Necromancer - Prezentacja

Zaczęty przez Zarean, Sierpień 21, 2007, 08:18:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

Tyr sie przecenia i wzrasta mu samoocena ;P Przynajmniej nie jest juz wrednym spamuchem :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Zarean

Tyr ma za dużo charyzmy. Ehh te szczęście przy kręceniu statystyk dla postaci :/. Albo nie Tyr masz zapewne ten instynkt z Assassin`s Creed xD.

Kll

Hmm wciaz widze blad w opisie walki vs sps, wiec powtarzam w lineage 2 nie mozna sie wybudzic ze sleepa summonem.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Elfares

http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

bula

buddy

Cytat: Elfares w Sierpień 31, 2007, 06:03:53 PM
Znaczy swoim czy kogoś? ehehe
nawet summon wieska hołkrendżera cie nie wybudzi ze sleepa...

co do poradnika, a dokladniej broni na b grade mozna wziac soes+magic power(staff of evil spirit)chociaz imo do expa jest lepsze bless the body(tez sa)
pzdr

Siena

Lol, a po co komu do expa bless the body jako SA? oO
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Solar

Wes tam napisz zeby nie probowac pvp z summonerami XD bo konczy sie bolesnie XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

buddy

Cytat: Siena w Sierpień 31, 2007, 07:44:37 PM
Lol, a po co komu do expa bless the body jako SA? oO
lol raczej nekro podobnie jak nukerzy daje sobie symbole +4 int +4 wit/-8men(czasem -10^^) dlatego tej many zbyt duzo nie ma a "*Magic Power - Podczas ataku magicznego, ilość MP użytego do rzucenia czaru zostaje zwiększona i zwiększa się również moc czaru"(lineage2.pl) czyli ta mana b.szybko ubywa...

bula

omg a co to ma do bless the BODY????????!!!!!!!!!

Ryltar

Co do C5 zapomniales dodac ze Doszedl taki czar o nazwie Ressist Unholy ktory zmniejszy ci dmg.Nie mowie tez o tym ze w Interlude  mozna blokowac nuki z animacja lotu na tarcze.Warto rozpisac co na jakiego woja bo chociazby bylem swiadkiem jak Necro wbija Anchora w DA a pantere zjada Necra przez ten czas.No a na Tyrka/Glada tez co innego zastosujesz.Rozpisz to na kazda klase i dopisz o daggerach i archerach cos.

Zarean

Cytat: buddy w Sierpień 31, 2007, 07:21:59 PM

co do poradnika, a dokladniej broni na b grade mozna wziac soes+magic power(staff of evil spirit)chociaz imo do expa jest lepsze bless the body(tez sa)
pzdr

Ehhh trzeba porządnie czytać. SOES nie ma magic powera tylko magic poison lub focus. o_O

Cytat: Ryltar w Wrzesień 01, 2007, 06:00:54 PM
Co do C5 zapomniales dodac ze Doszedl taki czar o nazwie Ressist Unholy ktory zmniejszy ci dmg.Nie mowie tez o tym ze w Interlude  mozna blokowac nuki z animacja lotu na tarcze.Warto rozpisac co na jakiego woja bo chociazby bylem swiadkiem jak Necro wbija Anchora w DA a pantere zjada Necra przez ten czas.No a na Tyrka/Glada tez co innego zastosujesz.Rozpisz to na kazda klase i dopisz o daggerach i archerach cos.

kk... Easy, easy. Musicie mi jednak w tym pomóc, bo retailowcem nie jestem, a jakoś ostatnio nie gram za dużo (zbyt mało czasu). Jeżeli ktoś mi chociaż podpowie coś to będę wdzięczny. :P

Kll

Od 70+ reanimated ma wiecej hp od corupted.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

BurnFist

ja bym nie używał ''SOES'' Tylko ''BSOE'' ;d

lordosiem

pzdr

moze jestem idiota lecz wole na broni miec acumen niz bless the body ;d

bukopwnz

Cytat: lordosiem w Kwiecień 02, 2010, 11:05:03 PM

pzdr

moze jestem idiota lecz wole na broni miec acumen niz bless the body ;d
31 sierpien 2007

srsly ... tak, jestes idiota

PingwinekPikPok

uwielbiam czytac te poradniki :)))  akurat necro to moja postac przez 5 lat w L2 - rzucasz to rzucasz tamto a w praktyce kicha :)) kazdy na kazdego ma sposob nie wspominajac o pvp w polu czy na arenie oraz mass pvp .

