Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Elenestir

Heh największy spad, bynajmniej na teonie bylo gdzieś w wakacje. W marcu tego roku, na Teonie grało 5k ludzi, teraz 2,6 trochę liczba wzrasta bo aktualnie jest 2,7 z groszami ;)

ZUZIA

Hmmm koniec swiata co tu sie dzieje , nie wiedzialem ze jestem az tak popularny oO a darth coraz glupszy ;)w koncu naprawiles internet czy dostales zasilek , w koncu twoje wymazone 200 zeta z zus albo krus;)
Hod kmioty barowe zapamietajcie ze revenge is main ;)oczywiscie kilku nabsterow bedzie chcialo sobie ten tekst dodac do sygny hahaahah  alez prosze zapodajcie sobie ;)Co do Fusion darthkmiocie przynajmniej ja decyduje o sobie i a nie ze ty okradasz ludzi w klanie(w bylym klanie mosthated tak mpisza ze ich okradaliscie ;) jesli to mozna nazwac klanem ;p

po krotce  zyczymy hod-nobom jak najmniejszych wyplat , okrojenia bonosow ktorych i tak nie maja i nie benda mieli dla tych co siedza w hod na recie zeby im rente zabrali bo smierdzi na servie ;)i zus w polsce przez nich kuleje ;)
i ogolnie zeby wam samopoczucie sie nie poprawilo ;)
Hmm to na tyle ?Darth rozumiem zw w strachu przed BIELAK-em wszedzie dokolola i przez 24 h czujesz strach ?;)
Widzisz darth kmiocie barowy juz nie mozesz expic 24 h ;)
REVENGE IS MAIN

milan9

Cytat: Elenestir w Grudzień 21, 2009, 08:07:05 PM
Heh największy spad, bynajmniej na teonie bylo gdzieś w wakacje. W marcu tego roku, na Teonie grało 5k ludzi, teraz 2,6 trochę liczba wzrasta bo aktualnie jest 2,7 z groszami ;)

Nikogo nie interesuja twoje rozkminki na temat teona w topicu o franzie.

Cytat: ZUZIA w Grudzień 21, 2009, 09:00:25 PM
Hmmm koniec swiata co tu sie dzieje , nie wiedzialem ze jestem az tak popularny oO a darth coraz glupszy ;)w koncu naprawiles internet czy dostales zasilek , w koncu twoje wymazone 200 zeta z zus albo krus;)
Hod kmioty barowe zapamietajcie ze revenge is main ;)oczywiscie kilku nabsterow bedzie chcialo sobie ten tekst dodac do sygny hahaahah  alez prosze zapodajcie sobie ;)Co do Fusion darthkmiocie przynajmniej ja decyduje o sobie i a nie ze ty okradasz ludzi w klanie(w bylym klanie mosthated tak mpisza ze ich okradaliscie ;) jesli to mozna nazwac klanem ;p

po krotce  zyczymy hod-nobom jak najmniejszych wyplat , okrojenia bonosow ktorych i tak nie maja i nie benda mieli dla tych co siedza w hod na recie zeby im rente zabrali bo smierdzi na servie ;)i zus w polsce przez nich kuleje ;)
Hmm to na tyle ?Darth rozumiem zw w strachu przed BIELAK-em wszedzie dokolola i przez 24 h czujesz strach ?;)

Bielak uderza ponownie  :o

ZUZIA

Wiec najzabawniejsze jest  ze nie macie nic do powedzenia a pierdzielicie smuty onanizujac sie pod biurkiem codziennie ;
REVENGE IS MAIN

ZUZIA

pytanie do nastepnego barana z uprawnieniami ;) czemu sie bawicie moim podpisem pod tekstem , badziewiarskie podchody , widac ze jestescie ze wsi ;p
REVENGE IS MAIN

ZUZIA

milan nobie a co ty mozesz powiedziec o FUSION ,jedynie mozesz poseplenic;p
REVENGE IS MAIN

Endymi0n

3ndymi0n - Adv/SWS Franz Nemesiis Klan

Her0s

Server: Core
Othell Rogue

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Her0s

Othell Rogue

ZUZIA

Widzisz Her0s , zabiles milan noba i teraz mamy przerabane ;p
REVENGE IS MAIN

Elenestir

Cytat: ZUZIA w Grudzień 21, 2009, 09:00:25 PM

Summonujemy Alariona szybko!! xD

Alarion

nie nie nie... nie mam siły, za stary już jestem ; p A tak ogólnie to miło poprawić sobie trochę humorek przed kolosem ; )

Przynajmniej kilka osób nie będzie mówiło, że forum is dead.

