czary i skile

Zaczęty przez dawid28, Marzec 12, 2007, 07:56:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dawid28

cześć mam pytanie jak sie pszelicza dmg zadawany przez czary?? i skile ?? ile to wyhodzi w rzeczywistości jak np. postać ma 800 m.atack a czar np.100 ? aha i jeszcze jedno, gdzie moge poczytać o skilach jakie dostają postacie po 3 profesji?? bo na żadnej stronie niemoge tego znaleźć ;/

Dev

na moje oko postac z 800 m atk powinna z nuka 100 zadan 900-1000 dmg mobowi, playerowi 600 ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Morgul

Cześć,
nie wiem czy cię ta stronka zadowoli w sensie opisu skilli, gdyż jest tam typowo zwięzły opis, ale moim zdaniem jest przynajmniej dobrym punktem wyjścia do szukania dalszych szczegółów:
http://lineage2.stratics.com/content/library/skills/

Pozdrawiam
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

coshoo

Cytat: dawid28 w Marzec 12, 2007, 07:56:42 PM
cześć mam pytanie jak sie pszelicza dmg zadawany przez czary?? i skile ?? ile to wyhodzi w rzeczywistości jak np. postać ma 800 m.atack a czar np.100 ? aha i jeszcze jedno, gdzie moge poczytać o skilach jakie dostają postacie po 3 profesji?? bo na żadnej stronie niemoge tego znaleźć ;/

Żeby to wiedzieć trzeba by znać kod źródłowy gry, a tego NcSoft jakoś nie ujawnia.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

andamarius

Cytat: DevouringOne w Marzec 12, 2007, 08:36:58 PM
na moje oko postac z 800 m atk powinna z nuka 100 zadan 900-1000 dmg mobowi, playerowi 600 ...

to zalezy od lvl mobka i gracza.  im wyzszy lvl mobka tym mniejszy dmg przy wiekszym m.atk