Critical error po formacie Supreme (Nanaki)

Zaczęty przez dropsik, Październik 18, 2007, 06:22:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dropsik

Jak wszyscy zakładający tematy w dziale mam problem. Na początku chciałbym zaznaczyć że przed formatem kompa bez problemu mogłem grać na wszystkich serwerach supreme. Problem pojawił się po formacie gdy zaloguje się na swoje konto i wybiorę serwer nanaki od razu dostaje takiego critica

Assertion failed: GIsDynamicRecompile || GIsEditor || GetSuperClass() || this==UObject::StaticClass() [File:.\UnClass.cpp] [Line: 857]

History: UClass::Bind <- (Class Dwarf.AnimNotify_Channeling2) <- ULinkerLoad::CreateExport <- (AnimNotify_Channeling2 2455551) <- IndexToObject <- ULinkerLoad<<UObject <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad123 2455551)) <- TArray<< <- TArray<< <- UMeshAnimation::Serialize <- (MeshAnimation Dwarf.MDwarf_anim) <- LoadObject <- (MeshAnimation Dwarf.MDwarf_anim 2455551==2455551/14327624 25735 2437627) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageWarrior.MDwarf NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- NConsoleWnd::AddCharacterInfo <- UGameEngine::AddCharacterInfo <- d <- CharacterSelectionInfoPacket <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=CharacterSelect <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

na aerith nie ma żadnego problemu swobodnie mogę sobie grać. Próbowałem wszystkich sposobów z wyżej podpiętego tematu. W związku że informatyk ze mnie żaden a i angielski kuleje nic nie wiem z powyższego raportu :( Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Shaman

jako że były częste dc na nanaki serwerek został odciety od swiata.... z kompem masz wszystko ok ;)

macrabben7 napisal to dzisiaj

http://supremel2.com/showthread.php?p=285038

dropsik

śliczne dzięki za info i oby tak było :) - bo u mnie ten problem wystąpił już 15 października gdy jeszcze wszyscy sobie spokojnie przez 2 dni grali, logowali - czyli serwer jeszcze nie był odcięty od świata - pozostaje czekać i ewentualnie dalej pytać :)

Shaman

on sie walil juz 4 dni temu... macrabben wini providera swojego i wylaczyl ostatnio bo wlasnie nie bylo loga albo dc caly czas