Wasza Ulubiona Postać

Zaczęty przez ASrock, Maj 26, 2007, 08:32:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wasza Ulubiona Postać

Warlord
10 (3.5%)
Gladiator
29 (10.1%)
Paladin
20 (7%)
Dark Avenger
13 (4.5%)
Treasure Hunter
28 (9.8%)
Hawkeye
16 (5.6%)
Sorcerer
10 (3.5%)
Necromancer
11 (3.8%)
Warlock
5 (1.7%)
Bishop
19 (6.6%)
Prophet
3 (1%)
Temple Knight
10 (3.5%)
Sword Singer
5 (1.7%)
Plains Walker
21 (7.3%)
Silver Ranger
12 (4.2%)
Spellsinger
17 (5.9%)
Elemental Summoner
8 (2.8%)
Elven Elder
13 (4.5%)
Shillien Knight
36 (12.6%)
Bladedancer
14 (4.9%)
Abyss Walker
35 (12.2%)
Phantom Ranger
8 (2.8%)
Spellhowler
31 (10.8%)
Phantom Summoner
14 (4.9%)
Shillien Elder
8 (2.8%)
Destroyer
15 (5.2%)
Tyrant
38 (13.3%)
Overlord
16 (5.6%)
Warcryer
10 (3.5%)
Bounty Hunter
13 (4.5%)
Warsmith
8 (2.8%)
Berserker
12 (4.2%)
Soul Breaker (male)
10 (3.5%)
Soul Breaker (female)
5 (1.7%)
Arbalester
4 (1.4%)
Inspector
0 (0%)
Kochany mod Frohike )
24 (8.4%)

Głosów w sumie: 286

Ryltar

CytatWalne offtopa bo nie moge,obrońca wielki sie znalazł,naucz sie czytać sie zrozumieniem matole,napisalem ze ryltar pisze raz tak a raz tak to niech wkoncu sie zdecyduje.A co do SK to gralem ale takie granie to prawie nic i dlatego sie nie udzielam na jego temat,wiec takie swoje glupie gadki zebym nic o nim nie pisał to wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic.

Zwlaszcza ze to pisalem o TH a nie o PW/AW a to chyba roznica prawda? Druga sprawa to to ze kiedys pisalem ze DC jest najlepszy dla sk wiec pobaw sie w archeologa,znajdz to i wypominaj mi.

ostatnie ostrzezenie, KONIEC OFFTOPU   /Reina

Slomek

CytatWalne offtopa bo nie moge,obrońca wielki sie znalazł,naucz sie czytać sie zrozumieniem matole,napisalem ze ryltar pisze raz tak a raz tak to niech wkoncu sie zdecyduje.A co do SK to gralem ale takie granie to prawie nic i dlatego sie nie udzielam na jego temat,wiec takie swoje glupie gadki zebym nic o nim nie pisał to wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic.

Dobra Ryl to Fan SK ale teraz stane w jego obronie (choc pewnie nie potrzebnie). To ze ktos kurde rok temu pisal ze taki build jest najlepszy a teraz pisze ze taki, to normalne. Ja jak zaczynalem grac to robilem tak zalosne buildy dla Glada i TH ze glowa mala i uwazalem ze sa cool i najlepsze, a jak ktos mi by wtedy powiedzial zebym odjal 5 str TH to bym go wysmial. Teraz sam mam taki build i wiem ze jest najlepszy (do PVP). Nie ma sie co o to klocic, poglądy sie zmieniaja im dłuzej gramy bo zdobywamy coraz wieksza wiedze na temat danej klasy, postaci.
Ps. A teraz sluchac bo TH ma klimat i odwalic sie od niego bo to swietna klasa. Jak mowice ze nuker nie ma klimatu to tez pierdoly. To ze grajac Sh robi sie w pvp tylko Sur >> Vort >> spam hurricane. Przeciez dzieki temu sie wygrywa w pvp. Po co mialbym walic z DS czy Drain skoro przez to moge zginac. W zyciu jak ktos bedzie chcial Ci skopac tylek tez bedziesz bronil sie efektownie zeby byl klimat czy zlapiesz kija i bedziesz go napi*** po lbie???? Ja uwielbiam grac TH, Ty uwielbiasz grac nukerem. Gusta sa rozne
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Zarean

Uważam, że wypowiadanie się w tym temacie jest raczej pozbawione sensu, bo cokolwiek to będzie może być uznane za offtop.

