No kur..

Zaczęty przez jacool, Marzec 18, 2007, 01:23:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jacool

Odpalam L2 i widzę, że prostokąt obok nm zmienił się wreszcie z czerwonego na zielony. Przeszedł mnie dreszczyk emocji i jak najszybciej wpisałem swoje id i pwd. Nm nadal down :( Czy Nm wstanie dziś , czy jeszcze troszkę trza poczekac ??

System

robie jescez ostateczne ustawienia...cierpliwosci
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Daab

jkaby nie patrzeć LUNA też jest zielona a jest down :)
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Reina

temat do usuniecia, NM jaknajbardziej up ;p
i ma ~1k online w tym momencie
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Daab

mordok123

co do tych rat juz sa normalnie czy jeszcze nie

Hodiel

jesli raty x1 mialyby zostac to watpie czy chociaz 300 ludzi zostanie na tym serwerze :P glownie ci ktorzy maja tam duzo kasy, ale tylko kasy bo itemy pewnie straca teraz bardzo duzo na wartosci
infinite........................

Daab

Cytat: Hodiel w Marzec 19, 2007, 06:52:54 PM
jesli raty x1 mialyby zostac to watpie czy chociaz 300 ludzi zostanie na tym serwerze :P glownie ci ktorzy maja tam duzo kasy, ale tylko kasy bo itemy pewnie straca teraz bardzo duzo na wartosci
ci którzy maja kase  i dobrze rozwinieta postać :) bo ten kto grał na x 30 raczej tam grął z powodu tego że raty były x30 a nie x1 :) (próbuje delikatnie powiedzieć że graczom na x30 nie chce sie robić postaci x1. w koncu dlatego grają na x30 XD też miałem pograc i szczerze powiem mineło 10 minut zanim sie skapnołem że mam 5 lvl dopiero XD