Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

szymaq

hmn....
po 1 obrażasz moich znajomych nawet ich nie znając... po 2 nie jesteśmy na wasze zawołanie myślisz że czekamy tylko na PM od szacownego Yukidiana by rzucić wszystko i lecieć na pvp... są rzeczy ważne i ważniejsze. To że gracie dużo dłużej na Franz (ODRODZENIE założyły 3 osoby na ok 60lvl jakieś pół  roku temu) to nie znaczy że was nie dogonimy... przyjdzie czas bedzie rada
Będe wkładał całą swoją siłę i poświęcenie żeby jak najbardziej wam uprzykrzyć granie
Te rozmowy na forum znaczą, że już widać efekty:P

"Widocznie muszę być kimś ważnym skoro komuś tak przeszkadzam"

Fixed! ^_^
/Frohike
Nie piszę poprawnie po polsku
nick: szymaq
class: Grand Khavatari / DreadNought / Baunty Hunter / Sword Singer
server: Naia

YoungPadawan

Cytat: szymaq w Maj 28, 2009, 03:15:43 PM
hmn....
po 1 obrażasz moich znajomych nawet ich nie znając... po 2 nie jesteśmy na wasze zawołanie myślisz że czekamy tylko na PM od szacownego Yukidiana by rzucić wszystko i lecieć na pvp... są żeczy ważne i ważniejsze. To że gracie dużo dłużej na Franz (ODRODZENIE założyły 3 osoby na ok 60lvl jakieś pół  roku temu) to nie znaczy że was nie dogonimy... przyjdzie czas bedzie rada
Będe wkładał całą swoją siłę i poświęcenie żeby jak najbardziej wam uprzykrzyć granie

ofc, że są. nauka ortografi do nich należy (a jak jesteś dyslektykiem czy czymś takim to zacznij używać firefoxa)
I'm offline.

Madith

hmn....
po 1 obrażasz moich znajomych nawet ich nie znając... po 2 nie jesteśmy na wasze zawołanie myślisz że czekamy tylko na PM od szacownego Yukidiana by rzucić wszystko i lecieć na pvp... są żeczy ważne i ważniejsze. To że gracie dużo dłużej na Franz (ODRODZENIE założyły 3 osoby na ok 60lvl jakieś pół  roku temu) to nie znaczy że was nie dogonimy... przyjdzie czas bedzie rada

So ?? Ja gram tutaj od ~3 miechow....Co to ma do rzeczy kto ile gra ?

Głównie chodzi tu o Wasze zachowanie i podejscie do gry. Najpierw wrzucacie ludziom, ze sie boja walki z Wami etc potem jak My chcemy walczyc z Wami nawet na WASZYCH warunkach to Wy dalej nam cisniecie :)

Jedyne co potraficie to zabic kogos na afku :)

No ale to Wasza decyzja jak sie prezentujecie. To co Wy robicie ma wpływ jak o Was ludzie myślą. Nawet ten wasz ulubionym Fusion ma z Was beke :) No ale przeciez Wy sie tym nie przejmujecie, to co bede pisał takie glupoty.

Nie wiem jak Wy ale wole bic sie z Fusionami, od ktorych dostaje ostre becki ale uslyszec potem "GF" nic bic sie z Wami (sytuacja odwrotna jak My vs Fusion) i uslyszec jeszcze od Was wrzuty ma rodzicow, wyzwiska "Pana" Bielaka od k***w etc.

Powodzenia w stawaniu sie silniejszymi. Imo najpierw powinniscie popracowac na swoim zachowaniem a potem wziąć sie za gre. Pamietaj, ze za tą postacia, ktorą wyzywasz w grze, siedzi czlowiek, ktory niekoniecznie chce slyszec takie slowa od ludzi, ktorzy ponoc sa juz dorosli.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

OemGie

Hmm ... ciekawo ile osób "Pan" Bielak ma na blockliscie skoro pól Franza śmieje się z niego i jego timu

Madith

dunno, ask him bo ja nie moge..jestem na jego blocklist ^^
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

szymaq

Czekaj Czekaj
My was obrażamy, wrzucamy na matkę....
Nie pisał bym tutaj postów gdybyście się tak nie rozpisywali na nasz temat i nas obrażali a poza tym nie przypominam sobie żebym kogokolwiek obraził
Co do grania to większość z was pamięta jeszcze jak Franz miał rynek na Talking Island
nie pisze tu konkretnie o tobie... słyszałem też o 2 miesięcznym party na HB ale nie wiem bo ja na HB nie wiejde....

co do zachowania.... to z mojej strony nie mam sobie nic do zarzucenia

co do block listy to ja tez mam sporo ludzi... zasłuzyli sobie na to

Madith

nie napisalem ze Ty konkretnie tylko ogolnie o odro...nie zapisuje daty,godziny i nicku osoby ktora obrazila moja rodzine (na mnie mozecie wrzucac ja sie tym nie przejmuje, ale wjazda na rodzine to troche przesada).

jak do tej pory nikt z Nas tutaj nie napisal o Was "ku**y, de***e" etc ani tekstow typu "Twoja matka.." lub "Twoj stary.."...co zdarzalo sie w grze uslyszec od ktorego czlonka Odro.

Jak na razie, wiekszosc nabija sie z Was, ze nie potraficie walczyc fair, czesc z Was ma lepszy sprzet od nas a mimo to nie daje wam to zadnej przewagi (a dziwne bo z reguly w l2 eq > skill) i TYLKO o to.

