Jak zarobic kase ??

Zaczęty przez husky_16, Marzec 29, 2007, 02:33:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

husky_16

Witajcie! Gram w l2 od niedawna i chciałbym sie spytac jaki sposob zarobków preferujecie(bardzo sie uciesze gdy go opiszecie) poniewaz nie wiem jak zarobic pieniądze.Gram TH i wersja lineage to C5.Dzięki z góry!

Meyko

Witaj,

wersja L2 w jaka grasz nie ma raczej nic do rzeczy tutaj. Srednio raz w tygodniu ktos zadaje takie samo pytanie co ty. Temat byl miliardy razy opisywany na tym forum. Dlatego polecam Ci uzywanie funkcji "Szukaj" i odnalezienie tyhc opisow. Chyba, ze nie wiesz jak uzywac tej opcji, to napisz ...  :shock:

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Shen

jak masz kase to kup na allegro.

coshoo

Cytat: Shen w Marzec 29, 2007, 02:46:37 PM
jak masz kase to kup na allegro.

LOL.

Cytat: husky_16 w Marzec 29, 2007, 02:33:03 PM
Witajcie! Gram w l2 od niedawna i chciałbym sie spytac jaki sposob zarobków preferujecie(bardzo sie uciesze gdy go opiszecie) poniewaz nie wiem jak zarobic pieniądze.Gram TH i wersja lineage to C5.Dzięki z góry!

Questy, manor system, fishing, handel ---> podstawowe źródła dochodu w L2.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

husky_16

Co to jest manor system i na czym polega fishing? a w handlu to na jakiech rzeczach najlepiej mozna sie dorobic??

Meyko

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

fedur

Cytat: Meyko w Marzec 29, 2007, 04:59:50 PM
poddaje sie :o

trzeba być cierpliwym i wyrozumialym... w sumie sam sie dziwie sobie ale to pewnie dlatego ze święta idą i zjadłem właśnie ukochaną Milke cream~

Cytat: husky_16 w Marzec 29, 2007, 04:09:18 PM
Co to jest manor system

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=8914.0

i na czym polega fishing?

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=10134.0

a w handlu to na jakiech rzeczach najlepiej mozna sie dorobic??
]

tutaj najważnijesza jest wlasna wena twórcza i server na ktorym grasz... ja grajac siedzialem kolo devasted Castle i robilem soul crystale do SA potem wkladalem do takiego Homka i opychalem za 3 razy więcej...

Dev

ja zwykle sprzedaję full dropy, enchanty, spellbooki, key maty na itemy ktorych robić nie będe, recepty. Na tym można się dorobić dosyć ładnie ;)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

NetSuuN

I chyba jak sie jest TH, to można otwierać boxy, a czasami enchanty z nich lecą, więc niezły zarobek ; ]

Tyr

Manor THE BEST :D

W 3h ;] Na FRANZ :)

Lineage 2 Classic EU

fedur

Cytat: NetSuuN w Marzec 29, 2007, 08:46:36 PM
I chyba jak sie jest TH, to można otwierać boxy, a czasami enchanty z nich lecą, więc niezły zarobek ; ]

w c5 nie otwiera boxow tylko ma skill do przywolywania kluczy i je sobie produkuje :)

Madzia

Cytat: fedur w Marzec 29, 2007, 09:35:06 PM
w c5 nie otwiera boxow tylko ma skill do przywolywania kluczy i je sobie produkuje :)

A wiesz ze musi kupic Key of Thief zeby je sobie przywolac? Jak nie to zapraszam do lektury o dzialaniu skili :P

"Summons Treasure Chest Keys. Summons 2-3 keys between grades 3 and 5. Consumes 2 Thief Keys."

Takze cos za cos, a enchanty nie zawsze leca niestety z tych boxow. Takze az tak kolorowo nie jest jak Ci sie wydaje :)

Marc1n

Mi to się w sumie nawet za tymi boxami latać nie chce :shock:
HATE ME MOAR!

Dev

ja otwieram jak sie jakis nawinie ;]
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

fedur

Cytat: Madzia w Marzec 30, 2007, 09:44:29 PM

A wiesz ze musi kupic Key of Thief zeby je sobie przywolac? Jak nie to zapraszam do lektury o dzialaniu skili :P

Madziu skarbie wiem o tym dobrze =p... a nie napisałem o tym bo to dla mnie oczywiste... że jak w c4 do otwierania skrzynek skilem potrzebowałeś Key of Thief to i w c5 nie moglo sie to aż tak bardzo zmienic... Dziekuje za polecenie mi lektury ale czytałem juz ja kilkanaście razy i przez ten czas wole sobie poczytać jakąś ksiązke... no ale tak czy siak dziekuje za troske =)

Marc1n

HATE ME MOAR!

Reina

Cytat: fedur w Marzec 31, 2007, 08:16:06 AM
Madziu skarbie wiem o tym dobrze =p... a nie napisałem o tym bo to dla mnie oczywiste... że jak w c4 do otwierania skrzynek skilem potrzebowałeś Key of Thief to i w c5 nie moglo sie to aż tak bardzo zmienic... Dziekuje za polecenie mi lektury ale czytałem juz ja kilkanaście razy i przez ten czas wole sobie poczytać jakąś ksiązke... no ale tak czy siak dziekuje za troske =)
Cytat: Marc1n w Marzec 31, 2007, 09:33:15 AM
Madzia to chłopak...

haha wtopa ;p
no coz, kazdemu sie zdarza ;p
a oprocz podanych sposobow zarabiania kasy, zawsze zostaje spoiler, przejdz sie po miastach, popatrz na ceny matsow i co najbardziej sie oplaca spoilowac i do dziela ^^
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Marc1n

Kup taniej -> Sprzedaj drożej ewentualnie ;)
HATE ME MOAR!

fedur

Cytat: Marc1n w Marzec 31, 2007, 09:33:15 AM
Madzia to chłopak...

?

Cytat: Reina w Marzec 31, 2007, 09:47:11 AM

haha wtopa ;p

?

poczytajcie troche moich postow to powinniście się zorientowac juz ze do wielu osob mowie skarbie,kochanie ... nawet mi sie zdazylo do Mikosa powiedziec kilka razy tak..

~wiec o co wam chodzi?  :|

Marc1n

Ja tylko informowałem :P
A twój styl pisania, hmm, fakt, czasami idzie zauważyć. Z tym, że wiem, że tylko do mik0s'a mówiłem na żarty świntuchu ;P
HATE ME MOAR!