Flame o botowaniu

Zaczęty przez arbiter_elegantiarum, Luty 19, 2007, 02:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

No wiesz, na razie widziałeś filmik z jednej strony wojny, będą jakieś ciekawe, to wrzuce i z drugiej, tymczasem...
A tak padają boty na autorezie: http://rapidshare.com/files/42915649/310-.avi.html
PS. W sumie, to, na tym filmiku dobrze widać, co może może 3rd classa...
Walki same praktycznie z przewagą levelą na korzyść wrogą, np. jak widać 2 vs 5+
-> http://files.filefront.com/Levar+25+05+07avi/;7598711;;/fileinfo.html
HATE ME MOAR!

primabolan

drugi link nie dziala...
W tym pierwszym oni bija boty czy jak(nie spalem 2 dni wiec laguje mi na ukladzie nerwowym :D )?
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Marc1n

Mi normalnie działa drugi link, tylko, że nie działa opcja preview i trzeba ściagnąć, ale w sumie warto. Lubie oglądać ten filmik jakoś.
Co do filmiku. Tak, jest to najbardziej krzykliwy klan na Blahu, a mianowcie HeartBreakers. Chyba 90% postów w dziale Franz, to ich dzieło. Chwalą się, jacy, są super... a jaki jest ASTUR każdy widzi :P Autoress na bocie i tłukli go, aż ktoś się nie ubudził i go nie wylogował Forcem. Przetransferowali wszystkie punkty, ale zaraz potym jak mówiłem podobno go ktoś wylogował. W drugiej części, tam na Cabrio boty ustawione na zabicie RB. Jeden bot protector wylogował od razu całe party na raz.
HATE ME MOAR!

primabolan

No wypilem mega kawe i widze  :o
Zasysam ten filmik Levar'a (mam juz troche jego filmow)...

montezuma

Levar'a filmiki sux, gosc 78 biega z bufami pp +pof po lokajach solo/duo i bije gosci co maja raptem podstawowe buffy. Wielka mi sztuka.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

fedur

w ogóle solo a'la dvp czy inny wuj juz sie przejdało...

Marc1n

Tak, ale jest to takie same przełożenie jak w większości filmików. Leje się słabszych, a wiadomo, że przewaga sprzetu+lvlu+buffów w L2 miażdzy. Do tego dochodzi element zaskoczenia, plus to, że wróg jest często zajęty biciem mobów i woli nie paść od moba. Takimi zasadami rządzi się L2.
Z drugiej strony, imho chodź może są to nie duże wyzwania(może oprócz tego pvp na poczatku ze sztyleciarzami, btw. ten chyba GH co tam był, to gry na oczy nie widział, bo stał i nie wiedział co robić). No ale wiadomo, są "n00bami" też enemy, bo powinni lać Healera w większości akcji, tylko jak próbowali, to albo Trance, albo zostali brani na target Levara i dość szybko schodzi, a Eva Saint już Healem wyrobi. Co nie zmienia faktu, że podoba mi się to jak gra HE.
HATE ME MOAR!

primabolan

no powiem Ci Marc1n zaskoczyles mnie(pozytywnie)tym postem i musze stwierdzic ze mam bardzo podobna opinie jak Ty i zdanie :)
Pozdrawiam...

Ryltar

Cytat: montezuma w Lipiec 20, 2007, 01:18:18 PM
Levar'a filmiki sux, gosc 78 biega z bufami pp +pof po lokajach solo/duo i bije gosci co maja raptem podstawowe buffy. Wielka mi sztuka.

Bardzo duzo jest takich filmow w L2.Postac 7x gankuje typow co leja moby i maja B/A sprzet.

fedur

Cytat: Marc1n w Lipiec 20, 2007, 01:48:41 PM
Tak, ale jest to takie same przełożenie jak w większości filmików. Leje się słabszych, a wiadomo, że przewaga sprzetu+lvlu+buffów w L2 miażdzy. Do tego dochodzi element zaskoczenia, plus to, że wróg jest często zajęty biciem mobów i woli nie paść od moba. Takimi zasadami rządzi się L2.
Z drugiej strony, imho chodź może są to nie duże wyzwania(może oprócz tego pvp na poczatku ze sztyleciarzami, btw. ten chyba GH co tam był, to gry na oczy nie widział, bo stał i nie wiedział co robić). No ale wiadomo, są "n00bami" też enemy, bo powinni lać Healera w większości akcji, tylko jak próbowali, to albo Trance, albo zostali brani na target Levara i dość szybko schodzi, a Eva Saint już Healem wyrobi. Co nie zmienia faktu, że podoba mi się to jak gra HE.

