Flame o botowaniu

Zaczęty przez arbiter_elegantiarum, Luty 19, 2007, 02:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Armetis

Ty piszesz o czym innym ja myślę o czym innym.

Dla mnie możesz pisać chuj i kurwa jak chcesz.
Idź na ulicę i zapytaj się ludzi co oznacza słowo "hooy", "koorwa".
Odpowiedź prosta. Wulgaryzm.
Natomiast na słowo "Marcinek" odpowiedzą że jest to zdrobnienie.
Mieszasz stary.

Lepiej zakończmy ten wywód bo do niczego on nie prowadzi.

PS.
Topic jest chyba o PvP Fusion klanu a nie o ich botowaniu. Może mod by posprzątał ??

<<< Przerwa z Lineage 2 >>>

Marc1n

Heh, a bede dyskutował stary. Ja mówie, że to jest obraźliwe dla mnie, w regulaminie forum jest ostrzeżenie w pewnym punkcie o nieobrazaniu modów/adminów. Od tej chwili jak coś takiego sypniesz możesz dostać warna i jest w pełni uzasadniony.

5ty post, 1wsza strona, filmik z botowania Fusion, potem cały topic jest o botowaniu te klanu aż do ostatnich flame. Kasować :> :?: Zaraz bedzie, że zatajam prawdę.
HATE ME MOAR!

Armetis

W regulaminie jest także punkt o nie obrażaniu użytkowników to tak samo ja mogę powiedzieć że słowo "stary" rani mnie i też dostaniesz warna ??

Wrzuć na luz Marc1nek bo nie ma w tym nic złego.  :bored:
Dając mi warny udowodnisz tylko że ty jesteś Pan Mod a ja zwykły użytkownik nad którym masz władze.
To też obraża moją osobę.

Co do kasowania wszystkich stron... czemu nie.

Make Love not War  :_delf_3_1:

Saladin

Armetis dostajesz warna. Marc1n prosił cię byś do niego nie mówił per "marcinek", a Ty to zignorowałeś i by robić mu na złość piszesz tak dalej. Możesz nie mieć szacunku dla Marc1na jako gracza, ale masz mieć szacunek do niego jako do moda.
Jeśli Ci się to nie podoba i się z tym nie zgadzasz, to nie zgadzasz się z całym regulaminem tego forum. Jeśli ktoś naskakuje na mojego moda, naskakuje na mnie. Można mówić wszystko, ale nie koniecznie w każdy sposób.
Teraz warn ode mnie - i baw się grzecznie - to się tyczy każdego.
Nie udzielam pomocy przez PM...

Armetis

Saladinku a za twoje zdrobnienie to już dostane bana ??

Wciąż nie widzę nic złego w zdrobnieniach a Marc1n nie prosił mnie.
No ale wy jesteście tutaj władzą.

Saladin

Za Saladinka nie, bo mi to nie przeszkadza. Jednak nie przeginajcie pały, bo też potrafię być nieprzyjemny.

Ja Ci żadnej pały nie będę przeginał :P /Beatronix
Nie udzielam pomocy przez PM...

System

Może by tak zamknąć ten topic? Mały burdelik się robi ;)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Haladir SwS

Cytat: Marc1n w Czerwiec 22, 2007, 06:43:14 PM
Prawdę mówiąc :?: 3 razy mnie GM pmnął sprawdzając czy jestem przy kompie, a raz stał nawet kołomnie. Działają.

Tak to chyba było na privie (hahaha). A do tego GM nie wchodzi do gruy i Cie nie pmuje bo sprawdzaja konto od razu konta (Moje sprawdzali i nic nie wykryli). Więc Marcinku takie bajki to mozesz dziecia wciskac (to Oficjal nie prywat na ktorym GM nie moze luknac do logow).

PS: Warn dla Armetisa za  CO!!!!!!!!!!!!!!

Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek Marcinek

Dostane Bana??

SERDEL: Oczywiscie ze dostaniesz, trzymalem sie od tej sprawy z daleka, ale jezeli nie reagujesz na prosby moda, to znaczy, ze masz w dupie calą ekipe forum. Zapraszam za pare 10 dni, lub na zmienionym proxy btw. Dostajesz bana ode mnie, a nie od Marcina.
Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

Armetis

Cytat: System/Board w Czerwiec 23, 2007, 05:19:35 PM
Może by tak zamknąć ten topic? Mały burdelik się robi ;)

Popieram.

Haladirku spokojnie.
Warn za to że on jest modem i jest zbyt wrażliwy.
Szkoda mi go w prawdziwym życiu bo nikogo nie da się zbanować.

serdel

Closed - Haladir bedzie mial czas ochłonąc

Daimos

Cytat: Marc1n w Lipiec 03, 2007, 07:36:22 AM
Przecież oni tam mają mase akcji S-grade na S-grade, mało tego, mają akcję Hero vs. Hero, więc nie widze wyrównania. BTW. Bartz to najbardziej zdominowany server przez jedno ally ze wszystkich NA serverów. Więc po prostu nie ma co się dziwić.

Jak się widziało tylko kilka filmików UR to ma się taki a nie inny światopogląd, weź dokładnie poczytaj guru i przeanalizuj dlaczego UR miało jednocześnie zawsze wojny z mniej niż 2 ally naraz. Zawsze ktoś się znalazł w pobliżu kto im dupsko lizał np taka Nova ostatnio a ile to było czasu temu jak z nimi się bili. UR> all zgodze sie ale to nie jedyny mocny ally na serverze.

http://hosted.filefront.com/thorforce
http://hosted.filefront.com/Gicobbe
http://hosted.filefront.com/peeweepee

jak ktos jest zainteresowany to moge więcej linków przytoczyć

Co do kłotni Arcana vs DC
To zgodze sie jedynie z tym ze Arcana to robe dla SH & OL, reszta wskakuje w DC.
Nadal Cast speed > M atk.

Profesor

ej ja myślałem że zgodnie z tamta ankieta z innego tematu Daimos został zbanowany... o.O  :P :P :P

Daimos

Cytat: Profesor w Lipiec 04, 2007, 05:39:34 PM
ej ja myślałem że zgodnie z tamta ankieta z innego tematu Daimos został zbanowany... o.O  :P :P :P

jestem uber boardwarrior

Leathien

Abyss x7
Leathien: MS-78/Soutaker76---Hero
Franz:
Fr0sti: WS+40 :P

Arthas

taki troche z ciebie uber pan 107% legit Leathien

Leathien

Hmm co nastepny zwolennik walkera?;] Legit bo sam gram a nie walker a jesli ty posuwasz na walkerze to lepiej sie nie chwal bo nie ma czym n/c czlowieku :)
Abyss x7
Franz:

sm0key_

Niektorzy nie graja w l2 dla chatu 3d i nie czerpia przyjemnosci z farmienia tysiecy mobow. ;f

Leathien

Nie czerpia przyjemnosci z farmienia tysiecy mobow? Hmm to jest nieodlaczna czesc L2.Nie czerpia przyjemnosci z farmienia tysiecy mobow nie czerpia przyjemnosci z L2 proste :)
Abyss x7
Franz:

Beatronix

<lol> no tak jak ktomuś sprawia przyjemność coś innego niż tobie to znaczy że jemu to nie może sprawiać przyjemności??

dam troszke inny przykład - oglądacie razem jakiś film (ty i daimos/arthas) obojgu wam się ten film podoba, tobie sceny rozbierane, jemu sceny walki, więc uważasz ze jemu nei ma prawa się podobać film skoro na sceny rozbierane zamyka oczy?? =)

Marc1n

Słabe porównanie Beatronix. Bot to bot. I latają tacy nasi "bezduszni przyjaciele", bo sami nie umieją i nie dadzą rady czegoś osiągnąc, tylko ich przyjaciel do serca przyłóż - L2walker.
To smutne i...żałosne...
HATE ME MOAR!

Pavel

Nie widziałem, że przez wciskanie f'ow można osiagnąć więcej, niż przez używanie walker'a :S
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

Beatronix

ja powiem tak, większosć osób która tutaj nie ma nic przeciw botowaniu, na privach osiągneła praktycznie wszystko a ty marcinku czym możesz się pochwalić??

Leathien

Beatronix wes to napisz jakos bardziej zrozumiale bo nie wiem o co chodzi  :oops: "na privach osiągneła praktycznie wszystko" Kto osiagną praktycznie wszystko?;>
Abyss x7
Franz:

Pavel

Cytat: Beatronix w Lipiec 06, 2007, 12:10:32 AM
ja powiem tak, większosć osób która tutaj nie ma nic przeciw botowaniu, na privach osiągneła praktycznie wszystko a ty marcinku czym możesz się pochwalić??

Przyłóż się do czytania Leathien :>
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

Arthas

Pavel z tej strony cie nie znalem, ty to taki forumłorrior troche, bedziesz wytykał ludzią ze nie czytaja ze zrozumienim, oj ty ty!