Sorcerer vs Plainswalker

Zaczęty przez Polgara, Maj 26, 2007, 03:09:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TheBerserker

Widać że nie mieliście za przeciwnika dobrego sztyleta...

TruTherion

Widać, nie miałeś za przeciwnika dobrego maga...

K

Cytat: TruTherion w Wrzesień 14, 2008, 12:47:39 PM
A ty zakładasz, że sorceror zakała pozwoli wejść sobie na plecy zawsze i wszędzie no nie?

Chlopie, wystarczy ze dojdzie do Ciebie pw i gl, a to ze na l2j jest inaczej to juz nie moja wina ;)

TruTherion

Cytat: K w Wrzesień 14, 2008, 02:26:24 PM
A ty zakładasz, że sorceror zakała pozwoli wejść sobie na plecy zawsze i wszędzie no nie?

Chlopie, wystarczy ze dojdzie do Ciebie pw i gl, a to ze na l2j jest inaczej to juz nie moja wina ;)

Żebyś się nie zdziwił... Stać przodem nie jest tak strasznie ciężko. Opierać się na BB i Bluffie też nie można.

SknerusKK

Cytat: TruTherion w Wrzesień 14, 2008, 02:39:02 PM

Żebyś się nie zdziwił... Stać przodem nie jest tak strasznie ciężko. Opierać się na BB i Bluffie też nie można.
a slyszales o czyms takim jak switch  ? :P

TruTherion

Cytat: SknerusKK w Wrzesień 14, 2008, 03:48:30 PM
Cytat: TruTherion w Wrzesień 14, 2008, 02:39:02 PM

a slyszales o czyms takim jak switch  ? :P

A ty Aura Flash? I może o targetowaniu za pomocą myszki, a nie auto targecie?

SknerusKK

jak dagg zbije nukowi target bedac tuz obok niego, zazwyczaj zdazy wbic 1-2 blowy zanim ten sie obroci ;)

DeVa

z tego co tu wyczytalem to lol mag stoi w miejscu leci f1,f2,f,3 a dagger biegnie prosto w pysk przyjmujac ciosy DOOBRZE ogarniacie ta gre rofl
SWARM

TruTherion

Cytat: SknerusKK w Wrzesień 14, 2008, 05:26:19 PM
jak dagg zbije nukowi target bedac tuz obok niego, zazwyczaj zdazy wbic 1-2 blowy zanim ten sie obroci ;)

Przy odrobinie szczęścia mag może złapać target praktycznie od razy po zdetargetowaniu. Poza tym jak straci target to może też spróbować zbić target daggerowi. A jeśli patrzeć ze strony maga ten musi zbić większość życia daggerowi zanim ten podbiegnie.

Kll

Cytat: DeVa w Wrzesień 14, 2008, 05:32:07 PM
z tego co tu wyczytalem to lol mag stoi w miejscu leci f1,f2,f,3 a dagger biegnie prosto w pysk przyjmujac ciosy DOOBRZE ogarniacie ta gre rofl
Akurat stanie w miejscu jest lepsze niz spierdzielanie przed np th na dashu, no chyba, ze ktos lubi swoje plecki daggerowi pokazywac :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Scorpion

Hmm a co to za problem pilnować targetu myszką, skoro i tak nic innego do roboty ta myszka nie mamy? Ja osobiscie mam problemy z targetem tylko w 1 przypadku- gdy Th na mirage próbuje uciekać.
No i sorc zawsze może po wsadzeniu vortexa wcisnąć slowa i uciekac, co w przypadku pw nie jest trudne- poza bb nie ma przyśpieszaczy, a nie zawsze znajdzie sie jakis mobek w okolicy, który pozwoli nam bb użyć.
...

Arantiel

Uciekac mozesz, gorzej jak w tym momencie pw wrzuci ci znienacka entangle :P

TruTherion

Cytat: Arantiel w Październik 06, 2008, 05:17:51 PM
Uciekac mozesz, gorzej jak w tym momencie pw wrzuci ci znienacka entangle :P

2 slow vs 1 slow.

Frohike

Shadow Step - teleport z range 600, dobre do przerywania Vortexa na początku walki.

SknerusKK

Cytat: Frohike w Październik 06, 2008, 06:16:02 PM
Shadow Step - teleport z range chyba 600, dobre do przerywania Vortexa na początku walki.
a to niema przypadkiem 900 range?

Frohike

Pytałem przed chwilą Marcina i powiedział, że 600.

Arantiel

Jak ten skill sprawdza się w praktyce? Przydatny czy przereklamowany?