problem przy włączaniu

Zaczęty przez tomes2, Kwiecień 30, 2007, 02:43:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tomes2

Witam, sciagnalem L2 c4 i chcialem pograc na Noobwars. Spaczowalem gre jak kazali odpalam i...
widze czarny ekran i na srodku myszke w postaci klepsydry, po czym nic sie nie dzieje i tak zostaje. Nawet nie moge normalnie z tego wyjsc/zminimalizowac tylko reset.
Mam gf 6800LE, stery raczej najnowsze, bo na str. nvidii nie widzialem nowszych do mojej karty: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html
Probowalem tez na innych serweracH (np. dragon), to samo, czarny ekran i klepsydra. Prosze o pomoc. Reinstalowac tez juz probowalem i nic. Szukalem takze na forum podobnego problemu, ale nie znalazlem.

izo

a moze tak uzyj starczych sterownikow? :)

tomes2

wrzucilem 66.81 ( z plyty od graficznej), ale to samo. jednak odczekalem z ciekawosci dluzej i w koncu gra sama sie wylaczyla. nie zmienia to jednak faktu, ze nadal jest czarny ekran i nic sie nie dzieje :F

tomes2

Juz sobie poradzilem z bledem, a raczej kumpel na to wpadl. Nie wiem czemu, ale nalezalo zainstalowac l2 na innej partycji niz poprzednio. W moim przypadku zrobilem to na c:/, potem od razu skasowalem folder system i spaczowalem gre pod noobwars i dziala :]