Rasy najlepsze do pvp?

Zaczęty przez Microbiusz, Grudzień 15, 2006, 07:09:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

CytatWiadomo ze na pvp fighterzy nie maja szans

Zdziwisz sie.Glad lub Tyrant po osiagnieciu 3 klasy i jak dostana rage moga skonczyc walke zanim sie zacznie.Glad wali w Tanka za 1800 to w maga walnie za okolo 2400 i dobije z DSS(jak ragem/blasterem nie dostales).

Hascoran

moim zdaniem SpS, SH i Necro wykoszą aLL :P
<<<L2-DeX>>>

Flauros

Wszystko zalezy od tego kto jak potrafi grac swoja postacia ;] Moim zdaniem nie ma takiej zaleznosci necro>all, bo wystarczy ze ktos zna sie na swoim charze (i nie jest to np. TK ;P - wybacz Thorin ;P) i moze oklepac takiego necro przy odrobinie szczescia ;)
Ciągle mam -przed oczami głodnych władzy,
zimny wiatr czarnych koszul nową armię pcha !!

Ryltar

Akurat ET oklepuje Necra ^^ sam widzialem.

Flauros

O_o no to jak widac nawet nim mozna oklepac necro ;P
Ciągle mam -przed oczami głodnych władzy,
zimny wiatr czarnych koszul nową armię pcha !!

Ryltar

Jakbys ty dostal polowe debuffow w siebie i by ci sie mp konczylo to tez bys padl :P

FokusPL

Nie rozumiem dlaczego uwazacie, ze necro jest taki dobry... :shock: Co on takiego ma? Ma klatwy ktorych pvp nikt nie uzywa, ma tego swojego glupka co smierdzi i za nim lazi :P i ma niezly cast. A co do vampiric claw to przeciez to nie jest az takie dobre..
owszem niezle uzdrawia ale co mu z tego? Moje walki z necro wygladaly tak: bije inferno, a on tymi kosciami szybko spamuje no i czasem wysylaja glupka ale zadko bo tylko zaslania cel... :) potem ja spamuje go szybko promienice a on leczy sie vampiric claw.
Lecz zwykle necro przegrywa bo claw nie leczy wszystkiego i malo zadaje,a poza tym promienice jest dosc mocne. Widzialem tylko jednego rzeczywiscie dobrego necro, w sumie u mnie w klanie:P Ale dal sobie duzo do wita+potiony greatery a na sobie DC.
Nie moglem wygrac jesli nie wszedl mi krytyk bo za szybko puszczal clawa a SS zbyt duzo zycia nie ma.

Ale to rzadkosc... Ale mam pytanie do necro maniakow jak wygracie z wysokopoziomowym OL jesli macie taki sam lvl?? 8)
OL ma wiecej CP, HP, rownie dobry drain, selfbuffy i moze nosic lepszy armor wiec ma lepszy def!!! Gwarantuje ze nacro przegra jesli oboje dobrze graja

Ryltar

Wiesz czemu tak jest? bo nekro nad scorcem ma przewage na poczatku.Jest to spowodowane tym ze death spike masz na poczatku po 2x a potem juz pojedynczo.Promenance masz po 3 a potem po 2 razy dlatego przebija death spike(a to glowny nuk nekra).

Koni

Cytat: FokusPL w Styczeń 02, 2007, 10:01:33 PM
Nie rozumiem dlaczego uwazacie, ze necro jest taki dobry... :shock: Co on takiego ma? Ma klatwy ktorych pvp nikt nie uzywa, ma tego swojego glupka co smierdzi i za nim lazi :P i ma niezly cast. A co do vampiric claw to przeciez to nie jest az takie dobre..
owszem niezle uzdrawia ale co mu z tego? Moje walki z necro wygladaly tak: bije inferno, a on tymi kosciami szybko spamuje no i czasem wysylaja glupka ale zadko bo tylko zaslania cel... :) potem ja spamuje go szybko promienice a on leczy sie vampiric claw.
Lecz zwykle necro przegrywa bo claw nie leczy wszystkiego i malo zadaje,a poza tym promienice jest dosc mocne. Widzialem tylko jednego rzeczywiscie dobrego necro, w sumie u mnie w klanie:P Ale dal sobie duzo do wita+potiony greatery a na sobie DC.
Nie moglem wygrac jesli nie wszedl mi krytyk bo za szybko puszczal clawa a SS zbyt duzo zycia nie ma.

Ale to rzadkosc... Ale mam pytanie do necro maniakow jak wygracie z wysokopoziomowym OL jesli macie taki sam lvl?? 8)
OL ma wiecej CP, HP, rownie dobry drain, selfbuffy i moze nosic lepszy armor wiec ma lepszy def!!! Gwarantuje ze nacro przegra jesli oboje dobrze graja

Zaufaj że necor lamer może rozpykać 3 OL'ów. Na 1 anchor, na 2 slence, na 3 doom. To w necro jest owner, że ma kilka skilli, które cię wyłączanją z zabawy jak będzie pomyśln landing. Więc więcej w necro zależy od szczęścia niż od skilla.
Nie twierdze, że to jest postać dla nubów, bo necrem też trzeba umieć grać, ale bardzo dużo osób nie radzących sobie w pvp bieże necro.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Shiver

OL vs Necro to jeden z ciekawszych pojedynkow, na self buffach OL powinien wygrac z necro, natomiast na full necro jest w stanie pojechac orka, jednak obydwa pojedynki bazuja na szczesciu, kto powinien wygrac to tylko uogolnienie.

buddy

ja tak walczylem z ol na wyzszym lvlu to mu dalem glooma silence sleep wchodzil co 2 proby,  ale anchor nie chcial wejsc i to byl moj problem...probowalem nukami ale trudno jak uciakalem to mnie dogonil i zestunowal potem mnie okladal ale w koncu zwiewalem i walilem go koscia i padl... ale trudno bylo... ps po co uzywac w pvp vampiric clawa na sorca skoro mozna dac glooma i silence?;o wtedy bijesz jak chcesz i itak wygrasz

Dev

po to ze jak nie wejdzie silience to walisz na zmiane claw i kość i masz szybszy cast przez to ..
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Reapper97

Mam pytanie - czemu ani razu w tym temacie nie został wymieniony PW???
PW =
-duuuzy atk.speed (ciut wolniej od TH),
-najwiecej speed'a w grze,
-ogromna ilosc M.def. (z wojownikow - ol/wc tu nie biore pod uwage),
-największa szansa na criticala (przerywa cast)

-dajemy mu bron z SA focus i mamy co 2-3 hit na full buffie jako crotical  :P

Moim zdaniem PW > all magów

Jak się myle - poprawcie.
<--- Reapper --->
---> Phantom Ranger <---
server: eXistance

Ryltar

Cytat-ogromna ilosc M.def. (z wojownikow - ol/wc tu nie biore pod uwage),

Do jakiego wojownika porownujesz? Glada?

echoes

tank to nie jakis tam prosty wój... to rycerz :D
wiec pw ma wiecej mdefa niz np glad czy destro ;p

myha

Reapper97:akurat taki pw co by probował walić jak ty napisałeś z krytyków jest <all którzy umieja grać
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."