Ogólna pomoc

Zaczęty przez Sinic, Czerwiec 18, 2007, 06:13:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sinic

Ogólne pytanie co do The Abyss. Zaczynam grę i mam pare pytań:

1.Co jest tanie/drogie?(matsy głównie)
2.Jaka profesja jest "najpopularniejsza"?
3.Jaka atmosfera panuje?
4.Czy łatwo o eee... hehe "łatwiejszy" start ^^? (masło maślane, na dodatek noob pytanie ale co tam :P)
5.Czy dobrze robie opuszczając DN i zaczynając na TA?

Na te pytania nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, ale zaraz sie okarze, że jest 100 tematów o tym... cóż.

C ya in Game ;p

(chodzi mi o jakiś low rate np. x3 czy tam x10 (za bardzo to low nie jest ;p)

Leathien

Hmmm nie gram juz na Abysie ale moge Ci powiedziec  ze dobrze robisz ze opuszczasz DN i imo jesli szukasz serwera c4 low rate idz na dexa to jest najstabilniejszy serwer c4 a jak na abyssa to tylko x3 nie idz na x7<--- dno a i jeszcze co do postaci graj tym kim lubisz jesli grasz duzo rob suport jesli nie to dd lub nuka :)
Abyss x7
Leathien: MS-78/Soutaker76---Hero
Franz:
Fr0sti: WS+40 :P

Xyber

Cytat(...)c4 low rate idz na dexa to jest najstabilniejszy serwer c4(...)

LoL  :shock:

Cytat1.Co jest tanie/drogie?(matsy głównie)

Najlepiej schodzi CBP i A.Bone

Cytat2.Jaka profesja jest "najpopularniejsza"?

Necro

Cytat3.Jaka atmosfera panuje?

Bardzo przyjemna (przynajmiej na x3)

Cytat4.Czy łatwo o eee... hehe "łatwiejszy" start ^^? (masło maślane, na dodatek noob pytanie ale co tam Razz)

Questy

Cytat5.Czy dobrze robie opuszczając DN i zaczynając na TA?

To już sam ocenisz kiedy zagrasz na Abbysie

Leathien

OMG nie sluchaj go necro nie jest potrzebny loooool necro jest dobry do 1vs1 ale ogolnie to lama xD
Abyss x7
Leathien: MS-78/Soutaker76---Hero
Franz:
Fr0sti: WS+40 :P

Yezo

przecież pytanie było jaka klasa jest NAJPOPULARNIEJSZA...a nie jakiej postaci potrzeba, brakuje, lub która ownuje ^^
League of Legends

Pheonix

Na X3 nie ma rasizmu ??  zagraj na x300 tam title typu "walić Rusków" to nie taka rzadkość a ja do nich nic nie mam :p

Dev

ja mma tyle znajomych wszedzie ze tylko thule i aggr mnie bije xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

teraz wszystkie ally na x300 sa do dupy :( no moze z wyjatkiem kilku poszczegolnych klanow...

Dev

byla, nie wiem czy pamietasz no mercy, ale ally sie reaktywuje. Przypominam tylko jak to bylo. Aggr, ego i Good company spierdzielali przed nami na siege drac sie na caly glos ze idzie no mercy. Nicebd gadal podobno z leaderem tego ally bo niedawno wrocil, jak znowu uda sie potęge odtworzyc to bedzie genilanie ^^

bula

az za dobrze pamietam No Mercy :) tak jak pamietam PowerPlay/GoodCompany i ten no hm...klan ktorego leaderem byl 501 hm...Conclave

Dev

501 caly czas jest leaderem conclave ...

bula

nie Conclave tylko ConclaveLegend, a poza tym nie x501x etc tylko dawny 501 i dawne Conclave...chyba ze przez kilka dni mojej niebytnosci na serwie az tak sie pozmienialo...

[czesiu]

Cytat: bula w Czerwiec 22, 2007, 07:07:20 PM
teraz wszystkie ally na x300 sa do dupy :( no moze z wyjatkiem kilku poszczegolnych klanow...
jakich ??

bula

dawno mnie nei bylo ale wydaje mi sie ze...Karma2 (chociaz tez nie wszyscy), paru ludzi z EGO, moze ktos z Aggr(tak wbrew pozorom tam tez sa fajni ludzie :) , sa wyjatkami ale coz )