KamaelPlus- Nowe rozszerzenie

Zaczęty przez Sengaia, Listopad 19, 2007, 03:52:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Shaman

Ryltar

Siedziba NCSoftu:
xxx:o w tym wow podobaja mi sie mounty.
zzz:wiesz co? Może je dodamy w nastepnym update bo strider to za mało.
xxx:spoko moze cos jeszcze? O wiem rogue ma oślepianie,może też im damy kiedy zenchantuja sand bomb.
zzz:czemu nie.
yyy:a wiecie co mi sie podoba?
xxx:co?
yyy:Ten talent Shield Specialization u warriorow,generuje taunt.
zzz:to moze damy enchantowanemu GS counter hate.
yyy i xxx:luz...

Shaman

Ryltar

Zarean

Te latające obok pety zwalone z MuOnline, skrzydełka też, hmm... chyba komuś się tu pomysły kończą xD

Cubu$

Wow jest straszny. Nie ma nic podobnego do L2. To że chcą się bawić w Pokemony nie oznacza tego że wzorują się na WoWie.?

Xyber

CytatTe latające obok pety zwalone z MuOnline, skrzydełka też, hmm... chyba komuś się tu pomysły kończą xD

Hehe, fakt! O ile dobrze pamiętam jeden dodawał bonus do życia a drugi do siły ataku, a w L2 będzie dodawał... nic nie będzie dodawał xD Jego zadaniem będzie latanie obok naszej głowy i atakowanie z siłą muchy

Off:

Cubu$ z Gdyni xD Ja też, Arka rox

Vigor

O lul ten pistol wymiata, ładnie im się robi w głowach..i co to ma być zabijesz moba wypadna Ci np. mithril arrow i paczka naboi?? super jeszcze zamiast baiuma będzie 50 cent, a oly będzie jak counter widok z pierwszej osoby i ładujesz serią w rywala :P:P

zxc

W Kamaelu można dodawać itemy na czat (w postaci podglądu) -> żywcem ściągnięte z wowa :) Na dodatek ktoś jeszcze pisał, że robi się to za pomocą shift+click (tak samo w wowie).

A co do przyszłego L2... i tak będę grał bo nie ma nic innego lepszego.

Xyber

CytatO lul ten pistol wymiata, ładnie im się robi w głowach..i co to ma być zabijesz moba wypadna Ci np. mithril arrow i paczka naboi??

Z niektórymi to jak z dziećmi. Kilka osób już mówiło, że to nie pistolet tylko kusza jednoręczna, a o ile mi dobrze wiadomo, kusza nie strzela nabojami tylko bełtami.

Vigor

Niezbyt to podobne jest do kuszy  :shock: Jak sobię przypoinam to kusza wygląda tak:

Jeśli to co jest kusza  to zbyt bardzo ją unowocześnili, bo to wygląda jak pistol..nawet jako ktos zacznie grać w l2 od kameala to tu zobaczy miecze, topory, łuki a tu coś takiego troche to popsuje ten ,,starodawny klimat l2"

Ryltar

Wy wiecie co to jest RĘCZNA KUSZA?

Xyber

Dla nieświadomych ludzi, którym trzeba wszystko tłumaczyć łopatologicznie, zamieszczam kilka obrazków, na których możecie zobaczyć "Kusze ręczną"

Mati_888

Jak by nie patrzeć i tak bardziej  to przypomina pistolet niż kusze (nawet ręczną)

PS : Ja zamawiam Bulbazaudra i Rajczu (czy jakoś tak xD)
Abyss x3 :

Matiks - BH

Xyber

CytatJak by nie patrzeć i tak bardziej  to przypomina pistolet niż kusze (nawet ręczną)

PS : Ja zamawiam Bulbazaudra i Rajczu (czy jakoś tak xD)

Nasuwają mi się dwa powiedzenia:

"Gadać jak do ściany"
"Mów do d*py to cię os*a"

Za brzydkie słowa przepraszam, ale inaczej się nie dało

Ryltar

A no tak bo te bronie Kamaelow to nie cross bow tylko glock lub desert eagle.

Bigger

Czekam na kevlar w armor shopie i parabelum ammo zamiast ssow...
Warning came, no one cared.
Earth was shakin', we stood and stared.
When it came no one was spared.
Still I hear "Burn!"

primabolan

a ja jak wejdzie amunicja dum dum to moze wroce do L2...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Siena

Załosne te L2 się robi. Jak ja się ciesze, że gram na privie i jeszcze 5 lat będę mógł sie cieszyć nie-pokemonowym Interlude. :D I to za darmo. :D
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Geass

Nie no wiecie powiem szczerze.
Ja bym chciał pograć na interlude bez bugów + pety z kamela nic nie poradzę na to ,że uwielbiam pety. I nawet jeśli one huja robią to jeżeli będę mógł mieć 2 to będzie fajnie.

Zarean

Cytat: Geass w Listopad 23, 2007, 02:05:59 PM
Nie no wiecie powiem szczerze.
Ja bym chciał pograć na interlude bez bugów + pety z kamela nic nie poradzę na to ,że uwielbiam pety. I nawet jeśli one -_-'a robią to jeżeli będę mógł mieć 2 to będzie fajnie.
Hmm... dziwnie to zajeżdża xD. Bez obrazy, ale nie mogłem się powstrzymać. Dobra powaga, przepraszam... A co do kamaelów i ich broni to macie rację, bo to wygląda jak broń palna, ale przecie ncsoft musi jeszcze trochę potrzymać tych xx k ludzi na retailu.

Bigger

Chodzi o to, że są specjalnie przygotowane światy, gdzie technologia i fantastyka o "powierzchowności" średniowiecza świetnie trzyma się kupy (np. Final Fantasy, Chrono Cross) i wszytko jest tak uzasadnione że do siebie pasuje. Jednak gdy gracze przez 3 lata grają w grę o klimatach stricte średniowiecznych, a nagle ktoś wrzuca im broń palną nazywając kuszami, lasery, które są nowym typem magii z metalowych rurek wykuwanych przez krasnale, czy nowego siege golema który wygląda tak:

To mnie troche nie dziwi że ludzie wyczuwają pewien "smrodek" ;)

Nie wiem czemu, ale przypomniał mi się rambo zestrzeliwujący z łuku helikopter ;)
Warning came, no one cared.
Earth was shakin', we stood and stared.
When it came no one was spared.
Still I hear "Burn!"

Ryltar

CytatJednak gdy gracze przez 3 lata grają w grę o klimatach stricte średniowiecznych

Oooo to nagle L2 ma klimat "średniowiecza"? Jezeli golemy,magia i inne gowna to sredniowiecze to ok...

Sengaia

Należy wspomnieć również o wymarłej rasie Gigantów (lub Tytanów jak kto woli ;p), która była dosyć zaawansowanie rozwinięta technologiczne, zresztą wystarczy tylko popatrzeć na lokacje z pozostałościami ich cywilizacji takich jak Cruma, Pavel Ruins/Archaic Laboratory (tam są nawet komputery, które trzeba przeprogramować w pewnym queście) , Giants Cave.
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D