[Teon]Fraps EE PrYoYo

Zaczęty przez montezuma, Lipiec 14, 2007, 02:52:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

HAHAxD

leci muzyka a widac tylko napis loading ^_^ wielkosc pliku tez z dupy...
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

montezuma

Cytat: HAHAxD w Lipiec 14, 2007, 04:38:11 PM
leci muzyka a widac tylko napis loading ^_^ wielkosc pliku tez z dupy...

hoho 330mb to pewnie bedzisz sciagac tydzien. Filmik trwa 19min, ponizej 300mb by stracil zbyt mocno na jakosci.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

primabolan

sciagam...z predkoscia 54kb/s ale czekam spokojnie :)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Marc1n

Ustawie na noc na ściąganie, bo teraz nie chce zapchać neta jak gram.
montezuma akcje są tylko z perspektywy EE czy także z innych graczy/jego suby itd :?:
HATE ME MOAR!

Tyr

Lineage 2 Classic EU

montezuma

Cytat: Marc1n w Lipiec 14, 2007, 05:24:09 PM
Ustawie na noc na ściąganie, bo teraz nie chce zapchać neta jak gram.
montezuma akcje są tylko z perspektywy EE czy także z innych graczy/jego suby itd :?:

tylko EE
Naia - oficjalny server

Tyr

Uhm... Ciekawe akcje :P

W jednym momencie pewien bishop padał z 5 razy :P
Lineage 2 Classic EU

montezuma

Cytat: Tyr w Lipiec 14, 2007, 06:58:04 PM
Uhm... Ciekawe akcje :P

W jednym momencie pewien bishop padał z 5 razy :P

coz to byl bp a nie cardinal i byl wziety z lapanki, ich const Cardinal wtedy byl offline.
Naia - oficjalny server

Tyr

Spoko nie musisz mi tłumaczyć nie wyśmiewam go :D tylko niefart...

rezz - kill :P
Lineage 2 Classic EU

primabolan

cholera ani sub edit ani wmp ani zadnym ktorym dysponuje odtwarzaczem nie moge odtworzyc dobrze tego filmiku :(
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Marc1n

Trzeba nagrać na VHS i wsadził w "wideło" :P
HATE ME MOAR!

MonT

Cytat: primabolan w Lipiec 14, 2007, 08:16:50 PM
cholera ani sub edit ani wmp ani zadnym ktorym dysponuje odtwarzaczem nie moge odtworzyc dobrze tego filmiku :(
Ho ho ja użyłem do odpalenia tego filmiku takiego programu z kosmosu jak winamp. A co do filmiku fajne akcje, ale dużo lepiej mi się ogląda filmiki w których to strona super wymiataczy którzy nigdy nie padają, pokaże na filmiku, że im się też zadarza przegrać i z ładnym GF wracają do miasta, niestety widziałem chyba tylko 2 takie filmy.

Arthas

Cytat: primabolan w Lipiec 14, 2007, 08:16:50 PM
Try All Player + wylaczyc wszystkie aplikacje które zrzeraja procka, bo filmik w dużej rozdzielczości moze sie zacinać.

Cytat: MonT w Lipiec 15, 2007, 01:00:11 AM
A co do filmiku fajne akcje, ale dużo lepiej mi się ogląda filmiki w których to strona super wymiataczy którzy nigdy nie padają, pokaże na filmiku, że im się też zadarza przegrać i z ładnym GF wracają do miasta, niestety widziałem chyba tylko 2 takie filmy.
Nie ma czegos takiego jak strona super wymiataczy którzy nigdy nie padają. Jak ktos oglada filmiki Uprising to moze sobie tak pomyśleć, bo nie beda w swoich filmach umieszczać akcji w których padają. Ale jak sie obejrzy jakis filmik TheDammned to widać ze Uprising tez czasem gryzie glebe. Troche inaczej to wyglada w grze niż jest na filmikach.

PvP dobre, czego sie mozna spodziewać po ixach, a muza - kwestia gustu.
Co do ostaniej akcji, czy ona taka niesamowita. Bd bsoe i przyzwanie > kozackie. Polozenie 3 party jednym to w tym przypadku nie kwestia jakiegoś pro skilla RS, a  bardziej znubienia przez tamte 3 party, zamiat wykorzystać przewage liczebna i dobra pozycje na gorze, dali sie rozciagnać i zostali wybici w kącie jak kaczki, jednostki ruszyly do ataku,a wiekszość nie robila nic. PvE daje sie we znaki.

MonT

Cytat: Arthas w Lipiec 15, 2007, 03:54:14 AM
Nie ma czegos takiego jak strona super wymiataczy którzy nigdy nie padają. Jak ktos oglada filmiki Uprising to moze sobie tak pomyśleć, bo nie beda w swoich filmach umieszczać akcji w których padają. Ale jak sie obejrzy jakis filmik TheDammned to widać ze Uprising tez czasem gryzie glebe. Troche inaczej to wyglada w grze niż jest na filmikach.
Właśnie o to mi chodziło, że większość klanów/osób która kręci filmik w którym są bogami pvp, nie pokazując swoich porażek które niekiedy mogą być ciekawsze niż zwycięstwo.

montezuma

Cytat: MonT w Lipiec 15, 2007, 12:06:56 PM
Właśnie o to mi chodziło, że większość klanów/osób która kręci filmik w którym są bogami pvp, nie pokazując swoich porażek które niekiedy mogą być ciekawsze niż zwycięstwo.

Filmik gdzie mazzik party pokazalo 1 walke przegrana z wielu wygranych :PP

http://files.filefront.com/Prets+4avi/;7980668;;/fileinfo.html

Naia - oficjalny server

fedur

1 filimk - boski

/edit

2 tez moze byc ale nie tak super jak 1, chociaz akcja na FG byla nie powiem dobra...

jawron

Well, oglądałem już wiele filmików, ale trzeba przyznać, że ten był najlepszy (jeśli chodzi o walki, zwłaszcza ostatnią). Może nie miał jakiejś boskiej oprawy graficznej, jak uprising2, ale jeśli chodzi o skill, komunikację, działanie w grupie, szybkość klikania ^^ byli świetni. No i jakość grafiki - ciekawe jakiego ma gość kompa...
wannabe
]|[

fedur

Cytat: jawron w Lipiec 15, 2007, 03:24:04 PM
. No i jakość grafiki - ciekawe jakiego ma gość kompa...

eh ciezko poszukac nie?  :P

Ryltar

Ty masz ogladac akcje a nie podziwiac grafe :P

jawron

Akcje śledziłem bardzo uważnie, ale jak na codzień gram nawet bez włączonego texture filter na lowest to widać różnicę :P

@fedur - mam coś podobnego właśnie :P ale chyba jakiś słabszy model, bo fraps mi nie chce chodzić :(
wannabe
]|[

bula

filmik super ... co do grafy to widywalem gorsze(w jakosci) filmiki aczkolwiek 30 razy mniejsze ... (tak Dev to o twoich :P )

Arthas

Cytat: montezuma w Lipiec 15, 2007, 01:19:08 PM
Filmik gdzie mazzik party pokazalo 1 walke przegrana z wielu wygranych :PP

http://files.filefront.com/Prets+4avi/;7980668;;/fileinfo.html

A nie wiesz moze kiedy ten Cardinal zacznie frapsować?

montezuma

Cytat: Arthas w Lipiec 15, 2007, 11:37:19 PM
A nie wiesz moze kiedy ten Cardinal zacznie frapsować?

Pewnie nigdy.
Naia - oficjalny server