cast speed...

Zaczęty przez hahaja, Kwiecień 04, 2007, 09:10:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hahaja

hej, mam pytanie odnosnie casting speeda; mam spell singera na 40 wszystkie skille pasywne wykupione, karmian set i hom+acu i mam 475 cast speed, mozliwe to?? :?

jawron

http://www.l2guru.com/l2calc/

Poustawiaj odpowiednie opcje i zobaczysz czy to możliwe :P

imo - coś skopsałeś, najlepiej sprawdź czy to na pewno karmian set (w karmianie i z homu acumen powinieneś mieć 546, jak nie masz full karmiana to wtedy masz 475 wg calca)
wannabe
]|[

eXtreme^

a masz magic haste potion ;]?

Silver Ranger FTW!:D

777

Bazowy c.spid dla SPS będziesz miał największy na 56 lvl gdy dojdzie ci fast kaster lvl 3.

Dalej możesz go zwiększać poprzez:

- seta zbroi vide karmian, avadon, DC, tallum
- SA acumen w broni
- dye's

buddy

najwiekszy bedziesz mial bedac mystic muse na full buffie:p

imo sprawdz czy masz rekawiczki karmiana(nie da sie ich kupic w luxory trzeba craftowac)...

Pablox

ej ty to twoja pierwsza postac jak tak to skąd masz tyle kasy:o na hoomka z acu ja zbieram od niedzieli i dopiero 4kk mam i mam 50lv!

bula

Pablox a wziales pod uwage to ze on moze grac na innym serwie niz ty? Nie wszyscy uzytkownicy tego forum graja na tym samym serwerze.

hahaja

To jest moja druga postac :D a gram na phoenix'ie [30x]. Pablox, jak tez tam grasz to sie odezwij to ci pozycze troche kasy;D

Pablox

ja gram na EPI szkoda bo wlasnie droplem rekawiczki kriamana(juz drugie;pp) moglbym ci odsprzedac

hahaja

dzieki za pomoc, juz wszystko dziala :D

hahaja

dzieki za pomoc, juz mi wszystko dziala :D