niema sie co wzorowac na poradnikach trzeba wybrac postac ogarnac ja poprobowac itd. a i sprzet sie liczy :) i nie jeden (set/bron) jak ktos sobie zalozy ze w dc + som/am rozjedzie all to pomylka , oczywiscie poradniki pomagaja ale nie sa 100% szana do sukcesu.

czasem sie rozjezdzalo np. 2 x lucznik z draco ale to raczej lud szczescia :) -> sprzet niczego sobie i ogarnianie (5 lat jedna postacia jako main)

Koszałek Opałek

strrrasznie lubie moja Necruske - jest na subie DE i po prostu pieeeknie ;) wymiata.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

katlin

Nekromanta, to najlepszy z najlepszych magów. Przy odpowiednich kombinacjach dye (i nie mówię tu o +4+4-8int,wit,men) i odrobinie szczęścia nie podskoczy mu żaden mag (summonerow nie zaliczam do magów).
Soultaker 82 lv - AL x5

Blitz

a wedlug mnie podskoczy mu sh z duzo wiekszym m atk i castem (vortex), summon pada na 3 hity, wystarczy drainowac summona necro aby sie podleczyc

RazielIII

Cytat: katlin w Kwiecień 27, 2010, 09:01:28 AM
Nekromanta, to najlepszy z najlepszych magów. Przy odpowiednich kombinacjach dye (i nie mówię tu o +4+4-8int,wit,men) i odrobinie szczęścia nie podskoczy mu żaden mag (summonerow nie zaliczam do magów).

z kroniki na kronike to bardziej debuffer niz nuker, w uj duzo resistow na dark, generalnie nadaje sie tylko na mass pvp, 1v1 z kazdym innym nukiem przegra

@gust z sd tez :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

gustd

Cytat: RazielIII w Kwiecień 27, 2010, 06:07:05 PM

z kroniki na kronike to bardziej debuffer niz nuker, w uj duzo resistow na dark, generalnie nadaje sie tylko na mass pvp, 1v1 z kazdym innym nukiem przegra

a z sd? screen plox

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

katlin

Cytat: RazielIII w Kwiecień 27, 2010, 06:07:05 PM

@gust z sd tez :)
Od wbicia 82, ulepszenia skilli na +15-+19 bardzo zadko sie zdarza ze przegrywam z jakim kolwiek pr0 magiem. Walke na oli zaczynam od ulepszonego na +19 silenca (z magami...) nastepnie vortex, gllom, vamp (+ do atry), ds, cdl, ds, vamp. Zaden z magow nie przezyje takiej wiazanki. A dzieki summonowi mamy ogromna przewage.
Soultaker 82 lv - AL x5

RazielIII

W obecnych czasach (dyna set, baylor earring, pelerynka, protectiony) watpie by necro zrobil tak dmg
A poza tym silenca sciagasz talismanem
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Marmlw

Cytat: RazielIII w Kwiecień 28, 2010, 03:29:52 PM
W obecnych czasach (dyna set, baylor earring, pelerynka, protectiony) watpie by necro zrobil tak dmg
A poza tym silenca sciagasz talismanem

O.o ściągać silenca talismanem? niewiedziałem, że tak się da.
A na obecne czasy to jak dla mnie necrus to jest takie wspomaganie innego maga z pt (gloom + surrender może dać niezłego kopa [z tego co wiem to się nie nakładają]) i obrona go fearami, jak jakis dagger czy coś się przywlecze to doomem, ale death spike jest duzo slabszy od tych hurricane czy innych, a dodatkowo na każdy element da się wbijać pdefa a na tych servach co ja grałem to holy/darth kamyki byly jednymi z najtańszych.
Oczywiście ogarnięty necro z dobrzym sprzętem i skillami popodkręcanymi poradzi sobie z niejednym, ale już jest słabszy niż kiedyś.

A co do
Cytat: Kll w Listopad 14, 2007, 02:04:28 PMto szkielet też z tego co pamiętam ma więcej p/mdefa o jakieś ~100.
Od 70+ reanimated ma wiecej hp od corupted.