Dobrze, ze nie masz sobie nic do zarzucenia. Moze mimo wszystko jest w odro pare osob, z ktorymi bedzie/jest fajnie i normalnie pogadac.

Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

szymaq

Znam wszystkich klanowiczow na tyle dobrze ze bez konkretnego powodu nie wrzucają... tymbardziej na rodzinke
co do sprzetu to ja sie zajmuje wym w naszym klanie... ale to nie o to chodzi

Domin

...(ODRODZENIE założyły 3 osoby na ok 60lvl jakieś pół  roku temu) ...

1. ustalcie fakty z tym bielakiem kiedy powstal ten wasz lolklan
2. franz istnieje od 2005 o ile sie nie myle.
3. rozumiem ze 8 osob gra w tym lolklanie a 50 to alty bielaka ?

Elenestir

Nie podali konkretnej nazwy serwa :P ale ja się tam nie mieszam być może wcześniej byli na Bartzie :P nie jestem na bieżąco z waszymi zatargami :D bo gram na teonie

YoungPadawan

albo mi się wydaje albo  serwery NA istnieją od 2004 roku... :D
I'm offline.

szymaq

Tak jak napisałem ODRODZENIE (na Franzie... tego nie dodałem sry) powstało jakoś po rozpadzie Bregan wydaje mi sie że to był wrzesień Ja wtedy mialem 62lvl ( największy ze wszystkich )
Co do innych serverów to klan istnieje od początku L2 (klan tworzą ludzie nie nazwa)

slon

Cytat: szymaq w Maj 28, 2009, 06:09:59 PM
Tak jak napisałem ODRODZENIE (na Franzie... tego nie dodałem sry) powstało jakoś po rozpadzie Bregan wydaje mi sie że to był wrzesień Ja wtedy mialem 62lvl ( największy ze wszystkich )
Co do innych serverów to klan istnieje od początku L2 (klan tworzą ludzie nie nazwa)

Jestes hardkorem:D

Zapros tu Bielaka, jesli mozesz. No chyba, ze nie chce sie zblaznic przed calym polskim l2 community dyskleksja, dysortografia, dysgrafia i ogolnie dysmozgowiem.
?? Serfer kor

Yukidian

po 2 nie jesteśmy na wasze zawołanie myślisz że czekamy tylko na PM od szacownego Yukidiana by rzucić wszystko i lecieć na pvp...

Akurat wtedy staliśmy w mieście i ten AW, jechał po całym HoD od idiotów, noobów i criers (eng to jego mocna strona). Wyzywali nas od ludzi którzy nie potrafią się posługiwać językiem Anglieskim (najbardziej gracza który urodził się i mieszka w USA LOL). Ostatnio jak staliście przy sercu LOA z Fusion i kampiliscie antharasa to każdy z byłego MH dostawał pm od sir BIELAKA "no chodźcie teraz pod wejście do antka dostaniecie -_-'...", "Stoimy z Fusion przed wejściem do antharasa dawajcie teraz cwaniaki". Przecież jakbym tam przyszedł to by się złożył na bs jak zawsze :<

Frohike

http://www.lineage2.com/

HAPPY 6 YEARS ODRODZENIE! xD

Serwery NA powstały chyba w kwietniu 2004 ;p

Quentim

Cytat: Frohike w Maj 28, 2009, 06:44:54 PM

http://www.lineage2.com/

HAPPY 6 YEARS ODRODZENIE! xD

Serwery NA powstały chyba w kwietniu 2004 ;p

Lolq oni grali w Tibie xD

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

slon

?? Serfer kor

Quentim

Wydalo się, jestem wiekszym dysortografem niz BIELAK :x

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

szymaq

Było jeszcze coś takiego jak beta testy... ale nie wiem jak to było dokładnie

Cytat: Quentim w Maj 28, 2009, 06:49:07 PM
Cytat: Frohike w Maj 28, 2009, 06:44:54 PM

Lolq oni grali w Tibie xD

Oni?? nawet nie masz pojęcia o kim mówisz

JennaJ

O lol.No to niezla jazda widze :) Szkoda,ze wrzucacie wszystkich do jednego wora!
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

YoungPadawan

I'm offline.

slon

Cytat: JennaJ w Maj 28, 2009, 08:32:46 PM
O lol.No to niezla jazda widze :) Szkoda,ze wrzucacie wszystkich do jednego wora!
Wora z napisem ODPIERDZENIE.
?? Serfer kor

JennaJ

Cytat: slon w Maj 28, 2009, 08:40:57 PM

Sorry ale jestem w Odrodzeniu i nie podpisuje sie pod wyzwiskami kogokolwiek,ani pod obrazaniem matki i ojca jak tu sie w tym temacie opisuje! Nie interesuje mnie czy powiedzial to Bielak,Alarion czy ktos inny.Frajerstwo dla mnie i tyle.
Zawsze myslalem,ze gra sie for fun, a nie po to zeby kogos wyzywac!
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Yukidian

No szkoda, że tylko 2-3 osoby tak myślą z Odro. 

Madith

Cytat: JennaJ w Maj 28, 2009, 08:50:20 PM
Cytat: slon w Maj 28, 2009, 08:40:57 PM

Sorry ale jestem w Odrodzeniu i nie podpisuje sie pod wyzwiskami kogokolwiek,ani pod obrazaniem matki i ojca jak tu sie w tym temacie opisuje! Nie interesuje mnie czy powiedzial to Bielak,Alarion czy ktos inny.Frajerstwo dla mnie i tyle.
Zawsze myslalem,ze gra sie for fun, a nie po to zeby kogos wyzywac!

+1 :)
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League