Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DarthMyth

hehe no wlasnie on tak na mnie mowil :)
StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

JennaJ

Uuuuuu gefrajter przyszedl poskomlec tutaj.Pieprzony hipokryta! :/
Sluchaj czlowieczku malutki!Masz czelnosc wypominac,ze ktos ci wyzwal rodzine?Zapamietalem cie tylko dlatego,ze zaczales mi jechac po matce(kiedys na Varce), ktorej nie mam.Dla takich "ludzi" jak ty nie mam w ogóle szacunku.Dla mnie jestes gorszym wynalazkiem niz popularny tu "kmiot barowy". :x :x :x
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Gefrajter

Jenna ""nie ma dymu bez ognia", a czy po zaistnialej sytuacji cię nie przeprosilem ?, o ile dobrze sobie przypominam to tak zrobiłem jeśli nie osobiście (bo nie pamiętam czy jestem na "BLOCK")to przez Klanowicza, i na ten temat rozmawialiśmy, więc wydaje mi sie ze sprawa została zamknięta :) pozdro

ZUZIA

Gefrajter  chociaz raz w roku powiedz prawde , nie badz swinia ;) tak jak powiedziales  NIE MA DYMU BEZ OGNIA

Zaczeles od naszych rodzin wiec mam nadzieje ze nie masz nam za zle ze nawet sojusz z OS  cie nie ochroni - PK forever nabku -
REVENGE IS MAIN

Quentim

Cytat: Gefrajter w Grudzień 29, 2009, 09:33:37 AM
Jenna ""nie ma dymu bez ognia", a czy po zaistnialej sytuacji cię nie przeprosilem ?, o ile dobrze sobie przypominam to tak zrobiłem jeśli nie osobiście (bo nie pamiętam czy jestem na "BLOCK")to przez Klanowicza, i na ten temat rozmawialiśmy, więc wydaje mi sie ze sprawa została zamknięta :) pozdro

Chwila czyli jesli moja matka zyje to mozna po niej jezdzic? bo tak to zrozumialem  :oops:

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Gefrajter

To było tak, wyszedłem z z odpierdzenia i zaczęli mnie pkowac i bluzgać wiec Jenna do mnie w stylu ty "suko", ja porostu mu napisałem ze nie jestem jego matka żeby tak do mnie mówił (czy widzi we mnie swoja mamę, coś w tym stylu bylo), wiec nie bluzgałem na jego mamę(chociaż moze i tak wyszlo) tylko napisałem ze nią nie jestem(zapewne nikt nie pozwoli na siebie nadawać ), a skąd mogłem wiedzieć ze jego Mama nie żyję? jeszcze raz SORY ! tak ze ja i Jeenna jesteśmy winni:)

Sraczku ja w przeciwieństwie do ciebie mówię prawdę i potrzafię się przyznać a nie robię z siebie przechuja jak ty z siebie :), pkuj, pkuj dalej mi to zwisa będę miał więcej SP do enchantowania skili :) a 1 BS i sie sypiesz jak na SV z rekawiczek :)

Endymi0n

Cytat: Gefrajter w Grudzień 29, 2009, 11:53:48 AM
...a 1 BS i sie sypiesz jak na SV z rekawiczek :)

Bielak = 1BS CONFIRMED! :)
3ndymi0n - Adv/SWS Franz Nemesiis Klan

Madith

Cytat: Endymi0n w Grudzień 29, 2009, 12:11:36 PM
To było tak, wyszedłem z z odpierdzenia i zaczęli mnie pkowac i bluzgać wiec Jenna do mnie w stylu ty "suko", ja porostu mu napisałem ze nie jestem jego matka żeby tak do mnie mówił (czy widzi we mnie swoja mamę, coś w tym stylu bylo), wiec nie bluzgałem na jego mamę(chociaż moze i tak wyszlo) tylko napisałem ze nią nie jestem(zapewne nikt nie pozwoli na siebie nadawać ), a skąd mogłem wiedzieć ze jego Mama nie żyję? jeszcze raz SORY ! tak ze ja i Jeenna jesteśmy winni:)

-_-'czku ja w przeciwieństwie do ciebie mówię prawdę i potrzafię się przyznać a nie robię z siebie prze-_-'a jak ty z siebie :), pkuj, pkuj dalej mi to zwisa będę miał więcej SP do enchantowania skili :) a 1 BS i sie sypiesz jak na SV z rekawiczek :)

Bielak = 1BS CONFIRMED! :)

+1, arrifirmed :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

CattyWitch

A ja z innej beczki, czemu tym razem nie ma zapytań o ilości zamków ?  :D
Swoją drogą -1,5% w większości przy walce z Fusion... ech cięzko być bufferem :)

Pozdrawiam
Killa
Killashandra DoomCryer - OS

milan9

Cytat: CattyWitch w Grudzień 29, 2009, 01:26:23 PM
A ja z innej beczki, czemu tym razem nie ma zapytań o ilości zamków ?  :D
Swoją drogą -1,5% w większości przy walce z Fusion... ech cięzko być bufferem :)

Pozdrawiam
Killa

Bo w zasadzie nie wiele sie zmienilo od ostatniego razu. Nie udalo sie z Giran, a reszta byla malo istotna.

CattyWitch

No ale tym razem +2 dla nas. Co ostatnio podkreślaliście, jak było 0. A swoją drogą jak Endy mówił ten Twój "czaróś" mocno bije ale ee dał radę :)

Pozdro
Killa
Killashandra DoomCryer - OS

Quentim

A spoko, czyli jednak dobrze zrozumialem.

