Logowanie - najdziwniejszy błąd w L2 ?

Zaczęty przez Mati_888, Listopad 12, 2007, 09:57:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mati_888

:o :o i jeszcze raz  :o   

Mam taki błąd że po "zrobieniu sobie gry" tzn po tych wszystkich czynnościach pozwalających na gre na danym serwerze, zrobiłem sobie konto na serwerze i próbuje się zalogować, a tu wyskakuje mi "błędne hasło".
Wchodze na stronke, na mój "game panel" i mogę się swobodnie logować z tego konta.
Znowu wchodze na L2, i nadal to samo "błędne hasło". Wpisałem hasło i nick kolegi i wszystko ładnie pięknie chodzi.
Poszedłem do mojego kolegi i próbowałem zalogować się u niego, moim loginem i hasłem i... udało się...  :shock:

Jak to możliwe że z jednego komputera mogę się logować na dane konto a z drugiego nie ? I co zrobić ?

Serwer www.graveland.pl

Wiem, pewnie nikt mi nigdy nie odpowie :D Ale proszę o przyznanie "złotego błędu L2 :D"
Abyss x3 :

Matiks - BH

metal alchemist

czemu niby taki najdziwniejszy ? są jeszcze dziwniejsze

wiem,wiem nie wnisłoem nic do tematu
xxx:kto mi sprzeda łuk jedno ręczny i tarczę do niego ?
zato:a jaki grade :) ?
xxx:p
zato:p ? jaja sobie robisz ?
xxx:p używa się od 98 lvl
zato:aacha
zato:kto ci to powiedział ?
xxx:kumpel
zato:a ten twoj kumpel jak gra długo ?
xxx:3 dni
zato: i ty mu wieżysz ?
x

Rzezim

Muszę przyznać że dziwny błąd, lecz nie najdziwniejszy. Spróbuj założyć nowe konto, wziąć czysty system i dopiero z update'ować. Powinno działać, bo kiedyś miałem podobnie.
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

Vigor

albo może skopiuj jeszcze raz patch z serwerem może nie wkleiłeś all plików

Mati_888

Mam 7 kont, L2 "robiłem" 5 razy, ale ściągnełem od nowa gre. Ktoś mi powie czy można otwierać Interlude WInRarem ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

FrancooZ

można ale WinRar musi być w najnowszej wersji bo inaczej może wyświetlać bląd

Xyber

Nie ma różnicy czym rozpakujesz archiwum :p WinRar radzi sobie z rozszerzeniem *.zip a WinZip z rozszerzeniem *.rar

EDIT:

Wyprzedzony xD

Mati_888

Winace zacina mi się przy rozpakowywaniu data2.cab a Winrar nie :P Nie wiem czy Winrar nie zauważa tego błędu, czy sobie z nim radzi...

EDIT :

Winrar też sobie z tym data2.cab nie radzi :/ Jakieś pomysły ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

PloomBoom

Upewnij się czy nie masz zbyt starej wersji programu.
GL & HF