BTW
Dobra wyluzujcie.
Podsumowanie:
Każdy ma o tym własne zdanie i tyle, każdy lubi grać tym co mu pasuje, a o gustach się nie rozmawia.

root: OFFTOPIC MOD OFF

Dev

SK i AW for teh fuking winzor

Sk bo go lubie
AW bo to była moja pierwsza postać no a jakis czas już nim gram :]
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

freakz4

Moja ulubiona postać to PW dlatego ze to byla moja postać no i juz do daggerów jestem przyzwyczajony,czasem pogrywam tez pp,bishopem i ee

Bittersweet

Głos poszedł na Abyss Walkera

Jaki Ganh

$^#!Paladin FTW Forever!#%$# ^^

Szukam serwera...

Geko

moja czołówka:
warlord - najbardziej przypadł mi do gustu ze względu na 1vs wielu, ale łatwo zniechęca, na prviach często trudno o pole party, albo o dorwanie jakiegoś SE, a na dualu nie mam zamiaru koxać, no i w pvp ciutke leży.
warlock - świetny do koxu solo, expie kiedy chce i jak chce, nosze co chce (co w klanie mają) pełna swoboda.
swordsinger - expienie nie jest żmudne, bo archer party wszystko kosi przyjemnie :P

Apocaliptyco

PhantomSummoner ^_^ - summonki extra xD fajnie sie gra i jak wyżej kolega napisał "nosze co chce" ;D a kox w katach jest mhmmm...miodzio (a do tego AA leci)

Slideroh

Hermit

HE jest dla nobów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oneoneoneoneoneoneoneoneoneelvenelsysathebestoneoneoneone1!!!11111

Dodam, że PR/SK > all > jasne elfy  > twoja stara ze swoim elven wizardem na 76 lvl-u > > he/necr0

slowne ostrzezenie za offtop    /Reina
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ulv

dodam, że PR/SK jest dla nupów

kolo, jak postać jest dobra do PvP to znaczy, że jest dla nupów?
powiem Ci coś. Nup z Ciebie.

slowne ostrzezenie za offtop    /Reina

Nethila

mussaszi

Lista jest od roku należy aktualizowac nie każdy mial wtedy 3 profke nie wspomne o noblu.

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Ilcia

MOje nowe powołanie to Spiew ;p czyli ofc SWS ;)
Party lucznikow wszystkich kosi;p
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Dev

Jesli chodzi o :
-Elfy: Z mojej strony tylko EE i sws :P
-Ludzie: Cięzko bo oni mają udziwione  profesje ale myśle że warlock, Paladin, od biedy HE ale tylko za najlepsze animacje ze wszystkich archerow :P
Dark elfy: AW, SK, PR
Orki: Tyrek i destro (ale ogolnie nie lubie ich wygladu więc tylko na Dark elfie :P)
Dorfy: Nie gram :P

PeBe

Moje ulubione postaci :

Tanki:
Palladyn -> bardzo żadki, dziwny, fajny do pt i ćwierć niezniszczalny.

Summonerzy:
ES -> za casting speed, za najfajniejsze summony(jeśli o skille chodzi) i za healing cubica, który mimo że ma downa - często ratuje tylek.

Support:
EE -> za party return xD
BD -> za klimat

Warriorzy:
Tyrant -> "Totemy na kazdą okazję"

Nukerzy:
Wszystkich lubie, ale jednak sps>all

Łucznicy:
SR->za atk.speed

Dorfy:
WS -> siedzi na tylku i zarabia, no i ma beczke.

Karmelki :
Male SB -> taki 'inny' nuker.

