C5 - bedzie?

Zaczęty przez Ameno, Maj 23, 2007, 04:02:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zulek

ja klienta interlude mam i mam nadzieje że będzie szybko na abyssie bo nie chcem przechodzić na dex :P ps ciekawe czy rejestracja będzie zamknięta jak wejdzie interlude :P przynajmniej by sie tyle ludu nie zwaliło na server :)
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Ameno

Witam.

Dzisiaj zamkneli wszystkie servery. To jest spowodowane tym Intruduce(czy jak mu)oby nie :/)?

Moze mi powiedziec jak sciagnac ten plik? Naciskam здесь to mi wychodzi wyszukiwarka broni. itd.

Pozdr

voltage

ameno, na razie zapisują bazę. Server ruszy już niedługo (w ciąge kilkunastu minut)

Gang

LOL interlude po zainstalowanie zajmuje 6 giga.  wie ktos moze kiedy ruszy interlude na abbysie??
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Dev

Nie wiem ale jak ruszy to wkoncu nie bede sie przejmowal slowem na olimpiadzie :D
Odkladam jednego booka na aggresion +1 ^^
Destro mysle ze nie bede jzu raczej uzywal na rzecz duelista ^^
No i abyss walkerkiem pogram bo czekalem na sand bomb 
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Bolek13

dobrze że abyss na IL przechodzi bo ja bym wolał abyssa od dextera a konta i postacie od nowa będzie raczej trzeba robić bo sie na tym nieznam  :P  juz znam odpowiedz
Nick: AmidalePL lvl: 78 SwordMuse

Gang

no raczej nie bedzie trzeba robic postaci od nowa wystarczy sobie jakas subke zkasowac albo zrobic i masz 4 postacie w 1
wszystko zostanie z postaciami jak bylo jak by zlikwidowali postacie to by sie polowa osob na x300 niezle wkur.... i mimo tego interlude by odeszla z abyssa
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

bula

przy ostatniej zmianie Chronicle nie bylo wipe'a ... a nawet jak by byl to by mi pasowalo :D

voltage

z tego co słyszałem to możłiwe, że IL wejdzie dopiero na zime =/

zulek

czyli na razie nie ma sie czym przejmować :?
Cytat: voltage w Sierpień 11, 2007, 07:11:32 AM
z tego co słyszałem to możłiwe, że IL wejdzie dopiero na zime =/
przynajmniej troche sobie pogram na l2justice bo mam zamiar na abysie zostać ale jak to ma być zimą to wole troche C5 :P
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Gang

niechce mi sie robic topica nowego to pytam jakie postacie sie wzmocnia a jakie zostana oslabione, czy cancel bedzie w interlude wymiatal pol buffow czy moze 2 gora 3.wiem ze ogoolnie wariory i lucznicy a magicy oslabna ale moze ktos zajechac konkretami?
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

zulek

cancel zabierze max 5 bófów :D glad ma kopa jak w C5 a może nawet większego nekro straci 30% w nukach(koniec ery nekra ale klątwy wchodzą łatwiej) sleep będzie sie długo ładował a jego szansa na wejście jest też podono mniejsza :D tyrant dostaje skill który powoduje zniknięcie rota :P ogólnie to fighterzy zyskają a nukerzy nekro itp dostają - :)
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Gang

cancela to ja bym w ogóle zlikwidowal c.h.u.j.o.s.t.w.o tylko denerwuje.Necro straci to git.Aha ok to moze moim BD podejde do maga z dystansu poki mnie nie zownuje
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

bula

Cytattyrant dostaje skill który powoduje zniknięcie rota
i slowa ;)

Dev

I to co mam w sygnaturce bedzie siadalo srednio 2 razy na walke xd
I wkoncu ST bede zmiatal wszytsko na olimpiadzie :D

zulek

żeby nie robic nowego tematu co dostaje ST w interlude :?: bo w C5 to wiem z góry thx
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Dark Ava

Jak juz sie tak dopytujemy to moze i ja sie czegos dowiem :)) Czy moze ktos sie orientuje co dostanie a co stracie DA . I czy bedzie jakas zmiana wygladu kotka ? Jakby ktos byl cokolwiek o tym poinformowany to prosze o odpowiedz :))
pzdr all.  :P

bula

obydwaj(ST i DA) dostaja w IL chociazby wiekszy dmg ze skilli jesli sie uzywa ss ... DA ma jakies fizyczne ofensywne skille? a tak judgment ... efektywnosc judgment zostala zwiekszona ... mozna enchantowac arrest/shackle, judgment ... zwiekszono efektywnosc deflect arrow ... obydwaj dostaja banish seraph ... battle force ... Knighthood ... Hell Knight dostaje Shield of Revenge(i znowu bedzie dominacja DA ... ST nic podobnego nie dostaje ... dyskryminacja po prostu) ... obydwaj dostaja Symbol of Defense ... no i to w IL chyba byloby na tyle ...

