Nasze postacie

Zaczęty przez Marc1n, Czerwiec 16, 2007, 11:47:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quentim

:bag: wole biegac w avadonie.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Elenestir

Zajebiście wygląda na orkach :P wolisz to czy BW? xD ork w BW wygląda jak żul spod biedronki  :oops:

Alarion

Spokojnie, QQunetim zobaczy kilka razy niedługo co to znaczy dostać staba za 9k bez resistów, to założy tą MA, zobaczycie ;p

A jak mam sposoby, by złamać człowieka... :>

Gratki gratki, choć przez telefon już mówiłem.

Jeszcze tylko 2 osoby z party bez profy :<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shiffer.

Moja postać ;] Już trochę bardziej rozwinięta :P

Vanquish

Fajnie ze paladyn szkoda ze w NM ja bym na twoim miejscu zamienil to na MJ ale twoj wybor:P

x3nomorph

Olalala, NM Heavy i DLE z health zapewne ;x
new future.

Frohike

Cytat: x3nomorph w Sierpień 29, 2009, 05:06:13 PMOlalala, NM Heavy i DLE z health zapewne ;x
Widać na pasku, że Common :)

Yoker

CytatTeon -oficjalny server
Zoja Cardinal 84/Eva`s Saint 78/Paladyn 74 - banned
wtf? zawsze myslalem, ze jestes legit graczem. Wiem, ze walker to nie jedyna opcja, zeby wylapac banana, ale najbardziej prawdopodobna.

Frohike

Cytat: Yoker w Sierpień 30, 2009, 01:45:57 AMwtf? zawsze myslalem, ze jestes legit graczem. Wiem, ze walker to nie jedyna opcja, zeby wylapac banana, ale najbardziej prawdopodobna.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,24099.msg338187.html#msg338187

//Te trzy posty co tu były o montezumie wrzuciłem TUTAJ.

fedur

gratki Shiverku, widze ze top Sk na offie?:D

YoungPadawan

I'm offline.

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Alarion

Cat Drama Maker

bylyforumowicz

a bo ja wiem czy top? :) Ostatnio jest pewna tendencja wyskakiwania postaci 85 z vesperami z nikad, wiec cholera go wie :P W kazdym razie praktycznie wszystko poza gemstonami S mialem z wlasnego zrodla, wiec w sumie niewiele ryzykowalem :)

Kazuya

rpg x5 [gh85]

YoungPadawan

I'm offline.

Frohike

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

bula

Frohike

Btw. ile ma ten mieczyk p.atk? Ten s84+0 sword nie będzie czasem lepszy?

coshoo

84lvl, wielokrotny hero w IC secie? bleh.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

bylyforumowicz

@Fro 398 p atku, o dwa wiecej od vesper cuttera +0, ale biorac pod uwage ze na lunie jeszcze zaden nie dropnal (mimo iz srednio robi sie 8 tiatow na reset instancji, czyli 16 tygodniowo), moj klan robi max 4 tygodniowo i prawdopodobnie nie bylbym pierwszy w kolejce do tego miecza- lepszej broni na razie miec nie bede. Poza tym dynasty ma lepszego focusa.

@coshoo - foundation IC set +4 > all. Na oly uzywam niepelnego foundation dynasty set z innymi resistami niz IC (poza breastplate itemy sa mojego BDka z const pt), na noramlnym pvp/pve nie potrzebuje wiekszego p defa, czy stun resista, za to strata 4str boli.

coshoo

Z tymi weaponami to nie jest taka prosta sprawa. Jakiś zwykły S grade przykładowo drac bow + ilestam o zbliżonym p.atk do icarusa zadaje na pvp sporo mniejszy dmg więc są bonusy pvp w kolejnych grade broniach. Wniosek: Im wyższy grade broni tym lepiej :D
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Alarion

tak, to prawda, bo np porównywany homek +16 do jakieś tam A grade (tak, by miały tyle samo m atack) pokazywało, że więcej damagu w PvP robił ten z wyższym gradem...

Cat Drama Maker