Ilcia

To moze ja sie wypowiem ;p

Meele Fighter:Podpowiedzcie bo nie wiem ;p
Tank:PAL!:D
Support:SWS
Healer/Recharger/Buffer/(prawie) nuk:EE ;)
Lucznik:SR
Summoner:ES
Dorf:wszystkie ;)
Nuk:SPS

All;)
Ale i tak EE>>>>>>>ALL:D
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Septim

(skopiowałem od PeBe + swoje typy)Moje ulubione postaci :

Tanki:
Shillien Knight -> no cóż sentyment :P do reszty tanków nic nie mam :P

Summonerzy:
PS -> zdecydowanie najfajniejsze summony i mega kox :P

Support:
WC -> za CoV i buffet
BD i SWS-> mój sagi + oni = a lot of frags :P

Warriorzy:
Tyrant -> "Totemy na kazdą okazję" (zgadzam sie w 100%)

Nukerzy:
ehhh tu mi trudno, nie lubie nimi grać ale jeśli już wybrać typ to SH za power

Łucznicy:
HE-> my lovely char :)))) <3

Dorfy:
WS -> za czajnik :P

Beyond VodkaDrinker - Bladedancer 66
FRANZ xxx - Wind Raider 7x - sold
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHy LGA775 BOX @ 3,5GHz
Płyta główna: ASUS P5E3 IX38 SOCKET 775
Karta graficzna: GAINWARD GeForce 9600GT 512MB DDR3/ 256bit  800/2100
RAM: GOODRAM DDR3 2x1GB PC1333 CL9
Dysk twardy: WD CAVIAR 320GB WD3200AAKS SATA II 16MB CACHE
Obudowa: CoolerMaster - ELITE 330 BLACK-SILVER
Zasilacz: FORTRON (FSP400-GLN) 12CM ACTIV PFC
Monitor: HP L1906 19''

NightBird

Favourite type -> SPECTRAL DANCER

CLOSE RANGE DD ->  Duelist
ARCHER -> Saggitarius
SUPPORT -> Spectral Dancer
TANK -> Phoenix Knight
DAGGER -> Ghost Hunter
NUKER -> Storm Screamer
HEALER -> Cardinal
DWARF -> Fortune Seeker
SUMMONER -> Arcana Lord

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Zarean

Human: Paladin(za to, że nikt praktycznie nim nie gra, a fajna, klimatyczna postać), Warlord(to samo co u pala, tylko jeszcze dodatkowo own w expie), Warlock(za to, że jest, po prostu), Bishop(za to, że jest świetną postacią, która ratuje tyłek :P)
Light Elf: SwS(song of wind i możemy zwiedzać świat z super prędkością :D), EE... w sumie wszystkie klasy
Dark Elf: SK(praktycznie jedyna postać z kilkoma stylami gry[łamie stereotyp gry])... tu w sumie też wszyscy, nieźle zrobiona rasa (bo lubie elfy ogółem :P)
Ork: Tu wszyscy po równo są u mnie chociaż destro mi się ciężko gra(preferuje zdecydowanie szybkie postacie, bo takie wleczenie się mnie denerwuje)
Dwarf: Spoil, bo można pozwiedzać sobie, a ma się z tego zarobek :D

kaseven7

Ludzie:
Warlock za słodziutkie koty, które doganiają większość i potrafią narobić szkód, poza tym human female wygląda ślicznie w bw light [ładniejsze w bw light są tylko elfy sztyleciarki ^^]

Paladyn, mało osób nimi gra, jest postacią w którą trzeba się wczuć i lubieć nią grać, bo w przeciwieństwie do SK może być dość nudnawy. Poza tym ma ona "klasę samą w sobie".

Jasne Elfy:
PlainsWalker za szybkość, crity, wygląd i ogółem, że jest najfajniejszym sztyletem z całej trójki.