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

milan9

Cytat: CattyWitch w Grudzień 29, 2009, 03:15:42 PM
No ale tym razem +2 dla nas. Co ostatnio podkreślaliście, jak było 0. A swoją drogą jak Endy mówił ten Twój "czaróś" mocno bije ale ee dał radę :)

Pozdro
Killa

No byloby to co najmniej dziwne gdyby sie Wam nie udalo zdobyc pustych zamkow.

DarthMyth

Pozdro
Killa
bo nie kazdy moze sobie w swieta siedziec przed kompem >< mnie nie bylo

ZUZIA

Cytat: DarthMyth w Grudzień 29, 2009, 05:13:58 PM

Pozdro
Killa

Gefrajter i endymion kmioty barowe gdybym ja policzyl ile razy wy padliscie ;)a ile razy spadaliscie az wam gacie z dupska spadaly  ahahahah ale mielismy polewke na maxa ;))))))) lol nie badzcie zalosni ;)co w tym dziwnego ze padam na bs lolz co za cholota ;)
Gefrajter czemu ty tak sie boisz BECKER-a ?

A tu z innej beczki ;)
Darth musial zgubic zbedne kilogramy w lesie  ;P

Aaaaaa Alarion co musial ? hmmm cholera wie co on robil ;)

Rok 2009 uwazam za udany ;) bawilismy sie przednio ;)

//mdh: Usuwam zdjecia, ktore zostaly zamieszczone bez pozwolenia osob na nich sie znajdujacych.
REVENGE IS MAIN

slon

O -_-'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, padleeeeeeeeeem xDDDDDDDDDDDDDD

Za kazdym razem bielak udowadnia, ze jednak mozna byc jeszcze glupszym:D Niemozliwe nie istnieje dla tego pana:D
?? Serfer kor

ZUZIA

Cytat: slon w Grudzień 29, 2009, 08:41:34 PM
O -_-'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, padleeeeeeeeeem xDDDDDDDDDDDDDD

Za kazdym razem bielak udowadnia, ze jednak mozna byc jeszcze glupszym:D Niemozliwe nie istnieje dla tego pana:D

Mowisz o glupocie  Dartha , Alariona czy swojej , okresl sie bo wydaje mi sie ze ty do twardoglowych nie nalezysz ;)
REVENGE IS MAIN

slon

Nie mowie juz nawet o glupocie, tylko o twoim totalnym dnie intelektualnym:)
?? Serfer kor

Quentim

Bielak -_-'any cwelu. Masz podnietke ze ty i twoje ziomy "bawily sie przednio". Tos -_-'al ostro, kogo obchodzi z czego sie smieje banda kretynow o intelekcie ameby z dodatkowym hromosomem? Jestes najzalosniejsza istota o jakiej slyszalem, do tego stopnia ze nawet twoje fuszion tim smieje sie za twoimi plecami.

Tro1an

Cytat: Quentim w Grudzień 29, 2009, 08:57:45 PM
Bielak -_-'any cwelu. Masz podnietke ze ty i twoje ziomy "bawily sie przednio". Tos -_-'al ostro, kogo obchodzi z czego sie smieje banda kretynow o intelekcie ameby z dodatkowym hromosomem? Jestes najzalosniejsza istota o jakiej slyszalem, do tego stopnia ze nawet twoje fuszion tim smieje sie za twoimi plecami.

Nie używaj takich zwrotów, bo PAN BIELAK będzie musiał google użyc  :bag:

bula

Cytat: ZUZIA w Grudzień 29, 2009, 06:49:50 PM

Pozdro
Killa

Gefrajter i endymion kmioty barowe gdybym ja policzyl ile razy wy padliscie ;)a ile razy spadaliscie az wam gacie z dupska spadaly  ahahahah ale mielismy polewke na maxa ;))))))) lol nie badzcie zalosni ;)co w tym dziwnego ze padam na bs lolz co za cholota ;)

A tu z innej beczki ;)

naucz sie kurwa cytowac debilu

ZUZIA

Cytat: bula w Grudzień 29, 2009, 10:36:59 PM
Cytat: ZUZIA w Grudzień 29, 2009, 06:49:50 PM

Pozdro
Killa

A tu z innej beczki ;)

naucz sie -_-'a cytowac debilu

Dzieci neostrady darthmytch i reszta debili z starego mosthated  ;)now  HODJELOPTEAM PFFF. Juz wam kiedys napisalem ze powinniscie zalozyc kolko wzajemnego trzepania dywanow ;p lolz   buraki na maxa ;p hahahaahahahahahah naraq 
REVENGE IS MAIN

DarthMyth

zakochałes sie we mnie ze moje foty zbierasz? :)
człowieku przestań żyć przeszłościa - nie widziałem cie w grze chyba z rok nie wspominajac ze moj klan nie istnieje od poltora roku i nawet o tym ze do l2 to ja sie loguje na siege i tiata co jakis czas a ty dalej jedziesz ze swoja glupia gadka na moj temat omg  :o

Gefrajter

Darth a czy żałujesz ze tego "osobe" nie widziałeś ?? xD

kto to srecker ? miałem pisać "lol" ale ten wyraz jest nadużywany prze srelaka, tak boje się jak i pól serwera nie chce się "rozpaść" jak "MH" dzięki twoim poszukiwaniom (kurwa srelak to jak alkaida) szuka i poluje na NAS "psia krew" muszę zmienić server, choć to będzie bardzo ryzykowne bo srelak ma kasę i kupi konto za 1k i dalej będzie mnie pk :( zacznę grac w "Mario Brosa" to kurwa srelak będzie jak te kaktusy i tez będzie mnie zabijał :(  :oops: Pomóżcie w co mogę grac, a w co srelak nie będzie :( jest coś takiego ?? może w gry wojenne bo on ma uraz na mózgu od czasu gdy był "wojakiem" ale zrezygnował bo..?? (sami sobie dopiszcie) 

Pozdro :)