Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JennaJ

Cytat: mdh w Czerwiec 01, 2009, 08:07:09 PM
Co to tego pvp jeszcze.

Nie do konca teraz juz wiem co to zmieni jezeli wygram ja lub bielak :P Troche sie juz pogubilem w tej nawalnicy postow :)

A co moze zmienic??? GZ,GF i tyle ;)
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Sebal

Nom, i może się temat zakończy =D
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Madith

Cytat: JennaJ w Czerwiec 01, 2009, 08:11:06 PM
Cytat: mdh w Czerwiec 01, 2009, 08:07:09 PM
Co to tego pvp jeszcze.

Nie do konca teraz juz wiem co to zmieni jezeli wygram ja lub bielak :P Troche sie juz pogubilem w tej nawalnicy postow :)

A co moze zmienic??? GZ,GF i tyle ;)

To wiem. Przynajmniej z mojej strony.

Cytat: Sebal w Czerwiec 01, 2009, 08:11:31 PM
Nom, i może się temat zakończy =D

oby...
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Frohike

Cytat: mdh w Czerwiec 01, 2009, 07:15:25 PMooo staryyyy ale żeś teraz (zaryzykuje tego pierwszego "-", sorrki) -_-'ał tekstem...
Nie radzę tyle ryzykować ;) Dodałem ten wyraz do naszej listy cenzurowanych.

Cytat: ZUZIA w Czerwiec 01, 2009, 07:19:02 PM

Człowieku, nie rób triple postów :shock:

Temat jest do flame'u, więc jest trochę luźny, ale to nie znaczy, że nie będę stawiał minusów. Nie chcę widzieć tutaj ani ostrzejszych przekleństw, ani multi postów.

Madith

Juz nie bede ^^ No ale przynajmniej dzieki mnie dodales kolejne slowo do listy cenzurowanych :D hehe
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

szymaq

Co do tego trucia wszystkich ludzi MDH to
a jeszcze odróżniam realny świat od gry... ale nie powiem dobry masz pomysł bo to by było najskuteczniejsze... ale niezbyt humanitarne

ps: miało być inaczej napisane ale pogubiłem się w cytatach sry... I AM NUP
Nie piszę poprawnie po polsku
nick: szymaq
class: Grand Khavatari / DreadNought / Baunty Hunter / Sword Singer
server: Naia

Madith

ano ^^ taki mi przyklad do glowy przyszedl jako ze "jestesmy w stanie wojny" w l2 ^^
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Yukidian

TAK BIELAK!!!!!!!!!11111111111ONEONEOPNEONE ZOSTAŁEM SPEKOWANY NA AFK 124 RAZY I STRACIŁEM 68% NA 65LVL(WOW) - nic nie ukrywam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do ludzi wychodzących z klanu - wtedy kiedy byłem untagged WYSZEDŁEM Z KLANU I NIE MIAŁEM ZAMIARU WRACAĆ! Zapamietaj sobie to i nie pier$%^ol mi tu głupot, że to było na exp czy coś. Z moim party chcieliśmy iść do rvg - mieliśmy tam wstęp, ale że na drugi dzień rvg się połączyło z Fusion to mieliśmy iść tam ze względu na to, że długo czekaliśmy na odpowiedz party się posypało bo znudzili się ciągłym expem i teraz grają w WoW'a.

Połączyliśmy się z HoD bo oba nasze klany nie miały świetnej frekwencji na siege itp. a jako jeden klan mamy o wiele więcej osób online, wspólny vt, wspólny chat. NIE dlatego, że byliśmy skończeni (bo tak nie było).

Dzisiaj rozmawiałem z niejakim SZATANEM z odro który powiedział, że BIELAK (to pewnie jego alt był) chętnie spróbuje mnie zabić jak będę przy kompie. Zapraszam dzisiaj na 1v1 Ty jakie chcesz buffy nawet możesz mieć broń +1000000000 a ja na buffkach od wc/pp moge nawet nie używać cp potów (nigdy nie używam bo nie chce mi się spamować a controla nie używam:P)

Fajnie, że tą cała karme wbijacie altami :| no ballz for pk?

