Elven Elder- prezentacja

Zaczęty przez coshoo, Listopad 06, 2007, 09:45:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

coshoo

Cytat: PuFF w Grudzień 16, 2009, 09:11:25 PM
Enchant skillów ee w oren kosciol ;]
Czy skille z agu podlegaja atrybutowi? i czy można miecz solar flare w agu "piorunek sps'a".

Tak, tak.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Winiek

Cytat: PuFF w Grudzień 16, 2009, 09:11:25 PM
Enchant skillów ee w oren kosciol ;]
Ale tam chyba też może... :shock:
Eeee...nie wiem xD
Nie grałem ee...:P

PuFF

Jeszcze jedno czy atrybut divine wplywa na moc heala ?

coshoo

caspar0

Mam pare pytań bo gram tą postacią pierwszy raz:
1. W jakich sytuacjach magnus chant jest lepszy od mojego pow? (rb/pvp/exp [solo/pt])
2. Jest określone jakiego nuka używać najlepiej w broni?
3. Ostatnio patrzyłem na wszystkie statystyki robe a grade, najbardziej mi się podoba majestic. Jak to wygląda na tle reszty? z tego co czytałem to autor chwali bardziej dc robe.

Dzięki z góry za pomoc :)

coshoo

Cytat: caspar0 w Grudzień 27, 2009, 02:46:32 PM
1. W jakich sytuacjach magnus chant jest lepszy od mojego pow? (rb/pvp/exp [solo/pt])
3. Ostatnio patrzyłem na wszystkie statystyki robe a grade, najbardziej mi się podoba majestic. Jak to wygląda na tle reszty? z tego co czytałem to autor chwali bardziej dc robe.

1. Praktycznie w żadnych, teoretycznie w sytuacjach gdy potrzebujesz speeda a nie potrzebujesz p.def.
2. Jesli chodzi ci o augment to najlepszy jest solar flare (holy weapon selfbuff).
3. Jeśli zamierzasz bić tylko mobki to może być majestic, jeśli pvp to tylko DC.

andrew6969

Jakie atrybut stony wkladac do broni czy jezeli mam nuka huricane to wkladac wind stony czy divine z racji holy weapon? Juz wlozylem divine i nie wiem czy usuwac.

coshoo

Cytat: andrew6969 w Styczeń 10, 2010, 06:48:17 PM
Jakie atrybut stony wkladac do broni czy jezeli mam nuka huricane to wkladac wind stony czy divine z racji holy weapon? Juz wlozylem divine i nie wiem czy usuwac.

Jak masz huricane to wrzucasz wind stony bo huricane to wind attack i holy weapon nic ci tu nie da.

łysy88

Coshoo, a masz jakie rady jak zrobic ee pailaki?
Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

coshoo

Cytat: łysy88 w Styczeń 10, 2010, 07:48:48 PM
Coshoo, a masz jakie rady jak zrobic ee pailaki?

Kurczak na plecy i robi się bez żadnego problemu, bijesz jak nuker na inqusitorze.

pokit

Cytat: coshoo w Grudzień 27, 2009, 10:33:27 PM

1. Praktycznie w żadnych, teoretycznie w sytuacjach gdy potrzebujesz speeda a nie potrzebujesz p.def.
2. Jesli chodzi ci o augment to najlepszy jest solar flare (holy weapon selfbuff).
3. Jeśli zamierzasz bić tylko mobki to może być majestic, jeśli pvp to tylko DC.

A jak sie ma aura flare do solar flara? aura flare jest non elemental wiec tez holy mozna.

bula

Cytat: pokit w Styczeń 11, 2010, 01:25:47 AM
Cytat: coshoo w Grudzień 27, 2009, 10:33:27 PM

A jak sie ma aura flare do solar flara? aura flare jest non elemental wiec tez holy mozna.
do aura flare mozesz nawet water wlozyc i nic ci to nie da, a do solarki jak wlozysz holy bedzie +++dmg

pokit

Mógłby to jeszcze ktoś potwierdzić? :)

bula

Cytat: pokit w Styczeń 11, 2010, 11:35:30 PM
Mógłby to jeszcze ktoś potwierdzić? :)
a co tu potwierdzac? jak wlozysz earth w bron w ktorej masz water nuke to nie zwiekszy dmg

chyba ze z palki bic chcesz to cokolwiek wlozysz i bedzie dzialalo

pokit

No to jest oczywiste że jak do water nuka włożysz earth to nic to nie zmieni, ale z tego co się wcześniej dowiadywałem w temacie to jak włożysz jaki kolwiek atrybut do broni i używasz non elemental nuka to dodaje dmg tak jak np drain + element w broni nie zwieksza dmg-u draina? Jeżeli nie to zostałem wprowadzony w błąd :P

/summon coshoo

bula

Cytat: pokit w Styczeń 12, 2010, 01:18:02 AM
No to jest oczywiste że jak do water nuka włożysz earth to nic to nie zmieni, ale z tego co się wcześniej dowiadywałem w temacie to jak włożysz jaki kolwiek atrybut do broni i używasz non elemental nuka to dodaje dmg tak jak np drain + element w broni nie zwieksza dmg-u draina? Jeżeli nie to zostałem wprowadzony w błąd :P
zostales wprowadzony w blad

DonK.

Cytat: pokit w Styczeń 12, 2010, 01:18:02 AM

/summon coshoo
haha to by bylo piekne >.< plox mail ncsoft z tym, serio pisze :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Daczu

Elven elder jako recharger nie może być rechargowany. Czy dotyczy się to również kury? Możne nas ten pet rechargowac?

fedur

tak kurczak , jest maszynka do robienia mp dla EE

ekhm :F

tak kurczak może Cie rechargować (ten pet jak Ty to określiłeś), odnawia on dość sporo mp w nawet krótkim czasie, wiec można określić iż jest maszynką do robienia pieniędzy robienia mp dla EE

Shiny

Sorry za offtop, ale fedur... juz dawno nie widzialem tak tragicznie sformulowanego zdania;p Nic nie zrozumialem ^^
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

bloow

bo to mialo isc do KFC a nie tu

ugh

Cytat: fedur w Styczeń 14, 2010, 07:01:19 PM
odnawia on dość sporo mp

tak... całe 57 mp

w nawet krótkim czasie

troche mu to zleci, jego c speed to 333 + potka na acu ew.

, wiec można określić iż jest maszynką do robienia pieniędzy robienia mp dla EE

Gdy kurczak wypruje się z mp (ok 1500 na 85 lvl) możesz go śmiało wyłączyć. Przyrasta mu od 1 do 2 mp na tick :)

Jeszcze nie próbowałem motywu, by rzucać na niego mana gain i rechargować go. Jeśli to się sprawdzi, będzie za mną łaził więcej niż 10 min :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

coshoo

Cytat: ugh w Styczeń 14, 2010, 07:54:44 PM
odnawia on dość sporo mp

tak... całe 57 mp

Jak masz karę do recharge za zbyt dużą różnicę leveli to się nie dziw. Bez kary recharguje za 144MP.

Daczu

To opłaca się robić kurę czy lepiej wilka?

Teh Snuffzord

We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.