xFire

Zaczęty przez NightBird, Czerwiec 26, 2007, 11:59:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightBird

1. Jak ustawic w xFire by naliczalo mi czas grania w L2 na priv serwie - bo jak wybieram lokalizacje odpala mi gre z lineage2.exe czyli off pliku...

2. Dajcie wasze xFire ;p - > moje (nightbirdx)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

serdel

trzeba zmienic sciezke w pliku costam.ini ktory znajduje sie w glownym folderze xfire, otwieramy notatnikiem i podmieniamy odpowiednio. Nie wiem jak dokladnie bo nie zainstalowalem jeszcze xfire(nick: serdel) Moze ktos to ma xfire powie jak sie ten plik nazywa, ja mu wtedy wskazywalem w sciezce system\L2.exe albo samo L2.exe i w programie wskazywalem folder system :)

EDIT: ten plik to chyba games.ini

Soul

Nie serdelku.... xfire_games.ini
^^
Prepare for unforeseen consequences...

serdel

No widzisz, ja to robilem z rok temu, ale czesc nazwy zapamietalem Souliśku :P

Soul

Tak napomknąłem, ale nie wiem czy to jest dobre. Poprostu pierwsze co mi się w oczy rzuciło przyjacielu.
Prepare for unforeseen consequences...

serdel

No to kutfa jutro sciagne xfire i zobacze, podajac poprawne rozwiazanie:), ale dzisiaj juz jest za pozno.

Pieszczoszek

Pieszczoszek     a co do naliczania priva lineaga2 sam jestem ciekaw lubię te statystyki ile życia mi zjada gra :) sam program x-fire to fajna sprawa polecam innym:)
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

Drammer

a jak ja założyłem temat o xfire to była w nim cisza