tak po  raz kolejny sie z Toba zgodze... tylko ja juz mam jakis taki wstret pomalu do filmikow gdzie wlasnie 1 gracz w full S grade , moze jeszcze Hero jedzie spokojnie sobie expiacych ludzi w B gradach... ja poporstu wole jakas wspołprace , niecodzienne rozwiazania party moze poprostu cos nowego / świeżego . Np ostatnio bardzo mi sie spodobal fraps z pvp na podajze 35-40 lvl, ludzie bez 2 profki a walczyli naprawde b. ladnie

Ryltar

CytatNp ostatnio bardzo mi sie spodobal fraps z pvp na podajze 35-40 lvl, ludzie bez 2 profki a walczyli naprawde b. ladnie

Daj link ^^

Marc1n

Priv/Off :?: Ja chce to zobaczyć :D
HATE ME MOAR!

fedur

juz szukam bo to bylo na jakims forum takim klanowym ogolnie. A czy priv / off - dont know

Marc1n

Jak znajdziesz, to wrzuć :)
Btw. Zna ktoś nazwę tego kawałka co leci w tym filmiku z delevelowaniem Bota :?: :)
Spodobał mi się :)
HATE ME MOAR!

karlossg

ja nie znam :( i co teraz ? :/

Domin

marc1n wrzuc screeny z HS !

Marc1n

:shock: :?: Ja nie robie screenów z walk praktycznie. A co i kiedy było na HSie :?:
Baium, ahahahahahaha:

Karma jak Zariche/Akamanahahahaakamaha Owner :P
HATE ME MOAR!

Kabra

Gankowanie Enchanted Valley =/

Ryltar

Cytat: Kabra w Lipiec 22, 2007, 09:58:49 AM

LOL kogo ty chcesz nabrac? To Talking Island...

fedur

Cytat: Kabra w Lipiec 22, 2007, 09:58:49 AM

omg n/c...

Marc1n

Screenek ciekawy dość, tzn duży nasz skład padł, chodź jak mówiłem, średnio lubie jakoś te ganki ludzi zajętych mobami.
BTW. Fajne PvP było na WDC. Was to tam chyba było prawie 2 full party i CoV, a nasi napaleni 5tką ludzi 3 razy szli, albo raz 8mką :P I teraz pytanie. Potem was zjechało jakieś party od nas, ale nie my. My jak przyszliśmy, to już leżeliście. Kto tam na was wpadł :?:
HATE ME MOAR!

Kabra

Cytat: Marc1n w Lipiec 22, 2007, 12:21:02 PM
Screenek ciekawy dość, tzn duży nasz skład padł, chodź jak mówiłem, średnio lubie jakoś te ganki ludzi zajętych mobami.
BTW. Fajne PvP było na WDC. Was to tam chyba było prawie 2 full party i CoV, a nasi napaleni 5tką ludzi 3 razy szli, albo raz 8mką :P I teraz pytanie. Potem was zjechało jakieś party od nas, ale nie my. My jak przyszliśmy, to już leżeliście. Kto tam na was wpadł :?:
Rofl mielismy 1 party i to wiekszosc ludzi z soul bowami, pojechalismy was 3 razy i wtedy wpadlo party zasady z herosami + wy jak juz lezelismy.

Ryltar

To wiesz jak sie czul marcin :D

Marc1n

LOL a nie jedno party stary. Już nie wciskajscie kitu. 2, że my tam szliśmy grupą jak pisałem nawet nie całym pt na buffkach z CH+BD, więc wiecie. Przeciwko CoV i dwóch healerom u was napewno na całą grupę, bo Betonz padał w 2 na 3 akcjach i od razu dostawał reza. Także napisałem, że ostatnim razem już wpadliśmy jak byliście nieżywi.
Co do filmiku. Znowu to samo :/ Sorry, ale akcje podczas bicia mobów takich jak są w IT są dziwne i nie wnosza nic nowego. Ale co kto lubi. War to war. Druga akcja, to chyba się nie skończyła i jest urwana w pewnym momencie. Aha, Betonz, fajne spamujesz CP potki, nawet jak masz full CP, Nostromo FTW, ale warto czasami chyba wcisnąc stop spam.
HATE ME MOAR!