CytatMdh przeciez ty nie chodzisz na pvp tylko zabijasz ludzi na afk LOL.Wydaje mi sie ze to nie jest pvp .
zlituj się człowieku! a Ty ku#$%a co robisz? Chodzisz i szukasz live graczy?! Nieeee chodzisz i szukasz ludzi afk. Pewnego razu będę siedział całą noc przy kompie i czekał aż przyjdziecie i wyje$%^ie wasze całe pt to wam się odechce tak upokarzać.

Bezmózgowie+debilizm+kretynizm+hipokryctwo  = sir Biały.

Elenestir

Umówcie się na jakieś mass pvp całymi klanami pod gludio :P i kto przegra ten przyzna że jest słabszy i tyle :P (nakręćcie frapsa) :P i pokażcie efekty xD oblukamy czy mówicie prawdę że ich tak jedziecie :D

Yukidian

Cytat: Elenestir w Czerwiec 01, 2009, 09:34:44 PM
Umówcie się na jakieś mass pvp całymi klanami pod gludio :P i kto przegra ten przyzna że jest słabszy i tyle :P (nakręćcie frapsa) :P i pokażcie efekty xD oblukamy czy mówicie prawdę że ich tak jedziecie :D

żałuję, że nie robiłem frapsów/screenów jak Mlody (glad) zabił 4 osoby z odro z AOE LOL, albo jak ja sam lub ja + mdh całe ich pt jechaliśmy QQ. Całymi klanami nie da rady bo u nas by było z 60 osób online u nich max 15+ 10 altów BIELAKA.

Falconek

Cytat: Elenestir w Czerwiec 01, 2009, 05:22:04 PM
Proszę was :P odwalcie się od tych botów nic z tym nie zrobicie dużo osób na offie boci, koniec :P nie zmienicie tego drama na privy :P tam mniej ludzi boci :P POZDRAWIAM :D

/drama on
QQmore i powodzenia w pisaniu podania do RS...bocie! :D

Elenestir

:P Ja na razie botem nie jestem :D a przynajmniej lv na to nie wskazuje :P ale denerwuje mnie to jak tak męczą o boterzy... nie umieją grać, bocą!!! Trzeba ich spalić :P itp. Nie wiem czy ziomki się lepiej po czymś takim poczują? :D

Falconek

Cytat: Elenestir w Czerwiec 01, 2009, 09:42:57 PM
:P Ja na razie botem nie jestem :D a przynajmniej lv na to nie wskazuje :P ale denerwuje mnie to jak tak męczą o boterzy... nie umieją grać, bocą!!! Trzeba ich spalić :P itp. Nie wiem czy ziomki się lepiej po czymś takim poczują? :D

ok ;)

ZUZIA

Zalosne sa wasze wypociny .
Pozdrawiam i do niezobaczenia ;)Mozecie sie tu pocic do woli;)Mam nowe hobby na Franz - pekowac wszystkie wasze postacie jakie posiadamy na liscie a jest ich ponad 45 ;) wiec milego nieexpienia ;)
Mam nadzieje ze nie macie do nas o to zalu , po prostu wy tak zaczeliscie  my odpowiedzielismy tym samym tylko ze z tym wyjatkiem ze  poswiecimy wszelkie srodki na skasowanie waszych postaci do 0 albo zmienicie server lub nicki ;)i wiecie ze dotrzymamy slowa.

