there was a problem when running gameguard ( i cos tam error 606-) czy jakos tak

jestem nowy i tez potrzebuje  pomocy bo nie wiem czy to moja wina czy serweru bo gralem normalnei i 1/2 h pozniej takie cos?!?!?!

Pirres

moj kolega z serwera tez ma to samo  :x

coshoo

Dzisiaj był update retailowego gameguarda.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

BladeMaster

Czyli jeśli gram na serwerze C4 to co mam zrobić ? Odpalić autoupdate'a nie mogę.
I've given up
I'm sick of living
Is there nothing You can say
Take this all away
I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong with me

Kaorii

Ten mam ten problem.Chce grac serwerze l2 Dex Romania,instaluje go a później wyładowuje ten serwer do folderu ,,system'' paczuje serwer i nie działa pokazuje się tylko ,,hGuard:Injection ERROR''.Co mam zrobić?Pliss proszę o pomoc!Próbowałam już usunąć folder system i inne i nie działa!

NetSuuN

Spróbuj wejść w Menadżer Zadań Windows>zakładka "Procesy"
odnajdź tam GameGuard prawy przycisk myszy i zakończ proces.

Dla przypomnienia w Menadżera wchodzisz klikając PPM na pasku zadań.

jaro146

Stary temat ktory odkopalem i ktory dotyczy mojego problemu :D

Tak jak juz ktos napisal wyzej mam problem z GG... W Menadzerze Zadan Windows nie wiedze nigdzie procesu: GameGuard... i tu moje pytanie jest jakas inna metoda zeby wylaczyc to ustrojstwo? :D