Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Nie pierdziel, bo sam miałeś długi czas power lvling xD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

slon

Jea, power lvling przez tydzien- wbilem az 20% :O
?? Serfer kor

Elenestir

Już wolę postawić postać :P niż kupować powerlv (bez obrazy D:)

slon

Jej, przeciez my sobie zartujemy, ani ja ani on nigdy niczego nie kupilismy/nie sprzedalismy za prawdziwa kase.
?? Serfer kor

Elenestir

Powerlv można kupić za adene :P. A czy ja coś mówię? :P Że jesteście, brzydcy, głupi itp? :P poprostu uważam że bardziej okala się postawić postać :P

Alarion

Chcieliśmy zrobić Golkę, ale chłopaki (LolEximus i paczka) zbierali się w ponad 4 PT od dłuższego czasu. (Lol, to my 1 PT pocisnęliśmy 2 RB na Varce.. N/C). Postanowiliśmy, że trochę im pomożemy rozruszać tę imprezę :> Sprawny rebuff, żywy support, ventrilo i wspólna assista i oczywiście ograny Bishop, który paść nie pozwolił nikomu ( <3 Quentim). Po kilku krótkich chwilach:

Padła ich około połowa (na screenie nie widać dokładnie i część rezować się już zaczynała).

Podsumowując: 4 PT z S/A gradami nie mogli ubić Golki i pocisnąć 1 PT od nas... (Jakie z nas n00bki :<) Prawdę mówiąc, na początku zakładaliśmy, że nas zmiażdżą, ale jak widać zerg to nie wszystko...

BTW Stigma rox! :P :P Aż chce się grać SE!

Cat Drama Maker

Marc1n

HATE ME MOAR!

Elenestir

Alarion :P widzę że lubisz się chować na screenach za innymi osobami ^^ bo na obu jesteś za jakąś postacią (wstydliwy :P)

Alarion

Chcę tylko rozruszać ten topic, bo nudnawo tu ostatnio :P

Cat Drama Maker

virisken

elenestir ten screen to ja robilem, wiec sie jakos alarionem nie przejmowalem ;]
btw. imo padla ich wiecej niz polowa, ale liczac tlyko eximus i ich pt (innych nie bilismy)

Elenestir

To na twoim też się schował :P ale ten pierwszy jest robiony przez alariona

Biz0n

Mój Diabełek ;D
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Alarion

Po wielu wielu trudach i pomocy przyjaciół, Kaczorek zdobył full S... :P

GZ!

Cat Drama Maker

Alarion

Przepraszam za double post, ale chciałem, żeby był *bump* w ten sposób :P Myślę, że po tym co wkleję warto przymknąć na to oczy...

So.. Podczas bicia Iposa (Wszyscy poza Viriskenem, Smakusiem, Dantem) + mariusz do pomocy wpadło całe PT Bielaka (Fusion's team yo!)

Mariusz trzymał RB na sobie dzielnie, a my mieliśmy trochę radochy...

Potem wpadli jeszcze 2 razy w full PT, jedyne co udało im się osiągnąć, to zabicie (na pk! bo byliśmy kawałek dalej od iposa, a Spirion (AW) uciekł na górkę i pk-nał BD, który stał na dualu, podczas gdy jego koledzy padali od nas jak muchy... )

Podsumowując: 3 rushe full PT Bielaka na jedno niepełnie PT bijące Iposa = 3x mega fail...

Aż smutne to było, gdy najgroźniejsza sytuacja była kiedy nasz WC miał poniżej połowy HP (i Bisha i Se na plecach, ale to szczegól, nie byli za bardzo potrzebni xD). Podsumowując najlepszy polski klan ODRODZIŁ się w 100%!

Szkoda tylko, że jutro pewnie wpadną z Fusion i zabiorą nam inradril, no ale w końcu chłopaki są "Fusion's Team" (yo!) Będzie ciekawie :)

Potem jeszcze wspaniały dialog z naszymi kolegami... (przepraszam za mocne słowa Słonia, ale myślę, że ironię każdy wyczuł, szczególnie w sytuacji takiej jak ta....)