Tymi slowami  zegnam sie z szanownymi czytelnikami ktorzy nie graja w MH ,jak sami widzicie  nie ma sensu o czymkolwiek na tym forum pisac chyba ze o dokonaniach MH co jednak  stoi pod wielkim znakiem zapytania odnosnie prawdomownosci graczy z MH.Ocene  pozostawiam milym czytelnikom tak niestworzonych historii opisanych przez klanowiczow MH.
Do zobaczenia na FRANZ ;)   Clan ODRODZENIE (SLONIAL zle widzi i czyta ODPIERDZENIE ale to jego sprawa ze nie skonczyl szkoly przynajmniej sredniej)
REVENGE IS MAIN

Yukidian

Piszesz ciągle to samo i nie odpowiedziałeś na moją propozycję. :|

A i do zera się nie da bo jest skill pasywny Lucky dzieki któremu nie da się zbić poniżej 4 lvl :P

Madith

Cytat: ZUZIA w Czerwiec 01, 2009, 10:06:48 PM
Pozdrawiam i do niezobaczenia ;)Mozecie sie tu pocic do woli;)Mam nowe hobby na Franz - pekowac wszystkie wasze postacie jakie posiadamy na liscie a jest ich ponad 45 ;) wiec milego nieexpienia ;)
Mam nadzieje ze nie macie do nas o to zalu , po prostu wy tak zaczeliscie  my odpowiedzielismy tym samym tylko ze z tym wyjatkiem ze  poswiecimy wszelkie srodki na skasowanie waszych postaci do 0 albo zmienicie server lub nicki ;)i wiecie ze dotrzymamy slowa.

Tymi slowami  zegnam sie z szanownymi czytelnikami ktorzy nie graja w MH ,jak sami widzicie  nie ma sensu o czymkolwiek na tym forum pisac chyba ze o dokonaniach MH co jednak  stoi pod wielkim znakiem zapytania odnosnie prawdomownosci graczy z MH.Ocene  pozostawiam milym czytelnikom tak niestworzonych historii opisanych przez klanowiczow MH.
Do zobaczenia na FRANZ ;)   Clan ODRODZENIE (SLONIAL zle widzi i czyta ODPIERDZENIE ale to jego sprawa ze nie skonczyl szkoly przynajmniej sredniej)

Masz racje...Nie masz sensu tutaj pisac o czym kolwiek, poniewaz wiekszosc Twoich postow to czyste łgarstwo (jak np ten o mnie i full automat support QQ) albo przynajmniej w połowie.

Watpie, zebyscie doprowadzili kogos to takiego stanu, zeby musial zmieniac nick/server/postac/quitowac whatever...Pamietaj tylko, ze "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie" i zebys sam kiedys nie zalowal swoich decyzji.
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Her0s

Yukidian (chcialbym podkreślic ze wtedy nie byl war decleared bo akceptujecie tylko na week Super Kozaki ale miejsza z tym bo i tak nie byles w klanie) !! mial 65 lvl padl 124 razy czyli podsumowując Jezeli ktos jest bez acpet war i bez klanu i pada od moba od(profesji) 40-76 (3trzecia profesji) i jest resowany zwykłym scrolem resurection i leci do miasta traci 4 % czyli straciles 496 % ciekawe skąd ci sie wzielo to 68 % gratki gratki!!! No ale nie będę tego komentował !!! powodzenia !!!!
Server: Core
Othell Rogue

szymaq

Cytat: Yukidian w Czerwiec 01, 2009, 09:31:01 PM
TAK BIELAK!!!!!!!!!11111111111ONEONEOPNEONE ZOSTAŁEM SPEKOWANY NA AFK 124 RAZY I STRACIŁEM 68% NA 65LVL(WOW) - nic nie ukrywam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do ludzi wychodzących z klanu - wtedy kiedy byłem untagged WYSZEDŁEM Z KLANU I NIE MIAŁEM ZAMIARU WRACAĆ! Zapamietaj sobie to i nie pier$%^ol mi tu głupot, że to było na exp czy coś. Z moim party chcieliśmy iść do rvg - mieliśmy tam wstęp, ale że na drugi dzień rvg się połączyło z Fusion to mieliśmy iść tam ze względu na to, że długo czekaliśmy na odpowiedz party się posypało bo znudzili się ciągłym expem i teraz grają w WoW'a.