Elven Elder świetny healer, drugi po bishopie, dość niedoceniany z powodu "gorszych" buffów niż pp/se, jednak ludzie nie zauważają, że EE miał być "zamiennikiem" bishopa. Najszybszy cast z healerów, który czasami ratuje + pt return.

Mroczne Elfy:
Blade Dancer za bycie świetnym assistem bez którego nie ma większego party.

Shilien Elder buffy podobne do buffów propheta, a jednak bardziej lubię SE.

Orkowie:
Destroyer "niszczyć, palić i powiększać populację wdów." Czysta zielona siła i brutalność zamknęta w mięsistej formie. Wie gdzie i czym przy****ić tak, żeby się przeciwnik złożył.

Warcryer to swoistego rodzaju "wszystko w jednym". Najpotrzebniejsze buffy zawsze pod ręką. Trzeba coś więcej?

Krasnale:
Bounty Hunter oraz Warsmith - tych dwóch klas nie da się nie lubieć oraz nie można ich rozdzielić-jeden pracuje na drugiego i obaj są lubiane.

Ale gdybym miała wybierać 3 ulubione postaci to byłyby to w kolejnośći:

1.PW - jako świetny sztylet, którym trzeba umieć grać
2. Paladyn - zero zbędnych błyskotek - paladyn ma zbierać ciosy i robi to doskonale [zdziwienie graczy stojących z boku i ich orkzyki "pala no way" wliczone w cenę]
3.Warlock - urocze kotki, które piorą tyłki.

Lama Pidżama

No to i ja:

Tanki: Ciezko mi sie zdecydowac ale najbardziej to chyba SK i TK. Pal rowniez przypadl mi do gustu fajnie mozna sie wczuc w promienujacego dobrem ryczerza :D
DD: Hmmm.... chyba Tyrant za jak juz wczesniej wspominano "totemy na kazda okazje" chociaz nie podobają mi się ogolnie orki.
Support: BD za zajefajne tance i klimat oraz SwS.
Summonerzy:  Oczywiscie moj loffciany PS za cubici, klimat, summony i ciekawosc tej profesji.
Nukerzy: Sps za casta, SH za moc i fajne pekowanie :D
Daggerzy: Uwielbiam wszystkich daggerow. AW za swietne blowy i klimat a takze super wyglad. PW za ogolna zrecznosc. TH za dasha, najlepszy atk. spd i dwa detargety.
Krasnale: Obydwie profesje. BH za fajna rozgrywke (bieganie po wielu miejscach). WS'a za czajnik i swoisty klimacik :D
Kamael: IMO najciekawsze profy kamaeli to SB i Zerek. Sb za zwoje czary, zerek za ogolny styl walki i podbiegniecia.

Dev

Jezeli chodzi o kamaele to ofc Arbalester z mojej strony :P Trzy powody:

*Trapy
*Skille
*/socialdance :P

Inidriel

Ja zrobię mały update, trochę się u mnie pozmieniało:

Tank - Dark Avenger (prosty i przyjemny w obsłudze) [poprzednio SK]

Dagger - Abyss Walker (dagger ze sporym potencjałem + klimat)

Summoner - Phantom Summoner (zaciekawiło mnie to, że dostał nuke'a, fajne summony) [poprzednio Warlock]

Nuker - Spellhowler (jak każdy nuker cholernie nudny, ale za to silny, do SH czuję sentyment, jedna z moich pierwszych postaci)

Support Fighter - Bladedancer (zestaw dance'ów dla każdego typu postaci)

Buffer - Warcryer (niezbędny w każdym party)

Healer - Elven Elder (jako 2nd healer w party, Bish ma gejowski wygląd, chyba, że chodzi o subkę :P ) [poprzednio Bishop]

Melee Figher - Tyrant (czadowa postać, Glada nie lubię)

Dwarf - Bounty Hunter (wyprawa i spoil może być ciekawą przygodą :P )

Archer - Phantom Ranger (najciekawszy z łuczników, glass cannon)

Kamael - Arbalester/ SoulBreaker (skille, powiew świeżości w świecie L2)

Ogólnie ulubiona postać : PR/AW.