Zarabianie w necie

Zaczęty przez NightBird, Grudzień 13, 2006, 10:22:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziomklimo

teraz mam kolejny problem bo caly czas dostaje DC i nie moge sie zalogowac, jak temu zaradzic???

ziomklimo

juz mi sie wlacza i powinno chodzic ale ja nie widze zadnych efektow czyli na przyklad wiekszego expa :shock:

slepy13

Nie wiem czemu tak masz :-/
Spróbuj podczas gry wyłączyć antyvira i firewalla.
Tego programu nie musisz uruchamiać on sam działa, po prostu zapomniałem aktualizować stronkę, bo w nowej wersji nie trzeba go uruchamiać, będzie działał póki się go nie odinstaluje.

slepy13

ziomklimo

ale jak sie gra i normalnie dostaje sie na przyklad 85expa to po wlaczeniu tego programu widac w skillach ze dostalo sie wiecej expa??

slepy13

Tak wtedy dostajesz 2x expa i golda.
(skilli większych nie masz, tylko exp i gold)

Zrób tak jak Ci na PM wysłałem, i powinno działać.

mik0s

Idźcie podilować na dzielni proszek do pieczenia i majeranek. Łatwa i szybka kasa tyle, że trzeba uważać, by ktoś ci lafetę w ryja nie wypłacił. Ale co tam! Morda nie szklanka, nie pobije się! Będziesz miał na PAcc i na fajki.
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

slepy13

Wiem, że może nie wierzycie w to, że można zarobić kasę w internecie, ale może moglibyście się zarejestrować z mojego linku w firmie Adbux i codziennie klikać te 10 reklam :?:
PLS FREE ITEMS PLS!
Mi by to pomogło i dzięi Wam szybciej bym uzyskał minimum, może potem by się okazało, że to jednak nie scam i serio to minimum wypłacają :?:
Proszę Was bo nic na tym nie tracicie :!:
Jeśli ktoś byłby chętny pomóc to link jest na www.kasiora.oz.pl
Albo po prostu www.AdBux.org <-- mój link

PROOOOOOSZE!!!!!!!! xD

Tyr

My nie tracimy Ty zyskujesz :]

Ale nie mam nic do Ciebie i się zarejestruje :P

Ale to jutro :)
Lineage 2 Classic EU

slepy13

Tak, ale właśnie chodzi mi o to, że jeśłi dojdę (dzięki Wam) do minimum i rzeczywiście dostanę te pieniądze to będziecie mieli potwierdzernie, że to działa, więc będziecie mogli zarobić ;-)

Tak szczerze to sam w to wątpię, ale spróbować można no nie :?: