Flame o botowaniu

Zaczęty przez arbiter_elegantiarum, Luty 19, 2007, 02:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

likas

swojskie klimaty :D, jeszcze odbanujcie Fenomena tylko...

Marc1n

Ja bym to uznał, za żenadę /carebear klanu, który chwali się, że walczy razem z BeHappy(przy ich boku), potem chwali się, że są uber mastah w pvp, potem jednak mówią, że lubia tylko bić moby, a na koniec jak coś trzeba liża co trzeba Ruskim. Takie teraz jest SF.
HATE ME MOAR!

Ingvald

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 11:49:09 AM
Ja bym to uznał, za żenadę /carebear klanu, który chwali się, że walczy razem z BeHappy(przy ich boku), potem chwali się, że są uber mastah w pvp, potem jednak mówią, że lubia tylko bić moby, a na koniec jak coś trzeba liża co trzeba Ruskim. Takie teraz jest SF.
Uprzejmie prosze administracje forum o rozwazenie jeszcze raz czy aby slusznie cytowany pan jest moderatorem..
- czyta bez zrozumienia i rozsiewa niepotrwierdzone plotki
- ma problemy z pisaniem poprawna polszczyzna
- jest niepelnoletni ^^
j/k a moze i nie;-)

A tak na powaznie to gdzie jest napisane ze walczymy razem z BeHappy?? cytaty albo zamilknij.

karlossg

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 11:49:09 AM

cali my, matko jaki ty blyskotliwy jestes ze nas rozszyfrowales :(

... swoja droga chcialem ci pojechac ze polazles do ruskich ale z 2 strony to w sumie logiczne jakbym mieszkal na białorusi to tez bym wolal isc do rosyjsko jezycznego klanu.

pozdrawiam serdecznie
Karol

fedur

Marcin przestan w ogole z nimi dyskutowac... bo i tak im nie wytlumaczysz tego ze dla niektorych l2 to nie tylko pvp i nie jest priotytetem ownowac caly serv... pvp jak kazde inne, ale jak ktos juz to powiedzial nie trudno wjechac w party bijace moby z Bishopem etc... ah i tak btw: i tak uwazam nadal Marcina za lepszego w pvp (jeśli w ogole mozna tak powiedziec bo pvp =szczescie+dana sytuacja+3192183193281 innych czynnikow) niz od np. Ciebie Haldir...

Ingvald

Cytat: fedur w Lipiec 19, 2007, 11:57:14 AM
Marcin przestan w ogole z nimi dyskutowac... bo i tak im nie wytlumaczysz tego ze dla niektorych l2 to nie tylko pvp i nie jest priotytetem ownowac caly serv... pvp jak kazde inne, ale jak ktos juz to powiedzial nie trudno wjechac w party bijace moby z Bishopem etc... ah i tak btw: i tak uwazam nadal Marcina za lepszego w pvp (jeśli w ogole mozna tak powiedziec bo pvp =szczescie+dana sytuacja+3192183193281 innych czynnikow) niz od np. Ciebie Haldir...
HAHAHAHA stary bardziej chybic nie mogles, przeciez dla niego to wlasnie pvp jest esencja tej gry, ciagle chcial i narzekal ze jest go za malo, ze nie moze pokazac jak to on swoim super/uber/pro AW zabija kazda napotkana osobe, dlatego tez odszedl z klanu i poszedl tam gdzie pvp to codziennosc a teraz... hehe n/c
btw. ile lvl nabiles od odejscia z SF przez te 2 mc 1, 1.5??
btw. jak tam Twoje constant party z dim. fragmentami w fircie?? juz Ci sie znudzilo? aaa racja teraz masz uber exp party z 3 kraskami... gz

likas

Marc1n!
Jesteś tam? Chyba Cię duch dawnego Metzgera opętał!
Odejdż precz zły szatanie! Akysz!

Normalnie identyczna sytuacja, kiedy ludzie, którzy nie są u nas w klanie, wiedzą o nas więcej niż my sami :D. W sumie to prędzej podobne do Kapka.
Nie mam zamiaru Cię z błędu wyprowadzać, bo niedługo powstaną kolejne mhhhhhroczne opowieści o nas. Marketing to marketing, złoży się wszystko w jeden tomik, sprzeda z milionowym nakładem i będzie na Clan Hall S80 :D.

fedur

Cytat
HAHAHAHA stary bardziej chybic nie mogles, przeciez dla niego to wlasnie pvp jest esencja tej gry, ciagle chcial i narzekal ze jest go za malo, ze nie moze pokazac jak to on swoim super/uber/pro AW zabija kazda napotkana osobe, dlatego tez odszedl z klanu i poszedl tam gdzie pvp to codziennosc a teraz... hehe n/c
btw. ile lvl nabiles od odejscia z SF przez te 2 mc 1, 1.5??
btw. jak tam Twoje constant party z dim. fragmentami w fircie?? juz Ci sie znudzilo? aaa racja teraz masz uber exp party z 3 kraskami... gz

tylko skarbie mi chodzi o sytuacje gdzie Marcin expi sobie spokojnie sam a nie uzywa jakis Botow do tego... a potem wyjezdza taki Diamoss czy Haldir z frapsem gdzie jada kogos i kozacza... a ja mam pytanie czym? postacia która zaczeles grac po 75 lvl bo wcześniej gral dobry wujek bot?...

montezuma

Poziom postow gwaltownie spada ponizej sredniej, moze zakonczymy?
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

fedur

tak... dlatego staram sie to jakos spokojnie wytlumaczyc chociaz i tak nie licze na zbyt wiele... wiec /end mojej wypowiedzi tutaj

Rahovart

Cytat: Kier w Lipiec 19, 2007, 09:54:06 AM
przynajmiej SF pozbylo sie NOOBOW ^^

lol kier, n/c

a jesli chodzi o moje bsoe - moby, ktore mialem na sobie mnie wiecej bily niz te HE, wiec chyba normalne, ze bsoe spalilem

a tak ogolnie co do tematu PvP - raz sie wygrywa, raz sie dostaje w dupe, tym razem dostalismy

wracajac do tematu o botowaniu - ktos kto wybotuje sie na high lvl oczywiscie, ze moze miec skilla i napierdalac swietnie w PvP, ale przynajmniej ja nigdy nie bede darzyl takiego gracza szacunkiem, taki juz jestem, ze pomimo, ze to tylko gra, to dobrze, ze chociaz kilka procent Franza to prawdziwi gracze

karlossg

!WTB Polish Blah ^^

pozdro
karol

Marc1n

Cytat: Kier w Lipiec 19, 2007, 10:32:22 AM
BTW coraz to bardziej jestem zadowolony obecnymi stosunkami SF z BeHappy.
(Wspolny gank :D)
Współprace wywnioskowałem na poście Kiera ... nie jest to napewno więc pusta wypowiedź. A jak to nie prawda, to niech nie gada głupio. No chyba, że wszystkie informacje o was można zbierać tylko autoryzowanych źródeł, typu karolssg
Dalej, ile nabiłem, hehe, ja 2 miechy nie grałem praktycznie, tylko sklepik, bo jak się spaliło 3/4 majątku na OE, no to tak bywa. No i co, macie zamiar to wyśmiać, że nie miałem kasy :?: Nie grałem i nie levelowałem, teraz gram i leveluje. Co do party z kraśkami, hmm, nie jest źle, jak się nabija imho na 68, 70% w 8 godzin.
fedur - lubie PvP, ale wiesz, jakoś do levelu konkretnego
HATE ME MOAR!

Kier

Obecnie BH mam wojne z tym klanem co i my.
Natrafilismy na wartagow na FOD i dostali, to byly wartagi uciekajace przed BH....dalej mozna sie domyslec ze dostali z 2 stron.

Gorion

karlossg

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 01:32:49 PM
Dalej, ile nabiłem, hehe, ja 2 miechy nie grałem praktycznie, tylko sklepik, bo jak się spaliło 3/4 majątku na OE, no to tak bywa. No i co, macie zamiar to wyśmiać, że nie miałem kasy :?: Nie grałem i nie levelowałem, teraz gram i leveluje. Co do party z kraśkami, hmm, nie jest źle, jak się nabija imho na 68, 70% w 8 godzin.
fedur - lubie PvP, ale wiesz, jakoś do levelu konkretnego

Uwazaj tylko na Norbka bo cie wczoraj scigal a ponoc mu 90kk wisisz o.O

pzdr
karol

fedur

ale Marcin powiedz mi jedno... czy pvp to jest to po co tylko grasz w l2? Czy jedyne co chcesz osiagnac w l2 i sprawia Ci rados to macie 1032981 pvp z wybotowanej postaci? odpowiedz mi tylko na to ...

karlossg

Cytat: Gorion w Lipiec 19, 2007, 01:41:58 PM
-4%

pozdro666
/gorion

40% or noobz

karol

ps. bez popity oczywiscie

ps2. ale spaamm modzi spia? lol

Marc1n

Cytatale Marcin powiedz mi jedno... czy pvp to jest to po co tylko grasz w l2? Czy jedyne co chcesz osiagnac w l2 i sprawia Ci rados to macie 1032981 pvp z wybotowanej postaci? odpowiedz mi tylko na to ...
No widzisz, nie botuje, chodź wiem, że z takimi wrogami, żeby pobić się z charami Daimosa powiedzmy na jakimś poziomie, też posiadać 3cią klasę muszę. Ale do wszystkiego staram dojśc się sam, a nie na skróty i nie fair wobec graczy głównie.
O Norbka się nie bój i musisz się bardziej doinformować :P
HATE ME MOAR!

karlossg

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 02:22:21 PM

ja go tylko cytuje :P

karol

ps. omg jak mi sie w robocie nudzi :P

Kier

Przez to ze nie ma co robic w robocie to sie dramy robi :P

fedur

Cytat: Marc1n w Lipiec 19, 2007, 02:22:21 PM
No widzisz, nie botuje, chodź wiem, że z takimi wrogami, żeby pobić się z charami Daimosa powiedzmy na jakimś poziomie, też posiadać 3cią klasę muszę. Ale do wszystkiego staram dojśc się sam, a nie na skróty i nie fair wobec graczy głównie.

no i wlasnie odpowiadajac mi na to pytanie... odpowiedziales tez im... ze w sumie grasz w l2, ze sprawia Ci radosc chodzenie na party , zdobywanie kazdego procenta, lvl'a... a nie tylko +19 pvp na 78 boted char i w sumie sraj na to co Diamos czy Haldir mowi, nie tlumacz sie, niech Cie jada swoimi wybotowanymi postaciami i niech sie ciesza... do czasu.

/test zdany   :)

Gorion

Co nasze "pingwinki" robily w tak cieplych klimatach jak HS?.Serduszko musialo zabolec :oops:

pozdro666
/gorion

likas

no i? :D

Przecie to pingwiny, za gorąco było i się przegrzały, fioletowe się nawet zrobiły :P

zxc

Ktoś tu ładnie sra się o botowanie i zasrał aż 17 stron.
Proszę
Wciągający temat. To w końcu jak z tym botem? Na początku było, że botersi to lamy i nie mają skilla, jednak po ukazaniu kilku dowodów okazało się, że botersi mają skill ale i tak są lamami i poje***.

Cytatze w sumie grasz w l2, ze sprawia Ci radosc chodzenie na party, zdobywanie kazdego procenta, lvl'a...
Dobrze to powiedzcie mi (mi jako postać między botem a nie-botem) po kiego zaczynacie flejmować o tym, że boty to zje***? NCsoft nie robi prawie nic aby je powstrzymać, więc wiecie i wiedzieliście jaka jest sytuacja na offie. Jak Wam sie tak nie podoba, to zabijajcie/delevelujcie boty i cieszcie się swoim ręcznie wyrzeźbionym charem. Użyłem bota do zrobienia leveli z 37 na 40, chyba czeka mnie kara śmierci za ten wyczyn i 10 stron pojazdu na temat mojej osoby. Enjoy