Problem na Nightmare

Zaczęty przez Boomer, Kwiecień 28, 2007, 10:44:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Boomer

Konkretnie chodzi o niezbyt prawidłowe działanie Soul Shotów i Spirit Shotów. Podczas expienia czy PvP często zdaża się sytuacja w której przestają działać na krótki okres czasu(6-10 uderzen) co niewątpliwie utrudnia sytuacje. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, czy któs oprócz mnie ma podobną sytuacje ?? Dodam, że na Dragon nie mialem takich problemów...

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Funkie

Jest to wina lagow jak dobrze pamietam. Poprostu bardzo duzo osob przebywa na serwerze ktory nie daje rady obsluzyc wielu zbyt wielu zadan w danym momencie. Jak sie orientuje ale moge sie mylic to Dragon ma troche lepszy Hardware. Poprostu pograj w nocy kiedy jest mniejszy ruch na serwerze to bedziesz mogl spokojnie expic:) pozdrawiam
I could tell my friends,
But I thjink I'll find another way
To catch myself another day
In the roadblocks that I've found
So I have to gather up my mind
Bits and pieces hard to find
If it moves, it will come around

Deli

Bardzo denerwują te zacinające się SS...Najlepiej daj sobie je na pasek i klikaj na nie, tak jak w tych czasach kiedy nie było auto SS :D.

Boomer

Żeby nie zakladac nowego tematu: kolejnym poważnym problemem sa złodzieje. Konkretnie cwaniaczki którzy najpierw piszą czy nie chcialbyś miec duali+++ lub innej broni, potem daja party i zaprowadzają w odludne miejsce. Potem każą wyrzucać bron i pisac jakąś magiczna formułke dzieki której niby duale ci sie enhantna na ++. Nie dajcię sie nabrać !! To zwykla sztuczka przewaznie tacy złodzieje mają ustawiona opcje random i przy wyrzucaniu jest szansa że twoja ukochana broń wpadnie w ich parszywe łapska. To jest przestroga więc jakby kogoś tak próbowali oszukac to nie dajcie się wrobić! Do tej pory znalazłem dwóch takich: SzuperMarket i Csistry więc jakby do was pisali w sprawie lepszej broni to nie dajcie się nabić w butelke.
Pozdro

Soulern

Cytat: Boomer w Maj 01, 2007, 09:59:46 PM
Żeby nie zakladac nowego tematu: kolejnym poważnym problemem sa złodzieje. Konkretnie cwaniaczki którzy najpierw piszą czy nie chcialbyś miec duali+++ lub innej broni, potem daja party i zaprowadzają w odludne miejsce. Potem każą wyrzucać bron i pisac jakąś magiczna formułke dzieki której niby duale ci sie enhantna na ++. Nie dajcię sie nabrać !! To zwykla sztuczka przewaznie tacy złodzieje mają ustawiona opcje random i przy wyrzucaniu jest szansa że twoja ukochana broń wpadnie w ich parszywe łapska. To jest przestroga więc jakby kogoś tak próbowali oszukac to nie dajcie się wrobić! Do tej pory znalazłem dwóch takich: SzuperMarket i Csistry więc jakby do was pisali w sprawie lepszej broni to nie dajcie się nabić w butelke.
Pozdro

lol, wtedy można po prostu na takich złożyć raport, a przynajmniej postraszyć :) Mogę pokazać wam fragment mojej rozmowy z takowym dwarfem (z pamięci, nie pamiętam też nicku osoby), czyli jak należy postąpić 8) :P (joke)

NiePamiętamNicku: Hi
Soulern: hi?
NPN: Do you want to enchant your SOES to +16? I know a bug
("NPN chce dać ci party" itd.)
("NPN dołączyła do party")
NPN: follow me
(poszliśmy gdzieś na odludzie - co prawda w giran, ale zawsze)
NPN: now drop your weapon here
Soulern: pfff...
NPN: ?
Soulern: hahahahahahahahahahaha
Soulern: hahahahahahhahahah
Soulern: haaahahahhhahha
...
...
...
Soulern: hahahah
NPN: omg
Soulern: I can report you now, do you know?
Soulern: n00b
(W końcu doszło do sytuacji, gdy rzeczywiście najwyraźniej NiePamiętamNicku[NPN] się przestraszyła, cośtam zagadała po - bodajrze - hiszpańsku i pojawił się komunikat:)
You have expelled from the party.

^^

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Elvin

Cytat: Boomer w Maj 01, 2007, 09:59:46 PM
Pozdro
Moze to urazi kogos... ale nawet to moze dobrze, trzeba czasem takiego kubla zimnej wody na glowe xD

Trzeba byc SKONCZONYM KRETYNEM I JELOPEM zeby sie dac naciac na taka omfg ownage sztuczke... zawsze mnie zastanawia skad sie biora debile ktorzy traca w ten sposob swoje itemki... tylko znalesc i zastrzelic >.>

Boomer

Mnie nie orąbali :P Ale zawsze mamy z kumplem polewke z takich ciot :P Zawsze każdy z nas pisze jak jakis złodziej tego typu próbuje nas okraść i sie brechamy;P Piszemy jak nas zachęcaja itp a potem jedziemy po nich jak po tanich dziwkach :P Wówczas taki złodziejaszek peka i pisze jakies bzdury :p Wczoraj np jeden z takich pisał ze chce mnie zabić, no to wyszedłem i czekałem na niego to do teraz sie nie doczekałem :P Ale moim zdaniem mogliby wymyslic cos nowszego bo taka amatorszczyzna to chyba tylko na jakiś tepaków zadziała

iranil

ma pytanie. daje nm serwer razy 30x i daje ok i nic sie nie dzieje nie wchodzi mi na ten serwer. co sie dzieje??? prosze o pomoc natychmiast.

Krzychu

tyle razy było omawiane jak serwer nie działa to albo robią update albo odświeżają system . Nigdy się tego nie nauczycie tylko za każdym razem serwer nie działa pomocy .Boże poczekacie trochę a wszystko będzie jak dawniej .Pograjcie sobie w jakąś inną gre nie tylko L2