Ameno

A Ghost Hunter i Ghost Sentinel? Wie ktoś?  :)

bula

GH :

escape shackle, Assasination(Increases attack strength and the rate of deadly attack while using a dagger. To chyba chodzi o zwiekszenie dmg i szanse wejscia blowa ...), Counter Attack(odbija dmg ze skilla w przeciwnika), Symbol of Assasination(fusion skill, tak to sie chyba nazywa, zwieksza mozliwosc unikania atakow podczas przemieszczania sie i szanse na wejscie blowa(chyba)); mozna enchantowac mortal strike, sand bomb; postac jest przezroczysta kiedy uzywa stealth/silent move/dance of shadows.

GS :
Archery(zwieksza dmg i zasieg luku), Symbol of Sniper(fusion skill, zwieksza umiejetnosci lucznikow w zasiegu); sila stun shota zostala zwiekszona, sila buffow dajacych + do crt.dmg zostala zmniejszona(nie konkretnie dla GS'a ale tez wazne :P ), zwiekszony dmg jezeli podczas uzywania skilla uzywa sie tez soulshotow: stun shot/sting/lethal shot/hamstring shot/evade shot/double shot;

Ameno

To mój GH będzie jeszcze bardziej kozacki i klimatyczny :o

"postac jest przezroczysta kiedy uzywa stealth/silent move/dance of shadows."  - coś pieknego  :D Czyli rozumiem, że gracz nie będzie mnie widzial?

Dev

bedzie cie widzial ale wpol. DObre na siege :P

bula

na siege to i tak nikogo nie widzisz ... bo wiadomo ze LAG>>>>widocznosc ba a nawet LAG>>>>ALL

P.S. Ryl LAG jest nawet lepszy niz BSOE :D

Dark Ava

Bula widze ze jestes dosc dobrze poinformowany a ze ja nie za bardzo czaje ang. to moglbys mi po troszeczku objasnic te skille ? A no i co to jest ten skill ofensywny bo nigdy DA za mojej kariery takiego czegos nie mial ? Jak bys znalazl chwilke to bylbym wdzieczny za odpowiedz :))A no wlasnie czy kotek sie jakos zmienia czy pozostaje taki jaki byl ?
pzdr all
Emaa

bula

kotek chyba ma o 25% mniejszy dmg w pvp(ale to jzu od C5 chyba tak Ryl? :) )

judgment(wchodzi w C5) - prowokuje przeciwnika do ataku, jak wejdzie to zmniejsza crt dmg(na najwyzszym effect o 35%), mozna uzywac z obuchem albo mieczem.

shackle - cos jak root propheta ... tylko ze to jest skill fizyczny, ma zasieg 600 i o ile pamietam to tez prowokuje do ataku.

deflect arrow - zwieksza p.def przeciwko strzalom

banish seraph - do uzycia tylko na aniolach, rzuca fear na anioly, mozliwe wejscie lethal strike 1 skill = 1 aniol r.i.p. :D do uzycia potrzebujesz 5 soul ore

battle force - przekazuje energie dla czlonka party, jezeli zostaniesz zaatakowany to battle force znika ... jest potrzebne do uzywania fusion skilli.

Knighthood - zwieksza p.def(gdzies czytalem ze o okolo 80 chyba, nie jestem pewien), zwieksza p.def tarczy

Shield of Revenge - odbija dmg ze skilla w przeciwnika

Symbol of Defense - tworzy znak ktory zwieksza mozliwosci obronne wszystkich w zasiegu. Jezeli opuscisz obszar dzialania Symbol znika. Moze byc uzywany tylko gdy Battle Force jest na lvl 2 lub wyzszym. Zuzywa 1 battle symbol.