Jak sie Wam podoba ta stona www?

Zaczęty przez wozek, Lipiec 26, 2007, 05:16:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wozek

www.l2hell.org - prosze o jakies opinie, zrobil ja moj kumpel, zabieramy sie za ten server dosc powaznie   bo potrzeba graczy. Raty beda najprawdopodobniej w granicach 30x, gra male community i nie bedzie wipe z tego powodu ale nie chce robic w tym dziale reklamy- zrobie w innym  :P . Wyrazcie swoje opinie- strona jest w bardzo wczesnym stadium- prawie nic nie dziala ale chodzi mi o design.

Maślan

strona graficznie ładna tylko jeden minus "lagi"

Bled

dosyc fajna, ale malo przejzyska imo,
2 . nazwa nie w moim gusice ale na to, to juz chyba zapozno ;] l2hell.. bleh :P l2PanLucek (i tez moze byc coz  z piekła :D )
Nosferatum <- :d lepsze niz justice ;] (joek)

Tyr

Jak dla mnie to nie pasuje kompletnie jeśli chodzi o klimat, jeśli faktycznie twój kolega ją zrobił to hmm... potrafi.

No i nie wszyscy lubią jak im się stronka dłużej wczytuje. Tu nie Korea, że mają neta 100000MB i nie zwracają uwagi na rozmiary flasha :P

a gdzie opcja wyłączenia badziewnego dźwięku! :D No i w pewnym momencie się kończy zamiast loopa, albo dłuższy kawałek. Sam został stworzony czy to jest coś przerobionego trochę bo mi pachnie znajomo ;P

btw. kliknij na download, a później np. gallery. Okno dwn nadal zostaje :] (FF)
Lineage 2 Classic EU

Maślan

wozek

Wiem, strona wazy zbyt wiele no i ten dzwiek jest badziewny. No to chyba juz wiemy co trzeba zrobic  :) . O nazwie nie decydowalem(nie jest zbyt ambitna ale przynajmniej latwo ja zapamietac, no i wg mnie i tak lepsza niz spora czesc). Poza tym to jest wersja pre-alpha wiec prawie nic nie dziala- ostatnio wykminilem ze ruszylo forum 8) . Chodzi mi wlasciwie o design bo tylko tyle mozna na ten moment o teh stronie powiedziec.

fedur

Cytat: Maślan w Lipiec 26, 2007, 05:32:43 PM
otóż to:

co tam Maślan zakresiles ciekawego? ;P

/ a strona w ogole do l2 mi nie pasuje :|

Maślan

Cytatco tam Maślan zakresiles ciekawego? ;P

ciu Ci do tego :P :P :P

fedur

cos tu krecimy panie Maślan..

a właśnie co do strony to moze sprobój wywalic troche tych niepotrzebnych rzeczy ktore tak mula server... ja wiem ze jest to efektowne ale czy konieczne?

Maślan

fedur

Cytat: Maślan w Lipiec 26, 2007, 07:45:41 PM
Masz coś do mnie ? :P :P :P :P :P

tak byles ze mna w klanie i mi czesc nie mowiles na chacie :(

aaa i moze troche przesadzacie z tym Hell , zlo , zlo , agresja... l2 zawsze sie bedzie kojarzylo (mi) z krainami leśnymi z pieknymi elfkami i zabawnymi krasnoludkami z zadziornymi d.elfami itp... a nie z pieklem.

wozek

Powiem Ci tak Fedur, ostatnie sytuacje na serwerze i postawa niektorych GM, napieta atmosfera, naprawde przypominaly mi pieklo. Dlatego ta nazwa wydaje mi sie wrecz doskonala, taka mala ironia. Troche glow musialo poleciec i teraz wszystko jest spokojnie  :o

Maślan

Cytattak byles ze mna w klanie i mi czesc nie mowiles na chacie Sad

Gdzie, kiedy, jak ?

btw Sertona ujdzie z życiem