Pare pytan

Zaczęty przez Azu, Kwiecień 28, 2007, 05:43:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

edwart

tylko ze  jak tam klikam to mi nic nie wyskakuje tylko takie biale tlo ;/

NightBird

Cytat: edwart w Maj 27, 2007, 07:56:12 AM
tylko ze  jak tam klikam to mi nic nie wyskakuje tylko takie biale tlo ;/

java sie klania

albo sciagnij i zainstaluj jave do swojej przegarki albo zmien przegladarke :D

takie zeczy dobrze sie robi w IE. (chociaz korzystajac z ie wiecej osob przeglada twojego kompa niz jest ludzi na dexie.. :D)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

edwart

wielkie dzięki za pomoc juz sie zalogowalem a mam pytanie czy questy na profe trzeba robic czy mozna zmienic u kotka albo czy mozna kupic marki

Astraley

Nie ma lekko - trzeba robić questy. Retail-like serwer, poza ratami x4 nie ma żadnych ułatwień, mana potów i innych badziewi.

[L2 Dex] Astraley - Dark Avenger - 7X / Elven Elder - 5X

edwart

a jeszcze mam to pytanei z tym expem bo chcialbym sobie expic od razu 2 postacie tylko nie wiem jak jest w party bo na niektorych servach jak sa 2 osoby w party to exp idzie razy 2 czy tu tez tak jest ??

Astraley

Nie, nie ma czegoś takiego - na innych serwerach faktycznie aż się admini chwalą, że w party ma się x2 expa dla każdego. Tutaj jest normalna proporcja expa w party - liczona względem ilości osób, ich lvli itp itd.

edwart

ok wielkie dzięki za pomoc

edwart

mam jeszcze jedno pytanie dotyczace balkonu czy mozna tam expic bo na niektorych serwerach jest  za to ban a jak tu jest mam tez nadzieje ze bedzie to juz moje ostatnie pytanie ;d

Astraley

Wydaje mi się, że nie jest to zabronione. Bynajmniej nie słyszałem o takim zakazie. Zakazane są boty, sprzedawanie przedmiotów/kont na allegro. Dual box dozwolony, również poza miastem. A o balkonie raczej zakazów nie słyszałem.

edwart

i jeszcze raz wielkie dzięki dla tego pana proponuje pochwale

Astraley

Nie ma za co, po to jest forum, by pytać i pomagać.:)