Teraz już wszyscy widzicie, dlaczego (nie)warto dołączyć do ODRODZENIA, probably best Polish clan in l2 ever seen! Nie marnuj czasu, dołącz do Bielaka i jego ziomków już dziś!

Jesteśmy jego Fanboyami!

Dla niewtajemniczonych "koHamy" wynika z tego, że ten koleś ma 33 lata, mieszka w Anglii, a nie umie ani po polsku ("będę was pkowal do końca życia!!!!1111oneone") ani angielskiego (wkleję kiedyś jego screen z jego uber english skillem w goddard...)

PS. W tym poście nei ma najmniejszego śladu ironii! (:P)

Cat Drama Maker

Quentim

No niestety liczba fanbojuf BIELAKA wielokrotnie przewyzsza liczbe fanów Najarana QQ.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Cat Drama Maker

Dev

Oni i jakies powiazania z fusion ? LOL ahahahahaha !
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

Cytat: Quentim w Maj 17, 2009, 12:52:06 AM
No niestety liczba fanbojuf BIELAKA wielokrotnie przewyzsza liczbe fanów Najarana QQ.
No niestety powiazanie typowo z dupy QQ
HATE ME MOAR!

Frohike

Te Bielaki to jakieś full epic chary z Fusion czy nie bardzo? Nie widzę OE broni, więc chyba dużo lepszego sprzętu niż wy nie mają?

Cytat: Quentim w Maj 17, 2009, 12:52:06 AMNo niestety liczba fanbojuf BIELAKA wielokrotnie przewyzsza liczbe fanów Najarana QQ.
Not confirmed ;D

Pomniejsz trochę tę sygnę O_o

Alarion

Oni mają 3 kolegów w Fussion i myślą, że jak wszyscy będą biegać z titlem "Fusion team" to będą fajni. Ale fakt faktem, pewnie już ugadali z Fusion, żeby jutro pomogli im Inradril odebrać nam, a wystarczy tak naprawdę 2 PT Fussion z 1-2 hero, żeby nas poskładać... Oni tylko przyjdą i screstują. Zobaczymy, na pewno nudno nie będzie...

Owszem, sprzęt podobny do naszego, ale co z tego? Skoro nawet nie byli wstanie zabić 1 osoby od nas... Latali za WC (Kianurem) 3 od nich i zamiast przeskoczyć na mnie lub quentima, to my radośnie pomagaliśmy wyżynać resztę...

Tak naprawdę jedyne co oni potrafią, to wpadać na nas jak jesteśmy afk całym party na 1 osobę pknąc i b soe... Pamiętam jak Darth opowiadał, że w sylwestra podszedł podczas imprezy do kompa zobaczyć jak jego PT biło w pewnym miejscu (nie będę mówił, bo nie zdradzę spota bez upoważnienia) i Bielak męczył się próbują PK-nąć kogoś z nich ponad 5 minut... W końcu Darth przelogował się i go szybko sprzątnął... To jest prawdziwy skill Odrodzenia.  :(

Cat Drama Maker

phyro

82/79/75/75 Franz

Pushback

Oho , zaczyna sie fala kolegów bielaka x.X

phyro

Niestety nie znam takowego jegomoscia, i szczerze mowiac srednio mnie interesuje mnie znajomosc z kims, kto wyj**** z nickiem 'BIELAK' do tego z capsem. Chyba ze to jakas urocza elfka undercover z okolic Krakowa, w takim wypadku jestem w stanie zmienic zdanie T.T

Bez przeklinania tutaj ;p
/Fro

82/79/75/75 Franz

Marc1n

HATE ME MOAR!

Pushback

Cytat: phyro w Maj 17, 2009, 02:12:27 AM
Niestety nie znam takowego jegomoscia, i szczerze mowiac srednio mnie interesuje mnie znajomosc z kims, kto wyjebal z nickiem 'BIELAK' do tego z capsem. Chyba ze to jakas urocza elfka undercover z okolic Krakowa, w takim wypadku jestem w stanie zmienic zdanie T.T

Jesteś hardcorem .

Swoją drogą, to typ który ma bodaj 30 lat , mieszka w angli i nie umie pisać ani po angielsku ani po polsku . "będę pkowal was do konca zycia" i takie tam...