Zatem popcorn i czytamy dalej ^^

BTW Panie Biały, podobno miałeś kupić jakąś postać za 1000$ i PK-ować mnie do końca mojego życia nawet w Tibi. To jak to będzie...? :<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

JennaJ

Siemanko!
Nie bylo mnie troche i tak sobie czytam watek od 9x strony.Mniej wiecej znam style tu piszacych i wiem czego sie spodziewac,ale do uja wafla kto to jest ten MadMax? Ktos juz moze rozkminił? ;) "Miszcz cientej ryposty" to łun nie jest.
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Her0s

Cytat: Alarion w Grudzień 21, 2009, 11:35:47 PM
nie nie nie... nie mam siły, za stary już jestem ; p A tak ogólnie to miło poprawić sobie trochę humorek przed kolosem ; )

Przynajmniej kilka osób nie będzie mówiło, że forum is dead.

Zatem popcorn i czytamy dalej ^^

BTW Panie Biały, podobno miałeś kupić jakąś postać za 1000$ i PK-ować mnie do końca mojego życia nawet w Tibi. To jak to będzie...? :<

Ale wymyślasz Alarion... BIELAK powiedział że jeżeli go zbanują to jest w stanie kupić sobie nową postać i nie zmieni to nic bo zawsze będzie was pekował na serwerze Franz. A że jesteś Noobem i cie zbanowali no to już twój problem nie musisz się martwić o pk od BIELAKA chyba ze wrócisz

Othell Rogue

DarthMyth

patrząc na ceny postaci na allegro to kazdy teraz moze sobie kupic 80+ za grosze :)
StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]

milan9

Cytat: ZUZIA w Grudzień 21, 2009, 09:57:10 PM
Widzisz Her0s , zabiles milan noba i teraz mamy przerabane ;p

Jak to mial byc zart to strasznie cienki. Her0s niech sobie przypomni gleby na ostatniej weekendowej tezzie. Ninja-samotny-rush we wroga to nie jest najlepsza metoda, to tak na przyszlosc.

Her0s

Szkoda że wczoraj was na Tezzie nie było kozaczki ;] w weekend było was chyba o połowę więcej niż nas co się dziwić ??gleby ?? zrobiliście 1 rusha i my 1 rusha
Drath zapodaj linki bo ja jakoś nie widzę

I uwierz mi milan że wiem co mam robić
Othell Rogue

DarthMyth

StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]

Madith

Wszystko ładnie pieknie, Bielak juz poczuł swiatecznego ducha i sklada nam wszystkich zyczonka. Milo ze wrociles, znow bedzie troche beki QQ

Nie wiadomo kto to MadMax...pewnie kolejny miszczproogarniaczpvplegitplayah, ktory majac 15 lat i dostajac wciry od mobow przyszedl wyzyc sie na forum :) I nie ma jaj zeby sie przyznac kto jest bo bedzie mial przekichane na Franz'u :)

to co her0s?? leave lancer na stale czy jak ?

tyle z flamu

a teraz na serio.

Bawcie sie dobrze.

ZUZIA aka BIELAK - prosze nie pisac double postow. Masz opcje "modyfikuj" i z niej korzystaj.

Let the war begins..
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Her0s

41 th na razie. Jak ma się czas to się gra jak nie to nie :P
Othell Rogue

CattyWitch

Wesołych Świąt wszystkim...

Flame będzie po kolejnym siege pewnie większy. JennaJ to MadMax nie wasz?

Pozdr. Killa
Killashandra DoomCryer - OS

Her0s

Othell Rogue

Quentim

Cytat: xXxBossPolskiBjelakPlxXxPierdupierdu cos o jakis zasilkach
Pisze to osoba mieszkajaca w UK nie potrafiaca powiedziec slowa po angielsku? To co mozesz tam robic? Oprozniac smietniki albo siedziec na zmywaku? :oops:\
(Ups sry zapomnialem ze pan bialy jest taki zajebisty ze robi literowki mowiac).

Cytat: xXxBossPolskiBjelakPlxXxPierdupierdu cos o tym ze MH nie mozna nazwac klanem

No nie pierdolnalem. Bo Odpierdzenie mozna nazwac klanem ta? Kilku ludzi nazywajacych chary MaciekEE albo BJELAK, nie potrafiacych w l2 nic poza ustawieniem bota. Raczej cyrk nie klan.

Cytat: xXxBossPolskiBjelakPlxXxPierdupierdu cos o pvp w wykonaniu odrodzeni

Jezeli klan ktory nie potrafil zabic party bijacego rb, nie mowiac juz o rownym pvp zaliczyl az taki progres to chyle czloa!!!11!!1oneone11!!!one!11

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Endymi0n

Cytat: Quentim w Grudzień 22, 2009, 03:01:40 PM

Jezeli klan ktory nie potrafil zabic party bijacego rb, nie mowiac juz o rownym pvp zaliczyl az taki progres to chyle czloa!!!11!!1oneone11!!!one!11

Nie znasz się :) Oni "zawsze" wychodza na pvp w mniejszości :) Cytując niezbyt dokładnie Fruzię "Was tam było zdecydowanie więcej" - mowa o pvp na SV gdzie było nas o 1 boxa SE więcej :) bylo to ciekawe 6 vs 6+box SE pvp :) W takiej przewadze nie było trudno wygrać :)
3ndymi0n - Adv/SWS Franz Nemesiis Klan