Problem z Interlude (chyba systemem)

Zaczęty przez Arvoen, Sierpień 03, 2007, 04:27:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arvoen

Witam mam dziwny problem , mianowicie gdy odpalam l2 nie moge nic wpisywac w polach acc i pwd , normalnie zglupialem :P. Robilem juz z 5x reinstalke i full update (nawet na podstawie interlude mam ten problem) , probowalem 20 systemow (znalazlem pare starych - gra sie normalnie odpalala do momentu wyboru servow- gdyz na moim servie potrzebny jest w miare swiezy update) , probowalem nawet odzyskac z dysku 2 swoje stare clienty ( byly one updatowane z c4,c5 ale mialy kupe bledow) ale Ontrack ER nie poradzil sobie (przywrocil mi pliki z bledami i sobie je moge wsadzic w ...). Brakuje mi pomyslow walcze 3 dzien z tym ... . Bylbym wdzieczny za jakies sugestie/rady. Pozdro

NetSuuN

Arvoen

no raczej :P ja w ogóle nie gram w oknie nigdy tak btw :P nie no powaga wszystko jest niby tip top z clientem i z oknem wydaje mi sie ze to kwestia albo jakiegos pliku w systemie albo calego folderu system (tylko ze nawet orginalny c6 bez update nie dziala)

HAHAxD

sproboj inna klawiature, sprawdz jezyk systemu, odpal l2 w oknie i sproboj wpisac dane
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.