Quest-Mark of Prosperity

Zaczęty przez Nerox, Luty 06, 2007, 10:50:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nerox

Mam takie pytanko:)

Gdzie dokladnie (prosilbym o fotke najlepiej) znajduje sie Farmer Piotr??Jest gdzies w Orc Barracks...Ale nie moge go znalesc;/ Z gory dziekuje!

P.S A moze ktos ma strone gdzie do kazdej czesci questa jest zamieszczony screen??
HiHoLetsGo !

Imker

<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Nerox

THX.

A mozesz mi powiedziec w jaki sposob to wyszukales??w tym drop calculatorze??ja wpisuje teraz Crimson Ants i nie znajduje:/.

HiHoLetsGo !

Koszalek

Wpisz "ant" - a jak wyswietli sie komunikat, ze znalazl za duzo wynikow,
to wybierz opcje "konczy sie na" i juz masz ...
A tak w ogóle, to prawidlowa nazwa brzmi:
Giant Crimson Ant
i jeszcze jedno - jak szukasz w wyszukiwarkach - uzywaj liczby pojedynczej, a nie mnogiej,
te db szukaja dokladnie takich wyrazow, jakie podajesz.  :P, wiec od razu latwiej by bylo znalezc
wpisujac po prostu "crimson" ...

Nerox

Dzieki :)

P.S Gram w ta gre 3tyg i jestem noob^^ a te questy sa rozbrajajace na 20lvl to looz ale ten to juz przesada...
HiHoLetsGo !

Koszalek

Na pocieszenie powiem Ci, ze beda jeszcze duuuzo lepsze - to czyni ta gre jeszcze lepsza od innych  8)
Pozdro! - i nie przejmuj sie - na tym forum znajdziesz odpowiedzi na wiekszosc swoich pytan ;).

Nerox

HiHoLetsGo !

Axis

A gdzie znajduje sie Maestro Nichola ?

wopio

z tego co pamietam to na poludniowy-zachod od Cruma Tower [chyba w 3 kręgu jesli sie nie myle na mokradlach] zobaczysz go tylko idac od strony CT, bo jest schowany za kamiennnym monumentem.

gdzies tu w opisie questu na bank jest napisane co i jak:)
powodzenia
The Abyss x3 - WARLORD - Ike - 73
Supreme - SK - Ikee - 75
RU Lancer - Grand Khavatari - ForceOne - 85

Jodo

Dokładnie, wychodząc z CT skręćcie w lewo, wówczas po parunastu krokach będzie widoczny pod wysokim kamieniem (jakby wąska wysoka ściana)

mussaszi

Jeśli dobrze pamiętam nad M w wyrazie curuma na lewo od żółtej pineski.

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+