Problem z kamerą

Zaczęty przez luq, Kwiecień 03, 2007, 02:35:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

luq

Poradziłem sobie z tamtym zła wersja lineg'a :] ale teraz mam problem z kamerą cały czas kręci sie w lewo obraz .... ? miał już ktoś taki problem ?help

luq

OK już po problemie jak by komuś sie tak działo to wystarczy w opcjach odznaczyć "Game Pad" i juz OK

Xyber

Wiesz, że nie musisz pisać dwóch postów pod sobą? Nie? To wiec, że możesz użyć magicznej opcji MODYFIKUJ. Działa? No proszę. Kiedy masz jakiś problem, spróbuj go najpierw rozwiązać sam a dopiero potem spytaj na forum.

rowerrr

Ten problem też miałem ale to bajka, mam cos innego może nie problem ale ... Ciągle jak gram i przesówam sobie kamere na jakiś kąt to po pewnym krótkim czasie kamera wraca do pierwotnej postaci tz. widać postac z zza pleców denerwuje mnie jak nic. To też można jakoś wyłączyć  ????????????

Koszalek

W tym przypadku kamera nie zmienia swojego polozenia sama - tylko ty klikasz niepotrzebnie 2xPM

Reina

niekoniecznie, jesli ustawisz kamere zeby sie widziec z boku podczas biegu, to ona samoczynnie wraca do punktu wyjsciowego podczas poruszania sie, nie wiem jak to wylaczyc, jednak nie wiem tez po co, jak dla mnie to nie przeszkadza ;) (no moze do zrobienia screena tylko, jak ktos sobie chce takiego pstryknac)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

rowerrr

Poprostu jak leje boby to fajnie wyglada kamera z kącika  :D   :D :D :D