Połączyliśmy się z HoD bo oba nasze klany nie miały świetnej frekwencji na siege itp. a jako jeden klan mamy o wiele więcej osób online, wspólny vt, wspólny chat. NIE dlatego, że byliśmy skończeni (bo tak nie było).

Dzisiaj rozmawiałem z niejakim SZATANEM z odro który powiedział, że BIELAK (to pewnie jego alt był) chętnie spróbuje mnie zabić jak będę przy kompie. Zapraszam dzisiaj na 1v1 Ty jakie chcesz buffy nawet możesz mieć broń +1000000000 a ja na buffkach od wc/pp moge nawet nie używać cp potów (nigdy nie używam bo nie chce mi się spamować a controla nie używam:P)

Fajnie, że tą cała karme wbijacie altami :| no ballz for pk?

CytatMdh przeciez ty nie chodzisz na pvp tylko zabijasz ludzi na afk LOL.Wydaje mi sie ze to nie jest pvp .
zlituj się człowieku! a Ty ku#$%a co robisz? Chodzisz i szukasz live graczy?! Nieeee chodzisz i szukasz ludzi afk. Pewnego razu będę siedział całą noc przy kompie i czekał aż przyjdziecie i wyje$%^ie wasze całe pt to wam się odechce tak upokarzać.

Bezmózgowie+debilizm+kretynizm+hipokryctwo  = sir Biały.

hmn... nigdy z matmy dobry nie byłem ale mam kalkulator na lvl 65 za "deda" i wskrzeszenie zwykłym resem traci się 4 % ( nie wliczam skili klanowych bo moze być mniej) 124*4=496
a nie 68

tak btw na twoim miejscu nie expil bym w dark omen na tym lvlu chyba ze pt cie potrzebowało

:( Heros był 1
Nie piszę poprawnie po polsku
nick: szymaq
class: Grand Khavatari / DreadNought / Baunty Hunter / Sword Singer
server: Naia

Madith

to wez pod uwage skille klanowe...nie wiem o ile one zmniejszaja utrate expa ale moze akurat cos mu to dalo..
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

slon

Yuki nie byl wtedy jeszcze w klanie.

Niezle sie rozwodzicie nad tym najwiekszym osiagnieciem waszego klanu, ale ja tez mam filmik z wami na autorezie w roli glownej:* ale oczywiscie przy 2 way war, bo az tak debilni zeby tracic 124pk na jakas low lvl sube jak wy nie jestesmy:) tak w ogole czemu zdjeliscie nawet wojne z MH, przeciez ono nie istnieje, a wy nas miazdzycie.
?? Serfer kor

Yukidian

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Miałem 65lvl i ~~10% mam 64lvl i 40% - od tamtej pory nie expiłem suby.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/359be7dca0e954db.html

Pushback

Cytat: ZUZIA w Czerwiec 01, 2009, 10:06:48 PM

Jak to się mówi, screen or didn't happened , skoro mówisz , ile to nas pkujesz , ile karmy na nas w nocy wbijasz (bodajże 650k , mimo że 99,999 to max)  . Dał byś wkońcu jakieś screeny , udowodnił i poparł swoje jak to ty mówisz "wypociny" . Piszesz do nas od conajmniej 3 tygodni jak to nas będziesz pk'ował w nocy a do dziś dzień nasze party ani razu nie padło na z waszej ręki (jeśli nie to screen). Chyba że "pan biały" nie umie screena zrobić bądź też znajdzie sobie inną wymówkę .

Yukidian

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Pushback

Cytat: Yukidian w Czerwiec 01, 2009, 11:21:43 PM
999,999 to max :P

Sry , my bad ;P Wydawało mi się, że 9k :)

Quentim -> rofl xDDD